sofiajapani
Νεοφερμένο μέλος
Η sofiajapani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
07-06-12
12:21
Καλημέρα σε όλους,
θα ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κανείς που κάνουν δωρεάν ή με μικρό κόστος στεορώσεις σε αδέσποτα στη Θεσσαλονίκη; Φροντίζω μια αδέσποτη γάτα στο χωριό μου και φέτος έκανε την πρώτη της γέννα. Θέλω να την στειρώσω γιατί δεν έχω την δυνατότητα να πάρω και δευτερη γάτα και στο χωριό τα γατάκια καταλήγουν να πετιούνται καθώς κανείς δεν μπένει στη διαδικασία να στειρώσει κανένα ζώο.
θα ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κανείς που κάνουν δωρεάν ή με μικρό κόστος στεορώσεις σε αδέσποτα στη Θεσσαλονίκη; Φροντίζω μια αδέσποτη γάτα στο χωριό μου και φέτος έκανε την πρώτη της γέννα. Θέλω να την στειρώσω γιατί δεν έχω την δυνατότητα να πάρω και δευτερη γάτα και στο χωριό τα γατάκια καταλήγουν να πετιούνται καθώς κανείς δεν μπένει στη διαδικασία να στειρώσει κανένα ζώο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
07-06-12
15:20
Mπορείς να ρωτήσεις στη γατο-ομάδα θεσσαλονίκης αν έχουν κανένα πρόγραμμα ή αν συνεργάζονται με κάποιο κτηνίατρο
(σίγουρα θα συνεργάζονται με κάποιον) νομίζω αν googlαρεις στο ψαχτήρι θα βρεις στοιχεία επικοινωνίας της ομάδας.
(σίγουρα θα συνεργάζονται με κάποιον) νομίζω αν googlαρεις στο ψαχτήρι θα βρεις στοιχεία επικοινωνίας της ομάδας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα.
07-06-12
16:21
Τον δικό μου τον πήγα στην Βουλγαράκη-Φαλτσή στο Πανόραμα, Ολύμπου 36, 2310342390. Μου τη σύστησε μια κοπέλα απο το φόρουμ και όταν την googlαρα είδα σε κάποιο site να την ευχαριστούν, οπότε υποθέτω πως μπορεί να σου κάνει καλύτερη τιμή για αδεσποτάκι. Αν θυμάμαι καλά πριν απο ενα χρόνο που στείρωσα τον δικό μου πρεπει να έδωσα 30-40 ευρω το πολύ (δε θυμάμαι ακριβως....).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki