Γκρι μπλε γατάκι

marnk

Νεοφερμένο μέλος

Η marnk είναι αόρατη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
ζητώ να μου χαρίσουν ρώσικο μπλε γατάκι ή βρετανικό κοντότριχο (καθαρόαιμο η ημίαιμο )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ζητώ να μου χαρίσουν ρώσικο μπλε γατάκι ή βρετανικό κοντότριχο (καθαρόαιμο η ημίαιμο )
Αν θλεις ριξε μια ματια σε αυτο εδω. https://www.facebook.com/photo.php?...7173515.146132.138265112865884&type=1&theater

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Γκρί μπλε γατάκι

Ευχαριστώ Βάσω! Θα το σκεφτώ για τον γατούλη αν και ιδανικά θα προτιμούσα μικρο γατάκι μέχρι 3 μηνών.

εχω ενα μωρο κοριτσακι σαν αυτο στη φωτογραφια σου που ειναι 15 ημερων τωρα..θα δωθουν λιγο αργοτερα στους 2 μηνες περιπου. Αν ενδιαφερεσαι επειδη δεν ειμαι εγω υπευθυνη για την υιοθεσια τους στειλε μου μηνυμα να σου δωσω στοιχεια επικοινωνιας!

Έχω έρθει σε επαφή για το γατάκι που μου πρότεινες αλλά δεν είναι σίγουροι για το πότε και αν το δώσουν για υιοθεσία.... Ελπίζω η παρέα του my cat να με βοηθήσει να βρω το γατάκι που ψάχνω!:)

εχω ενα μωρο κοριτσακι σαν αυτο στη φωτογραφια σου που ειναι 15 ημερων τωρα..θα δωθουν λιγο αργοτερα στους 2 μηνες περιπου. Αν ενδιαφερεσαι επειδη δεν ειμαι εγω υπευθυνη για την υιοθεσια τους στειλε μου μηνυμα να σου δωσω στοιχεια επικοινωνιας!

Δεν το ειχα δει νωρίτερα........ Τώρα πρέπει να προσαρμοστει ο γατούλης μου πρώτα και μετά να φέρω άλλο γατάκι!

Επειδη δεν ειμαι εγω υπευθυνη για την υιοθεσια του λογικα εχουν κανει ουρα για το συγκεκριμενο :P

Marnk σου στέλνω προσωπικό μήνυμα μ'ένα link που έχει ένα τέτοιο πολύ μικρό γατάκι που ψάχνεις

Δεν ξέρω αν έχετε βρει ακόμα , αλλά μπορείτε να κοιτάξετε και εδώ : https://filoizoon.gr/new/filoizoon.asp?p=2&pet=2&pl=1&pid=149&tag=2

Καλημέρα.
Δεν ξέρω άν έχει ήδη εκπληρωθεί η επιθυμία σου και αν έχεις ήδη βρει το γατάκι που ψάχνεις, αλλά υπάρχει και ΕΔΩ ενα τέτοιο που θες
https://img9.imageshack.us/img9/8807/97289552227084783225861.jpg
(το αριστερο στην φωτό) , είναι θυλικό, και 2.5 μηνών

Πληροφορίες στο 6944539442 ή στο floisvoscats@gmail.com

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back