Γνώμη δεύτερου γιατρού για γάτα με σπασμένο πόδι;

Hackerman

Νεοφερμένο μέλος

Ο Hackerman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Πριν 10 μερες μια απο τις γατες που εχω επεσε θυμα τροχαιου με αποτελεσμα η γατα να σπασει το πισω δεξι ποδι της και να τραυματισει το πισω αριστερο, το πηγαμε στο κτηνιατρο και μας ειπε οτι θα χρειαστει χειρουργιο και η τιμη της εγχειρησεις ανερχεται στα 400+ ευρω, επειδη δεν μπορουμε να διαθεσουμε αυτο το ποσο αν υπαρχει καποιος γιατρος να αναλαβει το χειρουγειο της γατουλας δωρεαν θα του ημουν πολυ ευγνομων. Να σας πω επεισης οτι η γατα ειναι τυφλη απο το ενα ματι,και απο το αλλα εχει μικρο προβλημα ορασης, αυτος θα ηταν και ο λογος ατυχηματος. Δεν βλεπει που δεν βλεπει, ας μην του στερησουμε και το περπατημα, ευχαριστω για την ωρα σας, θα ανεβασω και φωτογραφια της γατουλας να δειτε πως ειναι.

Φιλικα Γιωργος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω ότι είμαστε διατεθειμένοι να βοηθήσουμε όλοι. Έχεις πάρει δεύτερη γνώμη μήπως όσα ζητάει ο κτηνίατρος είναι υπερβολικά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μου θυμησε το γατουλι που ειχα δει με το προβλημα στα ματακια και τψρα δε τον βρησκω.Φυσικα και να βοηθησουμε οσο μπορουμε να γηνει καλα το νιαουρακι.Συμφωνω με τη χουζουρι παρε και καμια αλλη γνωμη.

Δεν νομιζω να χρειαζεται και δευτερη γνωμη παιδια, εχει σπασει κοκκαλο και φαινεται και απο καποιον που δεν ξερει, το ποδαρακι του κρεμεται στην κυριολεξια.

Δεύτερη γνώμη για την τιμή! Μου φαίνεται λίγο υπερβολική!

Κι εγω εχω κάνει παρόμοια επέμβαση στον γάτο μου και μαζί με παυσίπονα και αντιβιώσεις πήγε 450. Εμείς του βάλαμε λάμα γιατί έσπασε το σημείο που συνδέει τα κόκαλα του ποδιού.

Γιώργο που μένεις; Mήπως υπάρχει σύλλογος στη γειτονιά σου και σου κάνουν καλύτερη τιμή. Eπίσης, το ΣΩZΩ (δεν έχω το τηλέφωνο) ίσως το αναλλάβει αν πεις οτι είναι αδέσποτο. Δεν ξέρω πάλι αλλά δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις :/:

Σω.Ζω. 210-6460782

Αν δεν βρεθεί άλλος τρόπος κι εγώ να βοηθήσω, αρκεί να μην βαριέσαι να πας στο ταχυδρομίο (μόνο τηλ επιταγή μπορώ να στείλω, Αθήνα δεν ανεβαίνω συχνά)

Χμ, κάτι ακόμη. Αν η γάτα δεν βλέπει κι όλας, τρόπο να την κρατήσετε μέσα δεν έχετε? Την επομένη μπορεί να μην είναι απλά το πόδι και είναι κρίμα

η γατουλα ηταν δικια σου?η απλα αδεσποτη που την ταιζες?απλα ρωταωγια να καταλαβω γιατι ενω ειχε προβλημα κυκλοφορουσε εξω...

Επειδή έχω πολλές γάτες, δεν μπορώ να τις έχω όλες στο σπίτι μέσα, "γιαυτο" τις αφήνω στο κήπο, από τον κήπο όμως βγαίνουν από διαφορετικές μεριές στο δρόμο. Μια γάτα δεν μπορείς να την αφήσεις κλεισμένη μέσα στο σπίτι, θέλει να πάει την βόλτα της. Μένω ζέφυροι αττικής (κοντά στα άνω λιόσα) κάποιος σύλλογος δεν υπάρχει εδώ κοντά, θα ρωτήσω στο ΣΩΖΩ που μου είπατε. Τις γάτες τις ταΐζουν οι γονείς μου μονο,αλλα έχουν γεννηθεί από γάτα που είχαμε στο σπίτι, και τις έχουμε στο κήπο, θεωρούνται αδέσποτες???

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω αν θεωρούνται αδέσποτες.... Πάντως για το συγκεκριμένο γατάκι, καλό θα ήταν να προσπαθήσει κανείς να του βρει σπίτι, να μην σκοτωθει

αν ηταν γατα που ζουσε μαζι σας μες στο σπιτι δεν ξερω αν θεωρειται αδεσποτη,δε νομιζω...:hmm:

Πάρε τηλέφωνο στην Φιλοζωική και ρώτα...
ΓΡΑΦΕΙΟ: Τ.Θ. 120, Τ.Κ. 194 00, Κορωπί
Τηλ.: 210 6020.202 Fax: 210 6021.353
ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Τ.Θ. 120, Τ.Κ. 194 00, Κορωπί
Τηλ.: 210 6020.202, 210 6626.061, Fax: 210 6021.353
ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: Αγίων Αναργύρων 34, 11144, Νέα Χαλκηδόνα
Τηλ.: 210 2531.977, 210 2581.391, Fax: 210 2531.977

Παρέχουν φροντίδα σε αδέσποτα και πρώην αδέσποτα..

Πάρε τηλέφωνο στην Φιλοζωική και ρώτα...
ΓΡΑΦΕΙΟ: Τ.Θ. 120, Τ.Κ. 194 00, Κορωπί
Τηλ.: 210 6020.202 Fax: 210 6021.353
ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Τ.Θ. 120, Τ.Κ. 194 00, Κορωπί
Τηλ.: 210 6020.202, 210 6626.061, Fax: 210 6021.353
ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: Αγίων Αναργύρων 34, 11144, Νέα Χαλκηδόνα
Τηλ.: 210 2531.977, 210 2581.391, Fax: 210 2531.977

Παρέχουν φροντίδα σε αδέσποτα και πρώην αδέσποτα..

Τι εγινε τελικα?? βρηκατε ακρη?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back