Γιορτή ημίαιμου σκύλου!

AGGELIKI

Διάσημο μέλος

Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
prosklisi.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα πρέπει να είναι καταπληκτικά! γιατί δεν διοργανώνουν και κάτι αντίστοιχο για γατούλες αδέσποτες, ημίαιμες ?? θα είχε μεγάλη επιτυχία...η μετακίνηση θα ήταν λίγο δύσκολη αλλά ενταξει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απο οτι εμαθα εχει ξαναγινει και το παρουσιαζει και φετος ο φερεντινος.σιγουρα θα ειναι πολυ ωραια,αμα παω θα παρω και φωτο να βαλω,ειναι σχετικα κοντα μου.

οι γατες μαλλον θα υποφερανε παρα θα το διασκεδαζανε.

Το περιοδικό ΕΨΙΛΟΝ της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, οργανώνει και φέτος γιορτή για τα ημίαιμα σκυλάκια στις 23 Σεπτεμβρίου στο Καπανδρίτι, λίγα χιλιόμετρα από την Αθήνα, στην Οινότρια Γη, στο κτήμα Λαζαρίδη.

Θα μοιραστούν φαγητό, νερό και παιχνίδια στα σκυλάκια, προσφορά της Eukanuba, και θα γίνουν και καλλιστεία με βραβεία. Επίσης, εκπαιδευτές θα δίνουν συμβουλές, ενώ στο μικρόφωνο θα βρίσκεται ο Χρ. Φερεντίνος.

kapandriti_map.jpg

Για τους ιδιοκτήτες προβλέπονται μεζέδες, καφές και κρασί από τους χορηγούς.

Προβλέπεται επίσης και απασχόληση των μικρών παιδιών 6-11 ετών με παιχνίδια.

Για τη συμμετοχή το μόνο που απαιτείται είναι να παρουσιαστείτε στο κτήμα Λαζαρίδη με τον τετράποδο φίλο σας (οπωσδήποτε με λουρί).

κ εγω θα ηθελα να ερθω αλλα χωρις μηχανη δεν θα φυασω ουτε με την κηφισια με το παπι

Λίγο μακριά μου πέφτει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back