Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Για μένα αυτό που είναι σημαντικό είναι η οικιότητα στην σχέση γιατρού και γατογονιού.Θα με ενοχλούσε κι εμένα πολύ μια τέτοια ενέργεια.¨Οταν πάω και δίνω τα λεφτά μου και ασχολείται το πολύ 5 λεπτά χωρίς να μου εξηγήσει ή και να απαντήσει στις απορίες μου τα παίρνω στο κρανίο.Γράφω εδώ την απορία μου, μήπως και είμαι λάθος . Άλλαξα ήδη μια φορά γιατρό, διότι ο πρώτος κτηνίατρος, όπου κάναμε τα εμβόλια και τις αποπαρασιτώσεις για πρώτη φορά, δεν μου εξηγούσε σοβαρά τί πρέπει να γίνει όσον αφορά στα εμβόλια, τις αποπαρασιτώσεις κλπ, δεν ασχολιόταν ιδιαίτερα και απαντούσε αόριστα ό,τι τον ρωτούσα τηλεφωνικώς. Ο νέος μας γιατρός, τον οποίον συστήνουν και μέλη του φόρουμ, είδε τη Μπασσέτ μια φορά, καλός μου φάνηκε, τον παίνευαν πολύ και οι πελάτες , με τους οποίους συζητούσα, αλλά......όποτε τον χρειάστηκα, ήδη τρεις φορές, και τον ζήτησα στο τηλέφωνο, η βοηθός του δεν μου τον έδωσε, παρόλο που της εξήγησα το πρόβλημα, λέγοντάς μου ότι θα με πάρει ο γιατρός. Ε, δεν με πήρε ποτέ!!!Τί να κάνω; Είναι δυνατόν να μην μπορείς να ρωτήσεις τηλεφωνικά κάτι, να ζητήσεις μια συμβουλή; Τον προηγούμενο τον άλλαξα, γιατί δεν μου απαντούσε με όρεξη. Αυτός δεν βγαίνει ποτέ. Μήπως επειδή δεν είμαι γνωστή πελάτισσα;
Αν δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο λόγο σκέψου..αντικαταστάτη..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Να μήν πούμε για τους όρκους... κλπ κλπ...
Δεν ξέρω ποιος είναι και πόσο γνωστός είναι που λές.. αλλά η διασημότητα και οι τίτλοι δεν μου λένε τίποτα. Έαν χτύπα ξύλο είναι ΕΠΕΙΓΟΝ??? τί θα γίνει??? Θα σου πω... εάν το σηκώσει, μάλλον θα σε στείλει αλλού.. οπότε μια τρύπα στο νερό....
konstans
Περιβόητο μέλος

Εγώ πάντως όποτε έχω καλέσει τον αίλουρο(και Κυριακή)να τον ρωτήσω κάτι έχουμε μιλήσει. Αν θυμάμαι καλά μια-δυο φορές δεν μπορούσε λόγω χειρουργείου και με είχε πάρει ο ίδιος ύστερα από κάποια ώρα. Για εμένα είναι σημαντικό να μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να επικοινωνήσεις μαζί του, γιατί αν(χτύπα ξύλο) συμβεί κάτι σοβαρό, ο πρώτος που πρέπει να μιλήσεις είναι ο γιατρός που την παρακολουθεί.
Αν θυμάσαι στο πρώτο θέμα που είχα γράψει για την Σίσσυ, έτσι την είχα πατήσει κι εγώ με μία από τους πολλούς κτηνίατρους που την είχα πάει. Μου είχε δώσει ένα φάρμακο να της βάζω στο αυτί και μετά από 3 ημέρες που άρχισε να μαδάει η Σίσσυ(15αύγουστο) την είχα πάρει στο κινητό, της άφησα μήνυμα στο τηλεφωνητή........και όσο πήρε εσένα πήρε κι εμένα. Παρόλο που μου είχε φανεί καλή, δεν της έδωσα δεύτερη ευκαιρία. Γιατί όταν πραγματικά την χρειάστηκα ήταν απούσα.
ruko
Διάσημο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Ναι, οπωσδήποτε θα το κάνω, φοβάμαι όμως, μην μου αρχίσει τις δικαιολογίες και τον χρειαστώ για τίποτα επείγον και είναι άφαντοςΑφού είσαι ευχαριστημένη μαζί του κατά τ' άλλα, ίσως αξίζει τον κόπο να κάνεις παράπονα, γιατί μπορεί να μην είναι θέμα γιατρού, αλλά βοηθού.![]()

Υποψιάζομαι όμως, ότι μάλλον η βοηθός ενεργεί κατόπιν οδηγιών, γιατί αυτό έγινε τρεις φορές και τις τρεις πήρα εντός ωραρίου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Ο δικός μου, όταν τον χρειάστηκα άμεσα(τότε που χτυπήθηκε η μάνα του Αρη από μηχανάκι) και μετρούσε το κάθε λεπτό, μου απάντησε ο ίδιος στο κινητό και μου έδινε οδηγίες για την άμεση χορήγηση κορτιζόνης.

