Γκρι-μπλε γάτος βρέθηκε στη Λάρισα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Nonika

Διακεκριμένο μέλος

Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα.
Εδω κ λιγους μηνες βρηκαμε γκρι-μπλε γατο(ισως να ειναι ρωσσικη μπλε,δεν ειμαι σιγουρη)στην περιοχη ΑΤΑ.Ειμαι σιγουρη πως ειναι απο σπιτι,ειναι χαδιαρης κ τρυπωνει συνεχεια στο σπιτι της μαμας μου κ κοιμαται στο χαλι.Ειναι φιλικος με ολους κ θα του βγει σε κακο οπως καταλαβαινετε.Ειναι ενηλικος,οχι γατακι αλλα δεν ξερω ποσο μπορει να ειναι.Παντως δεν πρεπει ν εχει καιρο που την κοπανησε απο το σπιτι του,στην αρχη γυαλιζε,τωρα τελευταια αρχισε να εμφανιζεται πιο σκονισμενος.Επισης ηταν στρουμπουλος ενω τωρα αρκετα πιο αδυνατος,παρα το γεγονος οτι η μαμα μου τον ταιζει οποτε τον βλεπει.Ειναι αστειρωτος,υποθετω τον ηθελαν για αναπαραγωγη μιας κ εχουμε εκτροφεα ρωσσικης μπλε στη Λαρισσα.Αν τυχον μαθει καποιος απο που εφυγε η αν θελει να τον υιοθετησει ας με παρει στο 6948045608.
ΥΓ.Εριξα μια ματια σε φωτο ρωσσικης μπλε κ ειμαι 99% σιγουρη οτι ειναι οντως αυτης της ρατσας ο γατουλης,θα προσπαθησω να βγαλω φωτο οταν ξαναπαω στης μαμας μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κρίμα μωρε ένα τέτοιο ζώο στο δρόμο...
Θα σου πρότεινα να τον στειρώσεις και να τον κρατήσετε να δωθεί για υιοθεσία, πιστεύω θα υιοθετηθεί πολύ γρήγορα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν υπαρχει μερος να φιλοξενηθει,το μονο που μπορει η μαμα μου να κανει-στην γειτονια της ειναι,οχι σε μενα-ειναι να τον ταιζει.Σκεφτομαστε να τον εμβολιασουμε κ να τον αποπαρασιτωσουμε γιατι ερχεται σε επαφη με τον Τουλη,μην του κολλησει κατι.Απο κει και περα μπορουμε να τον φροντιζουμε σαν ημικατοικιδιο,μονο στην βεραντα δηλαδη να τον αφηνουμε γιατι ο γατος μας αφηνιαζει οταν τον βλεπει.

Καποιοι ενδιεφερθηκαν μετα την διαφημιση που του χω κανει,ελπιζω κατι να"κατσει"στο τελος.Με την φωτο του στο κινητο κυκλοφορω,ολοκληρη διαφημιστικη καμπανια οργανωσα!

Ε βαλε τη κι εδω να τον δουμε κι εμεις.

Βαλε αφισσακια, στειρωστε κι αποπαρασιτωστε τον κα παρτε ενα μεγαλο σκυλοκλουβακι βαλτε εφημεριδα μεσα φαγακι και νερακι και φιλοξενηστε τον εκει μια χ;αρα θα ειναι χωραει και η αμμος του μεσα και καθαρα και ωραια , λιγες μερες μεχρι να βρειτε καποιον γιατι εξω κινδυνευουν. Και καντε και καμμια ερωτηση στο εκτροφειο.. να μη πω καταγγελια

Δεν εχω καλωδιο να μεταφερω τη φωτο απο το κινητο στο λαπτοπ,αυτο ειναι το θεμα,οσο γελοιο κ αν ακουγεται!Αυριο θα ξερω για τον ενεν υποψηφιο,αν δεν γινει κατι μ'αυτον θα περασω στον επομενο.Εχει καμια σας καλωδιο να το στειλω στο κινητο σας κ να βαλετε εσεις τη φωτο???

