Για την Αράνι που μου την δηλητηριάσανε

Λυπάμαι πολύ για την Αράνι σου...ήταν υπέροχο σκυλί....:(:(:(
Ποιός έκανε κάτι τόσο απαίσιο:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι άνθρωποι υπάρχουν...:down:Κρίμα για τη σκυλίτσα σου,πολύ λυπάμαι...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κριμα για τη μικρη....αισχος για τους αθλιους που επραξαν κατι τετοιο:mad::mad::mad:..θα ζει παντα μες την καρδια σου..

Λυπάμαι πολύ για την Αράνι σου...ήταν υπέροχο σκυλί....:(:(:(
Ποιός έκανε κάτι τόσο απαίσιο:mad:

ΑΝ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΑΝ Η ΑΡΑΝΙΤΣΑ ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ...Η ΑΓΑΠΕΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...
Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΣΠ.ΘΥΡΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΗΤΑΝ ΑΦΟΡΜΗ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΦΟΛΕΣ Κ.Τ.Λ
ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ...ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ...ΤΑΡΑΧΤΗΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ...ΡΙΧΝΟΥΝ ΖΩΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ;;;;;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΙΑ ΛΑΓΟΥΣ;; ΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ;

Διάβασα για την Αράνι. Ήταν πράγματι ξεχωριστό σκυλί. Λυπάμαι πολύ...:(

Η κακία των ανθρώπων είναι ατελείωτη.Χθές που πήγα να δω κάποιους φίλους στην περιοχή της Νέας Περάμου(κοντά στα Μέγαρα)μου είπανε πως την περασμένη εβδομάδα είχε γεμίσει η πόλη με νεκρές γάτες!Εγώ τώρα τι να υποθέσω εκτός από το αυτονόητο;Καί μετά με κατηγόρουν πως έχω στραφεί στα ζώα καί αποφέυγω τους ανθρώπους!Με τόση κακία που κυκλοφορεί γύρω μας τα ζώα είναι ότι πιό γλυκό υπάρχει.

ειναι πολυ σκληρο να χανεις ενα μελος της οικογενιεα σου και ειδικα τοσο αδικα...
ευχομαι οι υπευθυνοι να τιμωρηθουν ειτε νομικα ειτε απο ανωθεν....:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back