Επέμενε και ζήτησε να μιλήσεις στον ίδιο.
Μήπως να πήγαινες από εκεί?
Και σκέψου σοβαρά το ενδεχόμενο να κοιτάξεις και αλλού.

Καλή τύχη και περαστικούλια σας.

drf
Δραστήριο μέλος

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
. Τουλάχιστον αυτό είναι η δική μου άποψη. Πρόσφατα πήγα σε κτηνιατρείο στην γειτονιά μου, δεν τις ήξερα όσα τουλάχιστον χρόνια ήξερα αυτή που βρισκόταν στην παλιά γειτονιά και παρόλα αυτά σε πρόβλημα που είχα χτες Κυριακή απάντησαν και με βοήθησαν. Παρότι ούτε ιδαίτερα γνωστή είμαι (λιγότερο από χρόνο με ξέρουν) ούτε πήγαινα από παλιά τα ζώα μου εκεί. Ουσιασικά δυο επίσκεψεις για τα οικόσιτα έχω κάνει.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Εγω τους καημενους τους εχω πρηξει και στο τελος θα μου ριξουν κανενα καντηλι
Μια απλη επισκεψη οπως ενα εμβολιο διαρκει μιση ωρα. Το εμβολιο γινεται σε μερικα δευτερολεπτα, αλλα η ολη διαδικασια και η συζητηση με τον γιατρο κραταει πολυ. Θα κατσει ρε παιδι μου να μου εξηγησει τους κινδυνους του εμβολιου, τις παρενεργειες, θα τον εξετασει, θα δει το ιστορικο του, θα με ρωτησει καποια πραγματα, θα δει το ερωτηματολογιο που συμπληρωσα πριν με παρει μεσα, θα παιξει με τον naruto, θα του δωσει treats και θα κερδισει την εμπιστοσυνη του. Ακομα και μετα το εμβολιο ο naruto θα κανει βολτες πανω στο τραπεζι και θα μυριζει/παιζει με την ζυγαρια
. Δεν φοβαται καθολου!!! Θελω να καταληξω οτι ειναι μια ευχαριστη διαδικασια και για μενα και για τον naruto. Ετσι πρεπει να ειναι οι καλοι κτηνιατροι, οχι ψεκαστε, σκουπιστε, τελειωσαμε, ουτε να αδιαφορουν καθε φορα που παιρνεις τηλεφωνο.Αν υπαρχει κτηνιατρειο με πολλους κτηνιατρους πηγαινε εκει για να εισαι σιγουρη οτι ολο και καποιος θα υπαρχει για να απανταει σε τηλεφωνηματα. Επισης προσπαθησε να βρεις καποιον/καποιους που να αγαπανε πραγματικα τα ζωα και να μην βλεπουν αποκλειστικα το επαγγελμα τους σαν αγγαρεια και χρυσορυχειο.
staman2
Περιβόητο μέλος
Και φυσικά δεν είσαι παράλογη! Ο κτηνίατρος πρέπει να είναι παντα στο πλάι μας και διαθέσιμος ακόμα και για τις πιο χαζές απορίες μας αν τυχόν έχουμε τετοιες...Σας ευχαριστώ πολύ, για τις απαντήσεις σας!!!!. Βλέπω ότι δεν είμαι παράλογη ούτε η αντίδραση του γιατρού είναι σωστή. Θα ψάξω για άλλον![]()
Γιατι τα ζωάκια μας εκτός απο πελατάκια του είναι και ψυχουλες και μάλιστα εντελώς αθώες...Και βεβαίως έτσι να κάνεις. Εχει δίκιο η Ασημίνα. Πρεπει να γνωρίζουν τι κάνει τον πελάτη δυσαρεστημένο.!!!Ναι καλυτερα ελενη, σε αυτη τη περιπτωση νομιζω ειναι και καλο να τους λες και γιατι φευγεις παντως

