Subject to change
e-steki.gr Founder
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα.
21-03-06
04:39
Δεν είναι υπέροχο όταν σε γλύφει η γάτα σου; 
Ο Vector το κάνει πολύ συχνά, ειδικά στο πρόσωπο μου, ενώ άλλες γάτες που είχα στο παρελθόν το έκαναν πολύ σπάνια.
Μήπως όμως ξέρει κανείς γιατί το κάνει; Δηλαδή πως εξηγείται;
Του αρέσει η γεύση στο δέρμα μου;
Το κάνει επειδή με συμπαθεί;
Το κάνει γιατί με μπερδεύει με το δικό του σώμα και πάει να καρθαριστεί;
Τι;

Ο Vector το κάνει πολύ συχνά, ειδικά στο πρόσωπο μου, ενώ άλλες γάτες που είχα στο παρελθόν το έκαναν πολύ σπάνια.
Μήπως όμως ξέρει κανείς γιατί το κάνει; Δηλαδή πως εξηγείται;
Του αρέσει η γεύση στο δέρμα μου;
Το κάνει επειδή με συμπαθεί;
Το κάνει γιατί με μπερδεύει με το δικό του σώμα και πάει να καρθαριστεί;
Τι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suzanitta
Νεοφερμένο μέλος
Η suzanitta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 63 μηνύματα.
21-03-06
08:13
Γενικά οι γάτες που ανήκουν στην ίδια αγέλη γλύφονται μεταξύ τους. Αφενώς γιατί είναι ένα πολύ ωραίο χάδι και αφετέρου γιατί καθαρίζουν μέρη του σώματος τους που οι ίδιες δεν τα φτάνουν πολύ εύκολα.
Αφού λοιπόν οι γατούλες μας θεωρούν ότι είμαστε μέλη της αγέλης, είναι λογικό να μας γλύφουν.
Αφού λοιπόν οι γατούλες μας θεωρούν ότι είμαστε μέλη της αγέλης, είναι λογικό να μας γλύφουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα.
21-03-06
08:25
απο οτι ξερω ειναι σημαδι αναγνωρισης Σε θεωρει μελος της γατοοικογενειας Και ο δικος μου το κανει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum