Dianna1
Νεοφερμένο μέλος
κτηνιατρος Α.Π.Θ.
Π.Νιρβανας 6 & Κηφισιας (Φαρος) Νεο Ψυχικο
Τηλ: 210 6747142 Kin.6944338553 -6949727656
www.dsiorvanne.gr
Κανει τα παντα, φανταστικη κτηνιατρος αν και λιγο ακριβη,αλλα αξιζει πραγματικα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Archangelik
Νεοφερμένο μέλος
ΛΕΩΦ. ΕΙΡΗΝΗΣ 57
ΠΕΥΚΗ
2106141577
Κτηνιατρος - παθολογος-χειρουργος- ορθοπεδικος και εχει ακομα και αλλα αλλα δεν τα θυμαμαι γενικα μεγαλο ιατρειο κανει κ καλλοπισμους ζωων και ειναι απιστευτος ανθρωπος και κανει καλες τιμες! η επισκεψη ειναι 30 ευρω !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Louer
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα!
Εδώ και καιρό έχουμε ένα δερματολογικό πρόβλημα και δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν μπόρεσαν να βρουν λύση ούτε ο γιατρό μας ούτε η πανεπιστημιακή κλινική (από την οποία σταματήσαμε πριν το τέλος των "δοκιμών", διότι κάτι μας ενόχλησε). Το μόνο που έχουμε καταφέρει είναι να καταναλώνει ΧΑΠΙΑ ΧΑΠΙΑ ΧΑΠΙΑ και αποτέλεσμα μηδέν. Μέχρι τώρα η κατάσταση ήταν κάπως ελεγχόμενη (δεν υπήρχε επιδείνωση). Τις τελευταίες ημέρες και ενώ είναι πάλι σε αγωγή με Prezolon η κατάστασή του επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα! Ψάχνουμε λοιπόν για έναν γιατρό που ίσως σας είχε βοηθήσει κάποτε ή έστω έχετε ακούσει κάτι θετικό σε ότι αφορά τα δερματολογικά προβλήματα.
Ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Πιστεύω ότι έπρεπε να εμπιστευτείς περισσότερο την πανεπιστημιακή κλινική της Θεσσαλονίκης ή τουλάχιστον μέχρι να το αναλάβει άλλος ιατρός να ακολουθούσες τις εντολές τους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Louer
Νεοφερμένο μέλος
Πηγαίνω πολλά χρόνια στην κλινική, όταν μια κατάσταση χρειάζεται "ειδικό γιατρό" ταυτόχρονα φυσικά με τον μόνιμο και εξαιρετικό γιατρό μας, ο οποίος τον παρακολουθεί αυτή τη στιγμή και ήδη παίρνει αγωγή όπως ανέφερα.
Εν πάση περιπτώσει ζήτησα βοήθεια για δερματολόγο ή έμπειρο κτηνίατρο σε δερματολογικά, όχι κατευθύνσεις για το πως να το χειριστώ..
Όπως και να΄χει ευχαριστώ..
liana88
Νεοφερμένο μέλος
Λ.Αμφιθέας 24, Άλιμος
210-9817030, 6944609000
Η κλινική έχει εξειδικευμένη μεταπτυχιακή χειρούργο για τα ορθοπαιδικά και σοβαρά χειρουργία θώρακα και κοιλιάς.
Πολύ καλή εμπειρία από ορθοπαιδικό χειρουργίο σε γατούλα και από γνωστή μου πολύ καλά αποτελέσματα σε γάτα με κρανιοεγκεφαλική κάκωση που της σύστηναν όλοι ευθανασία!!
regaltipboy
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ για το σχόλιο αλλά δεν είπα ότι δεν τους εμπιστεύομαι. Κάτι με ενόχλησε είπα. Μπορεί να μοιάζουν οι δυο έννοιες αλλά έχουν και διαφορές..
Πηγαίνω πολλά χρόνια στην κλινική, όταν μια κατάσταση χρειάζεται "ειδικό γιατρό" ταυτόχρονα φυσικά με τον μόνιμο και εξαιρετικό γιατρό μας, ο οποίος τον παρακολουθεί αυτή τη στιγμή και ήδη παίρνει αγωγή όπως ανέφερα.
Εν πάση περιπτώσει ζήτησα βοήθεια για δερματολόγο ή έμπειρο κτηνίατρο σε δερματολογικά, όχι κατευθύνσεις για το πως να το χειριστώ..
Όπως και να΄χει ευχαριστώ..
@Louer τι δερματολογικό πρόβλημα ακριβώς? Έχουμε και εμείς και ψάχνω να βρώ και εγω καποιον ειδικο
kou_nikos
Νεοφερμένο μέλος
Τα μέλη της Ελληνικής Κτηνιατρικής Δερματολογικής Εταιρείας είναι αυτά...
Πάντως ο Κουτίνας έχει πάρει σύνταξη. Δεν διδάσκει πλέον στην κλινική του Α.Π.Θ.
Γράφω ένα σύντομο μηνυματάκι για να ενημερώσω ότι οι στειρώσεις των αγοριών μου πήγαν επίσης καλά, ζούμε εδώ και χρόνια μαζί και λατρευόμαστε.Μένω Ηλιούπολη σύνορα με Καρέα, ο γιατρός μου, αν και δε φαίνεται να έχει ιδιαίτερη σχέση με τις γάτες, μου την έσωσε από δηλητηρίαση ''80 ευρώ, η διάσωση'' , πολύ φοβάμαι ότι ήταν από μη ανοχή σε κάποια εμβόλια που της έκανε, 30 κάθε μήνα οι εμβολιασμοί, 100 ευρώ η στείρωση.
Έχει αναλάβει και τα τρία γατάκια της μικρής μου,(γιατί τα κράτησα για να μην αποχωριστούν),δεν του έχουν ιδιαίτερη αδυναμία οι γατούλες μου και αν είχα τη δυνατότητα μεταφοράς θα πήγαινα κάπου αλλού, γιατί δεν αναλαμβάνει αδέσποτα, ούτε κάνει καλύτερες τιμές.
Μου θυμίζει λίγο έμπορο, αλλά οι στειρώσεις πήγαν πολύ καλά, ανάρρωσαν γρήγορα τα κοριτσάκια, περιμένω και τ'αγοράκια τώρα..
Είναι διαθέσιμος, αν έχεις χρήματα, αλλά σίγουρα η προσέγγιση στα ζώα και στον ιδιοκτήτη που νιώθει ευάλωτος σε περίπτωση δηλητηρίασης και επέμβασης, δεν είναι και τόσο σωστή.Μάλλον έχει κουραστεί..
Λυπάμαι, αλλά δεν τον συστήνω, παρ'όλο που συνεχίζω να πηγαίνω εκεί και για ευνόητους λόγους δε δημοσιεύω τα στοιχεία του.![]()
Στον γιατρό όμως δεν ξαναπήγα, από τότε που του πήγα αδεσποτάκι που ''ψάρεψα'' από σκουπιδοτενεκέ με πρόβλημα στο ένα χεράκι(πάνω από 50 η εξέταση και η ακτινογραφία). Του το έδεσε λάθος με συνέπεια να φουσκώσει και παρ'όλο που επισκέφτηκα και δεύτερο γιατρό, ο οποίος μάλιστα μου είπε γιατί το έφερα τόσο αργά(του εξήγησα ότι το είχα πάει αμέσως στο γιατρό μου και του εξήγησα τι του έκανε), το αδεσποτάκι μας έπαθε αγκύλωση και έμεινε χωρίς το ένα του χεράκι.
Ευτυχώς υιοθετήθηκε από την ανηψούλα μου και όλα πήγαν καλά, αλλά έμεινα με ένα τεράστιο ερωτηματικό για τους κτηνίατρους, όπως βέβαια και για πολλούς άλλους επαγγελματίες της χώρας μας.
Σας εύχομαι να έχετε υπομονή γι'αυτά που ζούμε καθημερινά στη χώρα μας, αλλά και αγάπη για όλα τα αθώα πλάσματα. Ό,τι περνάει από το χέρι του καθένα ας το κάνει, έστω κι αν μας στοιχίζει οικονομικά ή και ψυχολογικά..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool