Γράψτε εδώ έναν γατόφιλο γυναικολόγο

Για το Έλενα είχα ακούσει κάποτε ότι επιτρέπει στις μαμάδες να έχουν τα νεογέννητά τους μαζί τους, στο ίδιο δωμάτιο. Δεν ξέρω αν όντως ισχύει, πάντως αν αληθεύει είναι πραγματικά πολύ καλό. Μου φαίνεται απάνθρωπος ο βιομηχανοποιημένος τοκετός των μαιευτηρίων, αλλού η μαμά κι αλλού το μωρό.:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν έχω εμπειρία, αλλά απο συγγενικό πρόσωπο έχω ακούσει καλά για το ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ .
Εγινέ χαμός πριν κανα μήνα με κάτι νεογέννητα.. αλλά γίνονται ΠΑΝΤΟΥ, απλά εκεί βγήκε. Είναι Πανεπιστημιακή κλινική, ΟΤΙ και να γίνει μπορούν να το αντιμετωπίσουν.
Ακόμα και απο ιδιωτικά τους έρχονται περιστατικά, που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν εκεί.

Για ιδιωτικά, τα έχω επισκεφθεί σαν φίλη, μάνας.... ωραία και ακριβά ξενοδοχεία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για το Έλενα είχα ακούσει κάποτε ότι επιτρέπει στις μαμάδες να έχουν τα νεογέννητά τους μαζί τους, στο ίδιο δωμάτιο. Δεν ξέρω αν όντως ισχύει, πάντως αν αληθεύει είναι πραγματικά πολύ καλό. Μου φαίνεται απάνθρωπος ο βιομηχανοποιημένος τοκετός των μαιευτηρίων, αλλού η μαμά κι αλλού το μωρό.:/:
Είναι αλήθεια! Εγώ δυστυχώς πριν 23 χρόνια γέννησα στο Υγεία όπου χρυσοπλήρωσα για ξενοδοχειακές υπηρεσίες και για να με αποκοιμήσουνν προτού δώ το προσωπάκι του παιδιού μου ενώ μια φίλη στο Έλενα είχε το παιδάκι της δίπλα της και δεν ένιωσε χαμένη όπως εγώ όταν γύρισα σπίτι με ένα μωρό που δεν ήξερα ούτε πως να το πιάσω!!

Κι εγώ αυτό είχα ακούσει για το Έλενα αλλά ως αρνητικό σχόλιο κι όχι ως θετικό.:hmm: Ειχε γεννήσει εκεί μια ξαδέλφη μου και είχε δυσκολη γέννα. Μετά που ήθελε να ξεκουραστεί λιγάκι είχε τον μικρούλη δίπλα της 24/24ωρο και δεν μπορούσε να πάρει ούτε ανάσα. Της δείγαν τα βασικά αλλά τα έκανε όλα μόνη. Μου είχε πει οτι η λεχώνα τις χρειάζεται αυτες τις 3-4 μέρς ξεκούρασης πριν την οδύσσεια των πρώτων ημερών στο σπίτι:hmm:

Δυστυχως γνωριζω κι εγω μια νεα γιατρο, που τωρα ειδικευεται το κοριτσι, και δε ξερω τι ακριβως τους μαθαινουν στη σχολη αλλα εχει καποιο χρονικο διαστημα που κι αυτη και η μητερα της και βασικα ολη η οικογενεια της εχουν τρομοκρατηθει λεει απο τις αρρωστιες που μεταδιδουν οι γατες στον ανθρωπο, επειδη αυτα της διδασκουν οι γιατροι συναδελφοι της τωρα που ειδικευεται και εχουν λοιπον, δυστυχως, βαλθει τωρα στο σπιτι της να κηνυγανε και να διωχνουνε λεει οποια γατα τολμησει να μπει στον κηπο τους...Δεν τις πλησιαζουν πια ενω παλια δεν φαινοταν να ειχαν τετοιο προβλημα...Αναρωτιεμαι τι στο καλο της μαθανε στη σχολη και τρομοκρατηθηκε τοσο...Ντροπη ειναι...επιστημονες ανθρωποι...Λες και απο αλλους ανθρωπους δε κολλαμε ασθενειες...ασςτους διωχνουμε κι αυτους λοιπον απο το πεζοδρομιο μας:(... Μου φαινεται γελοιο μορφωμενοι ανθρωποι να δρουν τοσο ρατσιστικα και επιπολαια....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχως γνωριζω κι εγω μια νεα γιατρο, που τωρα ειδικευεται το κοριτσι, και δε ξερω τι ακριβως τους μαθαινουν στη σχολη αλλα εχει καποιο χρονικο διαστημα που κι αυτη και η μητερα της και βασικα ολη η οικογενεια της εχουν τρομοκρατηθει λεει απο τις αρρωστιες που μεταδιδουν οι γατες στον ανθρωπο, επειδη αυτα της διδασκουν οι γιατροι συναδελφοι της τωρα που ειδικευεται και εχουν λοιπον, δυστυχως, βαλθει τωρα στο σπιτι της να κηνυγανε και να διωχνουνε λεει οποια γατα τολμησει να μπει στον κηπο τους...Δεν τις πλησιαζουν πια ενω παλια δεν φαινοταν να ειχαν τετοιο προβλημα...Αναρωτιεμαι τι στο καλο της μαθανε στη σχολη και τρομοκρατηθηκε τοσο...Ντροπη ειναι...επιστημονες ανθρωποι...Λες και απο αλλους ανθρωπους δε κολλαμε ασθενειες...ασςτους διωχνουμε κι αυτους λοιπον απο το πεζοδρομιο μας:(... Μου φαινεται γελοιο μορφωμενοι ανθρωποι να δρουν τοσο ρατσιστικα και επιπολαια....

Εγώ θα ήθελα αυτοί οι άνθρωποι να μου αποδείξουν ποιές αρρώστιες και με ποιό τρόπο μεταδίδονται στον άνθρωπο. Τι αηδίες είναι αυτές. Ο γιατρός μου ο ενδοκρινολόγος είχε γατούλα σπίτι του. Έλεος πια με τις ανακρίβειές τους.:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καααλα,αυτοι πρεπει να ειχαν την πετρια με τις αρρωστιες και νωριτερα...Ο,τι και να σου διδασκουν απο τη στιγμη που εχεις κριτικη ικανοτητα,μορφωση και ενα σπανιο δωρο (στις μερες μας) που λεγεται κοινη λογικη;) δεν σου επιτρεπεται να αντιδρας κατ'αυτον τον τροπο.Οποτε διατηρω τις επιφυλαξεις μου σχετικα με τον προτερο βιο τους και την (υποτιθεμενη) μεταστροφη τους....

Ψαχνω γυναικολογο που δεν ειναι προκατηλειμενος με τισ γατες

Καλησπερα σε ολους και καλως σας βρηκα πριν λιγο καιρο εμαθα πως ειμαι εγκυος και εχω μια γατουλα ,η τωρινη γυναικολογος μου ειναι κατα του να κρατησω την γατουλα μου και με εχει φοβισει αρκετα και για να σας πω την αληθεια με εχει νευριασει γιατι πιστευω οτι ειναι πολυ προκατηλειμενη με τα ζωα ,υπαρχει καποια κοπελια που να εχει καποιον γυναικολογο που να μην συμπεριφερεται ετσι?:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχώς ακόμα υπάρχει αυτή η άδικη προκατάληψη με τις γάτες... :(
Για να σου συστήσουν κάποιον γυναικολόγο, καλό είναι να γράψεις και σε ποια πόλη είσαι. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μενω Αθηνα ..συγνωμη ξεχασα να το αναφερω.

Απάντηση: Ψαχνω γυναικολογο που δεν ειναι προκατηλειμενος με τισ γατες

βρε κοριτσια..η kristen δεν γεννησε προσφατα;;;..αν κανω λαθος διορθωστε με..λοιπον,μην φοβασαι τπτ..γηια να παθεις τοξοπλασμωση,θα πρεπει η γατα σου να τρεφεται με ωμα εντοσθια χοιρινου...ή τελος παντων ...μην της δινεις καθολου ωμο κρεας...εννοειται πως η γατα θα πρεπει να ζει ΜΟΝΟ μεσα..και οταν καθαριζεις την αμμο της..μετα πολυ καλο πλυσιμο των χεριων...σε πληροφορω οτι οι περισσοτερες που εχουν κολλησει τοξοπλασμωση,δεν ειχαν γατα και την επαθαν απο μη καλα πλυμενα λαχανικα..οποτε,παντα πολυ καλο πλυσιμο των λαχανικων...θα σου ελεγα να στειλεις ενα πμ στην kristen..και να την ρωτησεις σε ποιον γυναικολογο πηγε..αθηνα νομιζω μενει και αυτη...σου ευχομαιο τα καλυτερα..και μην φοβασαι τπτ..:)

Ξερω εναν πολυ καλο κυριο στα Ανω Πατησια κοντα στον ηλεκτρικο, που απο οτι ξερω ειναι και μαιευτηρας! Ο ανθρωπος ειναι συμπαθεστατος, και οταν του ειπα μηπως πρεπει να κανω εξετασεις για τοξοπλασμα, επειδη πηρα γατουλα, μου ειπε να μην ανησυχω, εφοσον η γατουλα δεν βγαινει εξω δεν υπαρχει λογος. Γενικα ηταν πολυ καθησυχαστικος και μου αρεσε, ξερω οτι οι περισσοτεροι ειναι υστερικοι. Θες να πας απο εκει μια βολτα? Θα παω κ εγω αυριο να παρω κατι εξετασεις, μπορουμε να βρεθουμε να σε παω μεχρι εκει.

αχ κοριτσια σας ευχαριστω πολυ!!!αγαπητη みことftw δυστηχως αυριο δουλευω αν τηα μπορουσες να μου δωσεις τα στοιχεια του να κλεισω ενα ραντεβου θα σου ημουν υποχρεη:)

στειλε και ενα πμ παντως στην kristen...βεβαια..δεν ξερω ποτε θα το δει..αλλα δεν χανεις τπτ..πηγαινεις σε αυτον που σου λεει η μικοτομανα..και μετα μπορεις να δεις και αυτον της κριστεν..και να διαλλεξεις...καλλιο 2..παρα ενας..:D

Καλησπερα :) λοιπον εγω αν και ειμαι ακομα μικρη για εγκυμοσυνες:P ταλαιπωρηθηκα απο κατι γυναικολογικα ζητηματα σοβαρα με αποτελεσμα να αλλαξω 3 γυναικολογους σε ενα χρονο, μεχρι που βρηκα εναν πολυ καλο μαιευτηρα- χειρουργο ,πριοβολος λεγεται και το ιατρειο του ειναι στους αμπελοκηπους αλλα συνεργαζεται και με το ιασω και με την ευροκλινικ, ειναι πολυ ενημερωμενος και οταν τον ρωτησα για το τοξοπλασμα γιατι κ εγω κοιμαμαι αγκαλια με γατα μου ειπε οτι αυτα ειναι μυθοι , αν θελετε σας στελνω τα στοιχεια :)

H kοπελα μου εχει εναν πολυ καλο γυναικολογο λεγεται Χειρακης και βρισκεται στη Βασιλεως Γεωργιου στο Περαια
Τον ρωτησε αν υπαρχει προβλημα και ειπε ΦΥΣΙΚΑ και δεν υπαρχει κανενα!!!

Κι εγώ όταν πρωτοέφερα τη Λάρα στο σπίτι, ήθελα να ξεκαθαρίσω αυτό το μύθο με την εγκυμοσύνη και το τοξόπλασμα. Ρώτησα τη γυναικολόγο μου (Κατερίνα Αδάμ, στον Αγ. Στέφανο) και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να τηρώ τους κανόνες υγιεινής μετά το καθάρισμα της άμμου. Κανένα θέμα! :)
Ήταν πολύ αντικειμενική και χαλαρή, χωρίς να υστεριάζει σαν τη μάνα μου.

Σήμερα που πήγα στον γυναικολόγο μου στον όποιον πάω 3 χρόνια..του ανέφερα ότι έχω και δυο γατάκια..περίμενα να δω τι θα μου πει και μου την αντίδραση του..
Και μου απάντησε κι εγώ έχω έναν σκύλο και λοιπόν;; :worship:
Τον συστήνω ανεπιφύλακτα φοβερός άνθρωπος και γιατρός!!

ΟΝΟΜΑ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Τζαβέλλα 70 & Μεσογείων 267
ΠΕΡΙΟΧΗ 15451 ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ
ΤΗΛ. ΙΑΤΡΕΙΟΥ 210 6710499, 210 6710420
ΤΗΛ. ΟΙΚΙΑΣ
ΤΗΛ. ΚΙΝΗΤΟ 6944 503605
ΤΗΛ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ 210 6184000
FAX
EMAIL mikep@hol.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Μαιευτήρας
Χειρούργος Γυναικολόγος
Μέλος Ελληνικής Εταιρίας Γυναικολογικής Ογκολογίας
(4η στάση Χολαργού)
Δέχεται: Τρ.-Τετ.-Παρ. 18:00 - 22:00 & τις υπόλοιπες ημέρες με ραντεβού

Καλημέρα!
Πολύ καλό το θεματάκι.

Λοιπόν, ο δικός μου είναι ο
ΖΙΩΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΓ.ΦΩΤΕΙΝΗΣ 55, Ν.ΣΜΥΡΝΗ, 17121, ΑΘΗΝΑ, 210-931705
6944-612980

Επειδή είχα ταλαιπωρηθεί απ'ο γυναικολόγους, αυτός είναι τέλειος. Ακόμα και μια πολύ επιφυλακτική φίλη μου τον συμπάθησε αμέσως. Ότι και να συμβαίνει είναι απόλυτα καθησυχαστικός και ψύχραιμος. Επειδή η γάτα μου μαδάει απίστευτα και καμιά φορά βρίσκω τρίχες και στα εσώρουχά μου (και σίγουρα έχω καταπιεί άλλες τόσες...), τον είχα ρωτήσει αν μπορώ να πάθω τίποτα. Και μου είπε ότι δεν μπορώ να πάθω/ κολλήσω τίποτα από τις γάτες. Ακόμα και για το τοξόπλασμα ήταν χαλαρός και ήξερε να μ πει τι και πως χωρίς υπερβολές και πανικό. Άψογος.

Ναι στο ελενα όχι απλά επιτρέπεται αλλά θες δε θες έχεις από την πρώτη στιγμή το μωρό υπό την ευθύνη σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back