29-04-14
15:12
Καλησπέρα σε όλους! Χθες υιοθέτησα τη μικρή μου κόρη και είναι ουσιαστικά το πρώτο μου γατάκι, είχα πιο μικρή στο χωριό αλλά ήταν έξω κλπ...τέλος πάντων, το Λιλάκι πριν από εμένα ζούσε σε κήπο με τη μαμά του και τα 3 αδερφάκια του και δίπλα ήταν κεντρικός δρόμος..ευτυχώς βρέθηκαν σπίτια για όλα τα μωράκια! Ανακάλυψα όμως ότι έχει ψύλλους και δεν ξέρω τι να κάνω! φοβάμαι να της βάλω κάποιο φάρμακο μήπως πάθει τπτ..είναι μόλις 2 μηνών και όχι κλεισμένοι...σκέφτομαι καλύτερα κτηνίατρο για αποπαρασίτωση αλλά είμαι άνεργη φοιτήτρια οπότε θέλω κάτι οικονομικό αλλά και καλό για το παιδί μου...ώστε να τον κρατήσω και για εμβόλια και ότι άλλο χρειαστεί...εσείς τι μου προτείνετε να κάνω;; ευχαριστώ πολύ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.211 μηνύματα.
29-04-14
15:28
Απάντηση: Γνωρίστε την Λίλη
Να χαιρεσαι το ζουζουνακι σου,ειναι πραγματικα πανεμορφο!
Οσον αφορα τους ψυλλους,δεν νομιζω οτι εχει προβλημα λογω ηλικιας..αλλα σιγουρα πρεπει ο κτηνιατρος να σου πει ακριβως την δοσολογια και τι να κανεις.
Απο κτηνιατρους δεν γνωριζω στην αθηνα..ομως δες σε αυτο το θεμα,ειναι κτηνιατροι ανα περιοχη,που τους προτεινουν μελη και σαφως εχει και οικονομικους.
Να το χαιρεσαι και παλι..και σας ευχομαι πολλα πολλα γουργουριστα χρονια μαζι!
Να χαιρεσαι το ζουζουνακι σου,ειναι πραγματικα πανεμορφο!

Οσον αφορα τους ψυλλους,δεν νομιζω οτι εχει προβλημα λογω ηλικιας..αλλα σιγουρα πρεπει ο κτηνιατρος να σου πει ακριβως την δοσολογια και τι να κανεις.
Απο κτηνιατρους δεν γνωριζω στην αθηνα..ομως δες σε αυτο το θεμα,ειναι κτηνιατροι ανα περιοχη,που τους προτεινουν μελη και σαφως εχει και οικονομικους.
Να το χαιρεσαι και παλι..και σας ευχομαι πολλα πολλα γουργουριστα χρονια μαζι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 1.450 μηνύματα.
29-04-14
18:56
Καλως ηρθατε στη γατοπαρεα μας!!!! Θα συμφωνησω με την Εφη!
Καλως ηρθατε στη γατοπαρεα μας!!!! Θα συμφωνησω με την Εφη!

Guest User 75398
Επισκέπτης
Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός.
01-05-14
15:06
Πωπω ομορφιά ^^
Πωπω ομορφιά ^^
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki