sadyist
Νεοφερμένο μέλος
Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 98 μηνύματα.
28-02-12
20:27
Στην περιοχή των Συκεών Θεσσαλονίκης μπροστά στο σπίτι μου, ήρθε ένας γκρι γάτος- άν είδα καλά λόγω σκοταδιού - με κόκκινο λουράκι μάλλον. Φαίνεται ότι είναι από σπίτι γιατί είναι περιποιημένος αλλά δεν πλησιάζεται. Τον έχασε κανείς? Τα χρώματα με επιφύλαξη γιατί, όπως προείπα, ο φωτισμός δεν ήταν καλός.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
02-04-12
22:30
έχω χάσει τον γάτο μου στην περιοχή των συκεών θεσσαλονίκης εδώ και περίπου 2 εβδομάδες...
είναι γκρι-μπλε χρώματος με φουντωτή ουρά και φορούσε κόκκινο λουράκι με ταυτότητα. είδα ότι το ποστ σου είναι από τις 28 φεβρουαρίου, δεν είναι χαμένος από τότε, αλλά γενικώς τριγυρνούσε στην γειτονια και τον τελευταίο μήνα ζευγάρωνε καθώς δεν τον έχω στειρώσει. θα με βοηθούσε αν μου έλεγες που περίπου τον είχες δει για να πάω να τον ψάξω... έγω μένω κοντά στον φούρνο του φραγκάκη στην βενιζέλου αν γνωρίζεις. το μαιλ μου είναι trou69@yahoo.com και το τηλ μου 6976825778.
ευχαριστώ εκ των προταίρων....
είναι γκρι-μπλε χρώματος με φουντωτή ουρά και φορούσε κόκκινο λουράκι με ταυτότητα. είδα ότι το ποστ σου είναι από τις 28 φεβρουαρίου, δεν είναι χαμένος από τότε, αλλά γενικώς τριγυρνούσε στην γειτονια και τον τελευταίο μήνα ζευγάρωνε καθώς δεν τον έχω στειρώσει. θα με βοηθούσε αν μου έλεγες που περίπου τον είχες δει για να πάω να τον ψάξω... έγω μένω κοντά στον φούρνο του φραγκάκη στην βενιζέλου αν γνωρίζεις. το μαιλ μου είναι trou69@yahoo.com και το τηλ μου 6976825778.
ευχαριστώ εκ των προταίρων....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool