royf
Νεοφερμένο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καιτη1
Νεοφερμένο μέλος
καμιά φορά έρχεται στον υπολογιστή την ώρα που είμαι στο ίντερνετ και κυνηγάει τον κέρσορα γιατί τον έχω βάλει με ουρίτσα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
καμιά φορά έρχεται στον υπολογιστή την ώρα που είμαι στο ίντερνετ και κυνηγάει τον κέρσορα γιατί τον έχω βάλει με ουρίτσα![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος

Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
ή έρχεται κοντά μου, τρίβεται ή μου μπήγει τα νυχιά της προσπαθώντας να σκαρφαλώσει στο τζιν μου για να φτάσει στο πρόσωπο μου για να ενώσουμε τις ... μύτες μας 
Όταν όμως της δίνω σημασία, την παίρνει ο ύπνος ή παίζει μαζί μου με τις ώρες μέχρι να κουραστούμε.

Κάνει και καμιά σκαντάλια για να αποσπάσει την προσοχή μας. Ανεβαίνει στο πληκτρολόγιο μου και μου χαλάει το σύμπαν. Γαντζώθηκε στην διχτυωτή κουρτίνα που έχω στην κουζίνα προσπαθώντας να ανέβει πάνω από τα ντουλάπια. Είχε κάνει τόσα πολλά αλλά που να θυμηθώ τώρα.
Άγνωστες οι βουλές της γάτας...

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Όταν όμως της δίνω σημασία, την παίρνει ο ύπνος ή παίζει μαζί μου με τις ώρες μέχρι να κουραστούμε.![]()
Εμενα παλι, παιζουμε και παιζουμε μεχρι που εκεινη καταληγει να κοιμαται
κι εγω να βαζω μπεταντιν στις γρατσουνιες απο τα νυχια της και στις...τρυπες απο τα δοντια της!

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ναραμπόθ πάλι , λίγο πιο απόμακρος , ΠΑΝΤΑ πεινάει και πάντα μου τρίβεται όταν τρώω κάτι . Μπαίνει κάτω από τα παπλώματα , νιαουρίζει την ώρα που χασμουριέται και κάθεται πάνω στη τηλεόραση τις ώρες που την έχουμε ανοιχτή ... 

Πολύ γέλιο !!! 
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
xtina
Νεοφερμένο μέλος

Σεχρά
Νεοφερμένο μέλος

kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν η δική μου ορμηξε στην πέρδικα του Famous Grauss (στην διαφήμηση της τηλεόρασης) και ...έφαγε τα μούτρα της..![]()
απτη μια ειναι αστειο κ απ'την αλλη τα λυπασαι με την ταχυτητα που σκανε!! τα δικα μου σκανε πανω στα τζαμια κυνηγωντας τα ψιψινια στην αυλη...αλλα πηγαινω στο αλλο δωματιο για να γελασω..
ή οταν κανει ακροβατικα στα ραφια κ δεν υπολογιζει καλα...

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
καλε,εμφανιστηκε το μηνυμα για την πατουνα δυο φορες,μια γραμμενο απο τη Φροσω και μια απο τη xtina!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
![]()
καλε,εμφανιστηκε το μηνυμα για την πατουνα δυο φορες,μια γραμμενο απο τη Φροσω και μια απο τη xtina!!!!!
Kai εμενα! Καποιο λαθος θα εχει γινει...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool