Για να σπάσουμε και λίγη πλάκα με τα γατάκια

royf

Νεοφερμένο μέλος

Ο royf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 78 μηνύματα.
τι λετε να γραψουμε εδω τι κανουν τα αγαπημενα μας γατακια οταν δεν τους δινουμε συμασια ή και οταν τους δινουμε.Και ακομα να γραψουμε τι μας εντιποσιαζει σε αυτα :D .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το μονάκριβο μου έχει πολύ πλάκα σ αυτό μπορεί να μεταχειρηστεί όλα τα μέσα για να μου τραβήξει την προσοχή τη χειρότερη σκανταλιά ακόμα και να φάει τη ψιλή του.είναι πολύ κωμικός!:happy: καμιά φορά έρχεται στον υπολογιστή την ώρα που είμαι στο ίντερνετ και κυνηγάει τον κέρσορα γιατί τον έχω βάλει με ουρίτσα:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καμιά φορά έρχεται στον υπολογιστή την ώρα που είμαι στο ίντερνετ και κυνηγάει τον κέρσορα γιατί τον έχω βάλει με ουρίτσα:P

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμενα η beauty μου (βασικα ειναι της γειτονισσας κι οχι δικη μου, αλλα καμια φορα την παιρνουμε για λιγο εμεις), οταν ειμαι στον υπολογιστη ερχεται διπλα μου και με κοιταζει γερνοντας το κεφαλακι της:) :D

Μμμ... όταν δεν της δίνω σημασία πέφτει σε κατάθλιψη :( ή έρχεται κοντά μου, τρίβεται ή μου μπήγει τα νυχιά της προσπαθώντας να σκαρφαλώσει στο τζιν μου για να φτάσει στο πρόσωπο μου για να ενώσουμε τις ... μύτες μας :inlove:
Όταν όμως της δίνω σημασία, την παίρνει ο ύπνος ή παίζει μαζί μου με τις ώρες μέχρι να κουραστούμε. :lol:
Κάνει και καμιά σκαντάλια για να αποσπάσει την προσοχή μας. Ανεβαίνει στο πληκτρολόγιο μου και μου χαλάει το σύμπαν. Γαντζώθηκε στην διχτυωτή κουρτίνα που έχω στην κουζίνα προσπαθώντας να ανέβει πάνω από τα ντουλάπια. Είχε κάνει τόσα πολλά αλλά που να θυμηθώ τώρα.
Άγνωστες οι βουλές της γάτας... :blink:

Όταν όμως της δίνω σημασία, την παίρνει ο ύπνος ή παίζει μαζί μου με τις ώρες μέχρι να κουραστούμε. :lol:

Εμενα παλι, παιζουμε και παιζουμε μεχρι που εκεινη καταληγει να κοιμαται:inlove: :baby: κι εγω να βαζω μπεταντιν στις γρατσουνιες απο τα νυχια της και στις...τρυπες απο τα δοντια της!:D :lol:

Όταν ο Νααμάν βαριέται με ακολουθεί όπου πάω , ακόμα και στην τουαλέτα , όταν διαβάζω πάντα κάθεται πάνω στο γραφείο ( πάντα στα δεξιά και ποτέ δε θέλει χαδάκια τότε ) . Όταν ζηλεύει πάλι κάνει πως πλένεται και πηδάει μόνος του στον αέρα ή τρέχει με μανία στο διάδρομο . Όταν ξυπνά , έρχεται στο κρεββάτι μου και μου τρίβεται γιατί πεινάει . Όταν βλέπει κουνούπια τρίζει τα σαγόνια του και φουντώνει με την ηλεκτρική σκούπα . Εξαφανίζεται από προσώπου γης . :lol::lol: Ο Ναραμπόθ πάλι , λίγο πιο απόμακρος , ΠΑΝΤΑ πεινάει και πάντα μου τρίβεται όταν τρώω κάτι . Μπαίνει κάτω από τα παπλώματα , νιαουρίζει την ώρα που χασμουριέται και κάθεται πάνω στη τηλεόραση τις ώρες που την έχουμε ανοιχτή ... :lol::lol::lol::lol::lol: Πολύ γέλιο !!! :P

Η Ψιψί όταν βάζω φαγητό στα σκυλιά, πηγαίνει τους ρίχνει κανά δυο σφαλιάρες και τους τρώει τα καλύτερα κομμάτια. Μπορεί να της έχω βάλει στο μπολάκι τα καλύτερα κρέατα, να έχει φάει, αλλά θα πάει και στο δικό τους μπολ. Το αγαπημένο της παιχνίδι είναι να κυνηγάει τις ουρές τους.

α εδω η πατουνα ειναι αυτη που τρωει απο ολων τα πιατα κ τους ριχνει κ σφαλιαρα να φυγουν για να τα φαει μ ετην ησυχια της

α εδω η πατουνα ειναι αυτη που τρωει απο ολων τα πιατα κ τους ριχνει κ σφαλιαρα να φυγουν για να τα φαει μ ετην ησυχια της

Λοιπόν η δική μου ορμηξε στην πέρδικα του Famous Grauss (στην διαφήμηση της τηλεόρασης) και ...έφαγε τα μούτρα της..:blink:

Λοιπόν η δική μου ορμηξε στην πέρδικα του Famous Grauss (στην διαφήμηση της τηλεόρασης) και ...έφαγε τα μούτρα της..:blink:

:lol: απτη μια ειναι αστειο κ απ'την αλλη τα λυπασαι με την ταχυτητα που σκανε!! τα δικα μου σκανε πανω στα τζαμια κυνηγωντας τα ψιψινια στην αυλη...αλλα πηγαινω στο αλλο δωματιο για να γελασω.. :lol: :lol: :lol: ή οταν κανει ακροβατικα στα ραφια κ δεν υπολογιζει καλα...:lol: :lol:

Επίσης ο Νααμάν μόλις δει καλαμάκι γυαλίζει το μάτι του και μετά όταν βρει ευκαιρία το αρπάζει και ..... καταλαβαίνετε . Ο Ναραμπόθ πάλι δεν σφήνει χαρτί για χαρτί στο σπίτι ... Παντού κομματάκια . Επίσης μπαίνει στα ταψιά με την πρώτη ευκαιρία :lol:

:blink: :blink: καλε,εμφανιστηκε το μηνυμα για την πατουνα δυο φορες,μια γραμμενο απο τη Φροσω και μια απο τη xtina!!!!!

:blink: :blink: καλε,εμφανιστηκε το μηνυμα για την πατουνα δυο φορες,μια γραμμενο απο τη Φροσω και μια απο τη xtina!!!!!

Kai εμενα! Καποιο λαθος θα εχει γινει...:hmm:

τι λαθος ομως?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back