ιβανα
Επιφανές μέλος
3lbereth
Νεοφερμένο μέλος
Ελένη καλημέρα!Μια που είμαστε και οι δυό Χαλανδραίες και γειτόνισσες θέλεις να μου στείλεις με πουμού το γιατρό που πήγαινες? Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου συστήσω τον δικό μου. Είναι στην Εθν.Αντιστάσεως (κάπου έχει ξαναναφερθεί το όνομά του στο forum). Πήγαινα εκεί τη δικιά μου επί 15 χρόνια και δεν είχα κανένα παράπονο. Εκεί τη στείρωσα, εκεί περάσαμε 2-3 αρρώστιες, εκεί πήγα και ένα μωρό που μας πέταξαν στην πυλωτή και χρειάστηκε επέμβαση.
Σημειωτέον οτι δεν έτυχε να τον χρειαστώ ποτέ εκτάκτως (φόλα, αυτοκίνητο κλπ) και έτσι δεν ξέρω το response time. Παρόλα αυτά είχα το κινητό του.
Το βασικό: Είναι σχολαστικός, καθαρός και προσεκτικός. Όχι ιδιαίτερα φτηνός (αλλά είναι το τελευταίο που κοίταζα).
Θυμάμαι έψαχνα κτηνίατρο να στειρώσω και να εμβολιάσω τη γάτα μου και πήγα σε έναν στο Ν.Ψυχικό και έφριξα... Φάρμακα παρατημένα εδώ και κεί, το εξεταστήριο ένα χάος και το πιό μπιχλερό πάτωμα που είχα δει. Έφυγα του σκοτωμού!
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω αυτην που εχω τωρα, (δεν υπαρχει και αλλη επιλογη στην περιοχη) την ξερω εναμιση μηνα περιπου.
Ευτυχως ειναι καλη, και οταν παιρνω τηλ παντα απανταει η βοηθος. Οταν εχει δουλεια, της λεω το προβλημα και αν κρινει οτι ειναι κατι που πρεπει να μου μιλησει η ιδια, μου τη δινει αμεσως. Ακομα και οταν κανω κουτες ερωτησεις η γινομαι "πιεστικη" ειναι παντα ευγενικη μαζι μου και με τις γατες μου.
Αλλα αυτο που ειπες οτι φοβασαι μηπως τον χρειαστεις για κατι επειγον και αρχισει τις δικαιολογιες..... Γιατι τωρα τι κανει? Ουτε δικαιολογια δε σου δινει...
ELENIP
Διάσημο μέλος

Θυμαστε την περιπέτεια υγείας της Ελβιρίτσας?
Οπως καποιοι ξέρετε την πήγα στο Πικέρμι και επανήλθε.όταν τελικά σωθηκε και βγηκε απο το νοσοκομείο, την πήγε ο φίλος στον δικό μας γιατρό για καποιες υπολειπόμενες ενέσεις, μου είπε οτι δεν τον είδε να χάρηκε κιόλας, ή έστω να πει ευτυχώς που σώθηκε(γιατι την τελευταία φορά την είχε δει ετοιμοθάνατη
)Και εξέφρασε μια εμμονή με κάποιες φράσεις του να μας κάνει να πιστέψουμε οτι δεν σώθηκε χάρη στους γιατρούς στο Πικέρμι και οτι κι αυτος το ίδιο θα έκανε στο γατί.(Ανταγωνιστικές μ@@@@ιες...) Ας ήτανε κι αυτος 24 ωρες ανοιχτός!!!!.Δηλ επρεπε να αφησω το γατι στη μοίρα του μεχρι το απόγευμα που είχαμε κλείσει ραντεβού μαζί του για θεραπεία? Γιατι ήτανε 8 το απόγευμα που την πήγαμε και μας έκανε την πρώτη-πρώτη διάγνωση και θεραπεία χωρις ελπίδα ζωής και θα την ξαναπηγαίναμε την επόμενη μερα 8 το απόγευμα για ενέσεις.
Τέλως πάντων έγινα λίγο έξαλλη τότε και ήθελα να τον αλλάξω.Τελικά δεν τον άλλαξα γιατι ειναι πολυ έμπειρος γιατρός και εχει πεσει μεσα σε όλες τις περιπτώσεις. Εσας θα σας πείραζε τέτοια συμπεριφορά?
Κατα τ'αλλα δεν έχουμε παράπονο, μέχρι και το σταθερό σηκώνει αν και έχει γραμματέα.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμενα παντως θα με ενοχλουσε και επειδη ειμαι πολυ θερμοαιμη (και θερμοκεφαλη πολλες φορες
) θα του την ελεγα στα ισα. Αλλα αυτο δε μου βγαινει παντα σε καλο.Αφου ομως εισαι ευχαριστημενη ισως μονο μια κουβεντα να σας εκανε να μη νιωθετε αβολα....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool