tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα.
16-07-09
21:11
Καλησπέρα σε όλους! 
Το ζούδι μου μόλις έκανε κάτι εντελώς περίεργο και αναρωτιέμαι εάν το έχετε παρατηρήσει στα γατάκια σας: Άρχισε να γλύφει το μάρμαρο και μετά να τρίβεται!! Θεώρησα ότι μάλλον ζεσταίνεται οπότε πήρα ένα πανάκι και το έβρεξα λίγο για να περάσω λίγο το τρίχωμά του και να το ανακουφίσω. Αποτέλεσμα μια τεράστια γρατζουνιά, μια τρύπα από δόντι και η Βίκυ πάνω στο κρεβάτι για να γλυτώσει από το θηρίο!

Το ζούδι μου μόλις έκανε κάτι εντελώς περίεργο και αναρωτιέμαι εάν το έχετε παρατηρήσει στα γατάκια σας: Άρχισε να γλύφει το μάρμαρο και μετά να τρίβεται!! Θεώρησα ότι μάλλον ζεσταίνεται οπότε πήρα ένα πανάκι και το έβρεξα λίγο για να περάσω λίγο το τρίχωμά του και να το ανακουφίσω. Αποτέλεσμα μια τεράστια γρατζουνιά, μια τρύπα από δόντι και η Βίκυ πάνω στο κρεβάτι για να γλυτώσει από το θηρίο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Labrini
Νεοφερμένο μέλος
Ο Labrini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
17-07-09
12:36
Εμένα ο δικός μου του αρέσει να γλύφει το τζάμι του παραθύρου! Ποιος ξέρει ... ίσως κάτι μυρίζουν. Μήπως έπεσε κάνα φαγητό στο μάρμαρο και του μυρίζει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat88
Νεοφερμένο μέλος
Ο kat88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
31-07-09
00:41
Μήπως χρησιμοποίησες χλωρίνη ή κάποιο άλλο λευκαντικό ;
Μερικές γάτες τρελαίνονται με τη μυρωδιά της χλωρίνης .
Μερικές γάτες τρελαίνονται με τη μυρωδιά της χλωρίνης .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum