Γνωριμία

tim569

Νεοφερμένο μέλος

Ο tim569 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα.
Γεια σας με λενε Ναυσικα[Νασια] δεν ηξερα σε ποιο θεμα να σας γραψω
για να γνωριστουμε και ετσι εγραψα στο γενικα.Λοιπον δεν εχω γατα στο
σπιτι μου λογο οτι εχω αλλα ζωα,αλλα οι γατες ειναι η αδυναμια μου ταιζω
και περιποιουμε πολλες γατες του δρομου και εχω φροντισει να βρουν πολλα
γατακια σπιτι να ναι καλα μια κυρια που εχει δεχτει αρκετα απο αυτα σπιτι
της εχει 17 γατες στο διαμερισμα της, χαρα μου λοιπον να συζητω και με αλ
λους γατοφιλους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα Νασια...καλως ηλθες!!!!!!!:):):) σου ευχομαι καποτε να αποκτησεις και εσυ τις δικες σου γατουλες που θα ζουν στο σπιτι σου,μαζι με εσενα...πιστεψε με ..ειναι μοναδικη εμπειρια...:):):):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα Νάσια και απο εμένα....:):):):) Καλωήρθες στην παρεούλα μας και εύχομαι και εγώ, όπως και η πουπουλίνα, να αποκτήσεις μια δική σου γατούλα γιατί πραγματικά είναι αξιολάτρευτα πλάσματα και σου αλλάζουν όλη την ζωή προς το καλύτερο!!!!:P:P:P

Καλώς ήρθες!:)

Γεια σας με λενε Ναυσικα[Νασια] δεν ηξερα σε ποιο θεμα να σας γραψω
για να γνωριστουμε και ετσι εγραψα στο γενικα.Λοιπον δεν εχω γατα στο
σπιτι μου λογο οτι εχω αλλα ζωα,αλλα οι γατες ειναι η αδυναμια μου ταιζω
και περιποιουμε πολλες γατες του δρομου και εχω φροντισει να βρουν πολλα
γατακια σπιτι να ναι καλα μια κυρια που εχει δεχτει αρκετα απο αυτα σπιτι
της εχει 17 γατες στο διαμερισμα της, χαρα μου λοιπον να συζητω και με αλ
λους γατοφιλους.
:up::up:Καλως ηρθες.Πες μας τι ζωακια εχεις και βαλε μας φωτογραφιες να τα θαυμασουμε.

απαντηση

Τα αλλα ζωα που εχω ειναι τα εξεις 2 ψαρια μονομαχο,πλακοστροτο
7 χαμστερ, 2 νεροχελωνες, 1 ιγκουανα, περιστερωνα με 20 περιστερια
1 σκυλι οπως καταλαβαινετε η γατα ειναι ακαταληλη για ολα τα ζωα
που εχω αλλα οπως ειπα ταιζω και περιποιουμε ενα σωρο αδεσποτες
τις χαιδευω τις παιζω ειναι σαν δικες μου.

Τα αλλα ζωα που εχω ειναι τα εξεις 2 ψαρια μονομαχο,πλακοστροτο
7 χαμστερ, 2 νεροχελωνες, 1 ιγκουανα, περιστερωνα με 20 περιστερια
1 σκυλι οπως καταλαβαινετε η γατα ειναι ακαταληλη για ολα τα ζωα
που εχω αλλα οπως ειπα ταιζω και περιποιουμε ενα σωρο αδεσποτες
τις χαιδευω τις παιζω ειναι σαν δικες μου.

βασικά αν εξαιρέσεις το ιγκουάνα και τα χάμστερ με τα υπόλοιπα μια γατούλα θα τα πήγαινε μια χαρά !!καλώς ήρθες !!

να τα χαιρεσαι!!!!!!!!!...αλλα δεν καταλαβα........μεσα στο σπιτι τα εχεις ολα αυτα???????:blink::blink::blink::)

BlackCatWelcome.gif

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back