Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αν θλεις ριξε μια ματια σε αυτο εδω. https://www.facebook.com/photo.php?...7173515.146132.138265112865884&type=1&theaterζητώ να μου χαρίσουν ρώσικο μπλε γατάκι ή βρετανικό κοντότριχο (καθαρόαιμο η ημίαιμο )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ευχαριστώ Βάσω! Θα το σκεφτώ για τον γατούλη αν και ιδανικά θα προτιμούσα μικρο γατάκι μέχρι 3 μηνών.
Hlianna
Διάσημο μέλος
εχω ενα μωρο κοριτσακι σαν αυτο στη φωτογραφια σου που ειναι 15 ημερων τωρα..θα δωθουν λιγο αργοτερα στους 2 μηνες περιπου. Αν ενδιαφερεσαι επειδη δεν ειμαι εγω υπευθυνη για την υιοθεσια τους στειλε μου μηνυμα να σου δωσω στοιχεια επικοινωνιας!

aidonaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχω ενα μωρο κοριτσακι σαν αυτο στη φωτογραφια σου που ειναι 15 ημερων τωρα..θα δωθουν λιγο αργοτερα στους 2 μηνες περιπου. Αν ενδιαφερεσαι επειδη δεν ειμαι εγω υπευθυνη για την υιοθεσια τους στειλε μου μηνυμα να σου δωσω στοιχεια επικοινωνιας!
Δεν το ειχα δει νωρίτερα........ Τώρα πρέπει να προσαρμοστει ο γατούλης μου πρώτα και μετά να φέρω άλλο γατάκι!
Hlianna
Διάσημο μέλος
Επειδη δεν ειμαι εγω υπευθυνη για την υιοθεσια του λογικα εχουν κανει ουρα για το συγκεκριμενο

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Marnk σου στέλνω προσωπικό μήνυμα μ'ένα link που έχει ένα τέτοιο πολύ μικρό γατάκι που ψάχνεις
Δεν ξέρω άν έχει ήδη εκπληρωθεί η επιθυμία σου και αν έχεις ήδη βρει το γατάκι που ψάχνεις, αλλά υπάρχει και ΕΔΩ ενα τέτοιο που θες
https://img9.imageshack.us/img9/8807/97289552227084783225861.jpg
(το αριστερο στην φωτό) , είναι θυλικό, και 2.5 μηνών
Πληροφορίες στο 6944539442 ή στο floisvoscats@gmail.com
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool