10-12-06
22:03
Εκ μέρους σύσσωμης της οικογενείας μου, συμπεριλαμβανομένου και του γάτου σου εύχομαι, όπου υπάρχει Σος, που έχεις διαβάσει εννοείται, εσύ να είσαι μέσα και αύριο τέτοια μέρα να μην είσαι παρά μια πτυχιούχος με "Π" κεφαλαίο, άντε και μικρό, δεν είμαστε αχάριστοι.
Υ.Γ. 1. Εάν δεις ότι γράφεις για δέκα να γράψεις στη κόλλα σου "άμα γράψω πάνω απο 8 κόψτε με"!!!! Μην σε πούνε και φύτουλα. Για ένα κούτελο ζούμε. Πως θα περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου σα σέσκουλο;
Υ.Γ. 2. Άσχετο: Είναι το σέσκουλο υπαρκτό λαχανικό;
Υ.Γ. 1. Εάν δεις ότι γράφεις για δέκα να γράψεις στη κόλλα σου "άμα γράψω πάνω απο 8 κόψτε με"!!!! Μην σε πούνε και φύτουλα. Για ένα κούτελο ζούμε. Πως θα περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου σα σέσκουλο;
Υ.Γ. 2. Άσχετο: Είναι το σέσκουλο υπαρκτό λαχανικό;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
11-12-06
00:33
σας ευχαριστω ολους παρα πολυ!!(και το Μαντου φυσικα:cat: )τελειωσα την επαναληψη των sos και ειμαι σα ζαλισμενο κοτοπουλο...
ευτυχως δινω στις 2 οποτε θα προλαβω να ξαναριξω μια ματια αυριο.μακαρι να πεσουν αυτα που εχω διαβασει....βεβαια με ενα 5 θα'μαι τρισευτυχισμενη,δεν το συζηταμε.γενικα παντως δεν ειμαι πολυ αισιοδοξη(συνηθισμενο για μενα βεβαια).αντε,να δουμε....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα.
11-12-06
07:52
Μια χαρα θα τα πας .Ιδιες ευχες Αντε με το καλο .
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
12-12-06
02:04
Υ.Γ. 2. Άσχετο: Είναι το σέσκουλο υπαρκτό λαχανικό;![]()
περιεργο,αλλα σημερα μαντεψε τι φαγητο ειχαμε??μαυροματικα φασολια με σεσκουλα
μολις τα ειδα και ρωτησα τι ειναι(ουτε καν τα ειχε ξαναδει)εμεινα!!!φοβερη συμπτωση!μακαρι να ειναι σημαδιακο
anabou
Διάσημο μέλος
Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα.
12-12-06
12:31
Σου εύχομαι να είναι γούρικη σύμπτωση. Νερίνα το σέσκουλο είναι χόρτο που μοιάζει με σπανάκι εμφανισιακά.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
12-12-06
13:14
Ismini
Διάσημο μέλος
Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα.
12-12-06
13:16
Φοβερο το σηματακι Mariel! Κι απο μενα
Καλη επιτυχια! (ποτε δεν ξερεις...!)
Καλη επιτυχια! (ποτε δεν ξερεις...!)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum