Γράψτε ένα φιλόζωο παιδίατρο!!

christen

Νεοφερμένο μέλος

Η christen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 39 μηνύματα.
Παιδιά γειά σας! Παρατήρησα ότι υπάρχουν αντίστοιχα θέματα με καλούς κτηνίατρους αλλά και φιλόζωους γυναικολόγους και προτείνω, αν συμφωνείτε να προσθέσουμε και παιδίατρους! Πιστέψτε με...είναι πολύ σημαντικό! Η παιδίατρος του μωρού μου με στήριξε όσο κανείς αλλος, οταν γεννήθηκε ο μπέμπης μας και η πεθερά + σύζυγος μου ήθελαν να διώξουν τη γατούλα μου, τη Φρουφρου από το σπίτι! Τους έπεισε πως είναι σημαντική η συμβίωση ενός παιδιού με τα ζώα!!
Γράφω τα στοιχεία της:

ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝΑ - ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ΟΝΟΜΑ: ΚΑΛΟΜΕΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ κ ΑΓ. ΦΩΤΕΙΝΗΣ 59
ΤΗΛ: 210 9314942 ΚΙΝ: 6944593203

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδιατροι.

Παιδιά γειά σας! Παρατήρησα ότι υπάρχουν αντίστοιχα θέματα με καλούς κτηνίατρους αλλά και φιλόζωους γυναικολόγους και προτείνω, αν συμφωνείτε να προσθέσουμε και παιδίατρους! Πιστέψτε με...είναι πολύ σημαντικό! Η παιδίατρος του μωρού μου με στήριξε όσο κανείς αλλος, οταν γεννήθηκε ο μπέμπης μας και η πεθερά + σύζυγος μου ήθελαν να διώξουν τη γατούλα μου, τη Φρουφρου από το σπίτι! Τους έπεισε πως είναι σημαντική η συμβίωση ενός παιδιού με τα ζώα!!
Γράφω τα στοιχεία της:

ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝΑ - ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ΟΝΟΜΑ: ΚΑΛΟΜΕΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ κ ΑΓ. ΦΩΤΕΙΝΗΣ 59
ΤΗΛ: 210 9314942 ΚΙΝ: 6944593203
την συγκεκριμενη παιδιατρο την ειχα κι εγω στα παιδια μου και συμφωνω απολυτα μαζι σου,αν και πιστευω οτι δεν ειναι η μονη νομιζω οτι πολυ σπανια γιατρος θα πεισει το γονιο οτι το οποιοδηποτε ζωακι πρεπει να εκδειωχθει,αν το κανει απλα δεν θα ξερει γιατι ειναι ιατρικα αποδεδειγμενο οτι τα μικροβια του σκυλου τουλαχιστον που χω ρωτησει ειναι τα ιδια με τα ανθρωπινα.κατι ασχετο παιδια ειδα στο youtube το βιντεο με τον κυπριο φοιτητη που εριξε καυτο λαδι σ ενα σκυλακι μηπως ξερει κανεις αν αυτο το κτηνος τημωρηθηκε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχως υπαρχει αυτη η προκαταλυψη απεναντι στα ζωακια... Και ειναι πολυ κριμα γιατι ειναι πραγματικα αδικη... Εχω δυο παραδειγματα να σας πω οσον αφορα το συγκεκριμενο θεμα...
1) Οταν ο μικρος αδερφος μου ηταν 1ετους ετρωγε μισο μισο μπισκοτο με τη πρωτη μας σκυλιτσα(η οποια εκεινο το χρονικο διαστημα τυχαινε να εχει και περιοδο..:confused:) Η μητερα μου τρωμαγμενη με το θεαμα:blink: αφου δεν ειχαμε ποτε παλια ζωα, πηρε την γαστρεντερολογο μας για να της πει τι να κανει και αν το παιδι θα παθαινε τιποτα.. Τοτε εκεινη την καθησυχασε λεγοντας της πως δεν χρειαζεται να ανησυχει και οτι το πιο πιθανο ειναι να δημιουργησει περισσοτερα αντισωματα... Και οντως ειναι το μονο παιδι που αρρωστησε τοσες λιγες φορες.Μεχρι και σημερα δυσκολα θα κολλησει καποια ασθενεια...
Η αλλη περιπτωση που ηθελα να σας πω ειναι η εξης. Πριν απο εφτα χρονια ενα σκυλι δαγκωσε πολυ ασχημα στη μεση τον μεσαιο μου αδερφο.Οταν τον πηγαμε στο νοσοκομειο για να του φτιαξουν το τραυμα η μητερα μου ρωτησε αν θα επρεπε να του κανουν αντιλυσσικο(ο σκυλος ηταν αδεσποτος).Τοτε ο γιατρος της απαντησε πως το στομα του σκυλου και γενικα των ζωων ειναι πολυ πιο καθαρο απο το ανθρωπινο στομα...:) Και συνεχισε λεγοντας της πως αφου τον δαγκωσε σκυλος δεν χρειαζεται... Αμα τον ειχε δαγκωσει ανθρωπος τοτε θα του καναμε...:lol::lol::lol: Και πιστευω πως ειχε απολυτο δικιο....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back