Γουργουρίζει μόνο στον φίλο μου...

Γαλή

Νεοφερμένο μέλος

Η Γαλή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 28 μηνύματα.
Γεια σε όλη την γατοπαρέα!
Επισκέπτομαι το site πολύ συχνά απο τότε που πήρα την Ήρα στο σπίτι :) Σήμερα είναι 9 μηνών το γατουλάκι μου, το αγαπάω τρελά, φυσικά του έχω τρελή αδυναμία, αλλά δεν μπορώ να πω το ίδια και για εκείνη :redface: προτιμάει να κάθεται στην αγκαλιά του φίλου μου (μένουμε μαζί)! Δεν λέω ότι κι εκείνος δεν την αγαπάει και δεν την προσέχει, αλλά όχι όπως εγώ :( Με εμένα παίζει, ξέρετε, μου επιτίθεται, με κυνηγάει και όλα αυτά τα χαριτωμένα που θα έκανε πιστεύω και με όποιο άτυχο ποντίκι/πουλί/έντομο θα έπεφτε στο δρόμο της αν ζούσε έξω :) Όμως μόλις γυρίσει ο δικός μου από τη δουλειά, ότι και να έκανε μέχρι εκείνη την ώρα, το παρατάει και πάει στην πόρτα, νιαουρίζει και τον περιμένει πως και πως, μέχρι να καθίσει στην καρέκλα και να ανέβει πάνω του! Ξεκινάει να γουργουρίζει και να τρίβεται! Και σε μένα νιαουρίζει όταν μπαίνω, αλλά μέχρι εκεί... Όπως καταλάβατε... ζηλεύω! Παράλογο συμπέρασμα 1ο που σκέφτηκα : μήπως είναι ορμονικό;; (αστειάκι...!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mμμμμ...τα ίδια έκανε και μια γάτα μας με τον πατέρα μου...Μιλάμε για τρελλό κόλλημα...Νιαούριζε τρελά μέχρι να την πάρει αγκαλιά και τριβόταν σαν τρελή στα ρούχα του...:D Η δικιά μου δεν θέλει κανέναν άλλον εκτός από εμένα...:(..Μου γουργουρίζει συνέχεια, με ζυμώνει βράδια ατελείωτα και μου απαντάει όταν την μαλώνω...:D Της λέω ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗ και μου κάνει μαλαγανιές όπως να γυρίζει ανάποδα και μου κάνει με νάζι φωνούλες....:D..Το δε πρωινό είναι μαρτύριο...Έρχεται στα μούτρα μου, ακουμπάει το στόμα της στο δικό μου και ζυμώνει τα μαλλιά μου..Συμβαίνει και σε άλλους αυτό??????Είναι νορμάλ?????:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πολύ γλυκούλες όταν θέλουν :)))))))))))))

Η δικιά μου δεν θέλει κανέναν άλλον εκτός από εμένα...:(..Μου γουργουρίζει συνέχεια, με ζυμώνει βράδια ατελείωτα και μου απαντάει όταν την μαλώνω...:D Της λέω ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗ και μου κάνει μαλαγανιές όπως να γυρίζει ανάποδα και μου κάνει με νάζι φωνούλες....:D..Το δε πρωινό είναι μαρτύριο...Έρχεται στα μούτρα μου, ακουμπάει το στόμα της στο δικό μου και ζυμώνει τα μαλλιά μου..Συμβαίνει και σε άλλους αυτό??????Είναι νορμάλ?????:D
ναι :yes: (σε κάποιες περιπτώσεις είναι και χειρότερα:P σκέψου το γατί που τα κάνει αυτά να έχει και μύξες και να κάνει συνέχεια αψου:/: αλλά εντάξει, τον αγαπάμε όπως και να ΄ναι:D

:) Οι μυξούλες τους είναι ψιλομαύρες? ότι να΄ναι ρωτάω το ξέρω, αλλά θα μάθω που θα πάει :) Εμένα πάντως η δικιά μου πιστεύω θα φρικάρει ακόμα περισσότερο μαζί μου αυτό το μήνα, αφού θα την πάω για στείρωση...! :)

Πόσο , μα πόσο σε νιώθω!
Και εμένα η Μελίνα μου , η @ουτα@άρα μου, τα ίδια κάνει...
Για τον άντρα μου κόβει φλέβα, και εμένα με καψονάρει... ;)
Καλά, όταν ήταν μικρή μου χουρχούριζε που και πού, και μόνο βεγγαλικά δεν έριχνα...:P
Επίσης , καθόταν λίγο στην αγκαλιά μου, αλλά σε μένα με το ρολόι στο χέρι
στον άντρα μου άραζε και χυνόταν...και έπαιρνε και αυτό το λάγνο ύφος ευχαρίστησης η άτιμη!
(με μένα όταν την έπαιρνα αγκαλιά είχε απλά το ύφος ¨σου κάνω τη χάρη, σε ανέχομαι και περιμένω να περάσει η ώρα να στην κάνω¨)

Τώρα που είναι 2 1/2 χρ. την παίρνω στην αγκαλιά μόνο με το ζόρι , και όταν την παίρνω αγκαλιά για να την χτενίσω βγάζω το άχτι μου (και αυτή γρυλίζει να φύγει!:P )

Το παράξενο είναι ότι έχει αδυναμία στους άντρες, και μόνο σε αντρικές αγκαλιές κάθεται, :P
άρα καλά κάνω που την λέω @ουτα@άρα! :P

Φυσικά, ακριβώς γ'αυτές τις ιδιαιτερότητές της τη λατρεύω και σπάω πολύ πλάκα μαζί της!
(μην σου κρύψω ότι μου αρέσει πολύ να την παίρνω αγκαλιά με το ζόρι και να την ¨ψιλοβασανίζω¨, να της σπάω τα νεύρα λιγουλάκι, πώς το λένε! :P )

Αυτό ακριβώς γίνεται και στη δικη μου περίπτωση! Πολύ σωστά το περιέγραψες! καλά κι εγω την ταράζω στο ζούληγμα και φυσικά το παίζει δύσκολη και φυσικά συνεχίζω να τη ζουλάω! Το έχω σκεφτεί, μπορεί να φταίω κι εγώ που με αποφεύγει, γιατί δεν περιμένω να έρθει εκείνη σε μένα όταν θέλει, αλλά πηγαίνω εγώ και την πειράζω θέλει δεν θέλει αλλά τι να κάνω, μ'αρέσει το χνουδωτό μου το μωρό! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back