Δεν χρειαζεται καλωδιο στειλτο στη γατοομαδα με μμς πιανει 6979780445. αν θελεις στειλε μου το μαιλ σου να σου πω τι να ελεγχεις για να μη ξανακαταληξει αδεσποτο

Οκ θα στειλω την φωτο τωρα!Θα τον δωσω με προυποθεση στειρωσης παντως αν αυτο σε ανησυχει!
ΥΓ.Μολις εστειλα,πες μου αν τις πηρατε:)

Ναι και στειρωση και μη εγκαταλειψη σε διακοπες κλπκλπ. Ξερεις τωρα

Νατος ο κουκλος
attachment.php

attachment.php

Συνημμένα

• λαρισαιοσ.jpg
    λαρισαιοσ.jpg
    25,4 KB · Εμφανίσεις: 156
  • GetAttachment.aspx.jpg
    GetAttachment.aspx.jpg
    18,4 KB · Εμφανίσεις: 172
Ααααχ το μωρο μου,δεν ειναι θεικος?ειναι δυνατον ενα τετοιο ομορφο κ χαδιαρικο πλασμα να μενει στον δρομο?
Εννοειται θα μιλησω με τους υποψηφιους γονεις για οποιοδηποτε ενδεχομενο.Τωρα προσπαθω να πεισω τους υποψηφιους για τα γατακια να τα στειρωσουν αργοτερα γιατι λενε οτι δεν τους αρεσει η ιδεα,οποτε δεν ειμαι σιγουρη ακομα για το αν θα τα δωσω.

Τι ΤΕΛΕΙΟΣ γαταρος!
Nonika ελπιζω να βρει σιγουρα σπιτι,θα γινει αναρπαστος!Ζητηστε απο καποιον Mod να σας βαλει τις φωτο στο πρωτο μηνυμα να μη χαθουν εδω.

Ηξερα οτι θα ησουν το πρωτο ατομο που θα τον εκτιμουσε:D ;) :D

Να ξερεις οτι εαν στις αγελιες που βαζεις η οταν τα διαφημιζεις λες οτι θα δωθουν μονο εαν συμφωνουν με τη στειρωση και κανεις μια καρτα υιοθεσιας ( μπορεις και μονη σου) τοτε θα σου ερθουν πολύ απλα μονο ατομα που συμφωνουν κα δε θα τραβας τα μαλλια σου να πειθεις

Πωπω! Είναι πανέμορφος! Φανταστείτε να πάρει πάνω του με τη φροντίδα κ το φαγάκι που του πρέπει! Θα είναι σκέτος Τσάρος!χιχι...πάλι ιδέες μου μπήκανε...

Εδω μου μπηκαν εμενα!Ας ειχα μεγαλυτερο σπιτι-ή ανεκτικοτερο φιλο-και σιγα μην τον εδινα!
Σκεφτομαι να τον πω Ιβαν η κατι παρομοιο,ιδεα της μαμας μου ειναι.:P

Ενδιαφερθηκε μια κοπελα αλλα ακομα δεν ειναι κατι σιγουρο,πρεπει να συμφωνηθει η στειρωση,πραγμα που ειναι ορος για τη υιοθεσια και επιβαλλεται και για να γινει κ η καρτα υιοθεσιας.
Ο γατουλης-Μενελαο τον φωναζουμε εμεις -ερχεται στο πατρικο μου για φαι,υπνο και...ψεκασμα!Οι γατες ειναι σε οιστρο κι αυτος τρεχει απο γατα σε γατα,πρεπει να στειρωθει ΠΡΙΝ μπει σε διαμερισμα,αλλιως θα εχει προβληματα η κοπελα,ΑΝ τελικα τον υιοθετησει.

Γιατι δεν τον στειρωνεις εσυ να εισαι και σιγουρη και να μην κολλησει και τιποτα;

Εχω ξεφραγκιαστει εντελως τον τελευταιο μηνα με τα εξοδα του Ραμση,πηρα κ την οριτζεν,εχω και τα εξοδα του σπιτιου,δεν παιζει τιποτα,ουτε τις θηλυκες της γειτονιας δεν καταφερα να στειρωσω.Αυτο που μπορω να κανω ειναι,αν αποφασισει πως τον θελει,να της κλεισω μια καλη τιμη να τον σττειρωσει σε δικο μου κτηνιατρο,πριν τον παρει Αθηνα.

Τι απέγινε ο γατούλης της Λάρισας;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back