Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
παρατηρησα πως ενω μπαιναν καποιες δεκαδες επισκεπτες σε ενα χρονικο διαστημα μοναχα το 10% απο αυτους κατεβαζε το "καλο" αρχειο
απο το
rapidshare.com
τι στην ευχη; δεν διαβαζαν τις οδηγιες;
και επειδη ειδα πως το φωτοαλμπουμ της Τερεζας μου κατεβηκε μονο μια φορα ειπα να ρωτησω σχετικα
διοτι ειναι αδικο να δινωοπουδηποτε αλλου τα φωτα μου και εδω ...σκοτος!
οσες και οσοι δεν γνωριζουν ας διαβασουν εδω
https://img57.imageshack.us/i/odigiesjf5.jpg/
διοτι στο μελλον θα σας χρειαστει (δεν θα ειναι ΠΑΝΤΑ ανενεργο το
https://sirdemetrius.gr/ !!!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
τιποτα δεν καταλαβα!!!!!!!!!![]()
εγω παντως... καταλαβα!
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Έχεις κάποιο πρόβλημα ή απλά...
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
εγω το χρησιμοποιω το rapishare..αν και συνηθως τορρεντς κατεβαζω..
μη κατεβαζεις torrents (κυριως ταινιες)
Εμενα με πιασανε και ειδοποιησαν την εταιρια συνδεσης μου και μου εστειλαν 2 email να σταματησω να κατεβαζω. Δεν με εκαναν τιποτα ευτυχως και δεν εχω καμια ορεξη να πληρωνω χιλιαδες $$ για 2 (παλια κιολας!) επεισοδια απο ενα ανιμε. Τα 2 email που πηρα ηταν αρκετα για να με κανουν να χασω το χρωμα μου και να ειμαι αγχωμενη για 1 μηνα. Μεινε καλυτερα στο rapidshare.Για το rapidshare υπαρχει ενα addon στο firefox που αφαιρει το χρονικο διαστημα που πρεπει να περιμενεις. Λεγεται illimitux.
julia
Διακεκριμένο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
sakura-chan, για το chrome ξέρεις κατι αντίστοιχο...??? Γιατί η αλεπού με έχει συγχύσει ταμάλα, και την έκανα γούνα...![]()
το μονο που ξερω ειναι οτι συλλεγει προσωπικα δεδομενα
Εγω μεχρι χθες ημουν fan του IE αλλα επειδη μου προκαλουσε προβληματα στα vista αλλαξα και εβαλα firefox και ειμαι ευχαριστημενη (εχω βαλει και σκιν με μια γατουλα
). Αν θελεις καποιο ελαφρυ και γρηγορο browser βαλε το opera! To ειχα παλια και μου αρεζε!κατεβαζω απο ελληνικα σαιτς torrents οποτε δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα..
υπαρχει μεγαλυτερη ασφαλεια εκει, αλλα και παλι προσεχε. Και εγω δεν πιστευα οτι θα με επιαναν αλλα την πατησα. Δε μπορεις να φανταστεις ποσο φοβηθηκα! Επισης η νομοθεσια στην ελλαδα ειναι χειροτερη απο εδω. Εδω ειναι ακομα νομιμο να κατεβαζεις μουσικη (για ταινιες δεν ξερω), εκει ομως οχι και δεν ξερω τι παιζει με τον isp σου. Ο δικος μου δεν μπορει να δωσει τα στοιχεια μου σε τριτους χωρις να παρει εγκριση απο δικαστηριο, γι' αυτο και την γλιτωσα. Θελει προσοχη και το λεω γιατι ειχα φρικαρει πολυ ασχημα και δεν θελω να περασετε τα ιδια που περασα.
julia
Διακεκριμένο μέλος
ίσως γιατί κάνω 800 πράγματα μαζί!!!

Με το chrome, έχω βρεί την υγεία μου και εγώ και το λαπτοπ μου...

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
cryptoload γνωστο και μη εξαιρετεο ενιοτε μου κολλαει και τοτε δουλευω με jdownloaderΥπάρχει μια εφαρμογή το cryptload με το οποίο κατεβάζω αρχεία rapidshare,ταινίες μουσική κτλ...Το χρησιμοποιώ για αρχεία τύπου ccf ως επι το πλείστον που δεν τ'αναγνωρίζει ο υπολογιστής μου..Έχω βρεί ένα site www.katz.com από το οποίο βρίσκεις για download σχεδόν τα πάντα!!![]()
το κακο με μενα ειναι οτι εχω γινει πολυ απαιτητικος με τις ταινιες και ψαχνω πολληηη ωρα για να βρω κατι που μου αρεσει..καμια δεκαρια τις εχω αφησει στη μεση λογω πληξης
με το ραπιντσεαρ κινειται πολυ χρημα..κυριως ενεκα εκνομου νταουνλοουντ
βαλτε στη σουμα και το ελληναδικο ...520.000 μελη απο εναν καφε (5 $ ) δωρο ο καθεις..ποσα ειναι;;
εν κατακλειδι βρωμαει ο τοπος απο διαδικτυακα "κολπα" αλλα θελει και λιγο ψαξιμο διοτι το σταδιο
"Link θελω τωρα τονε θελω" και εγω το περασα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool