Γραπτή διακήρυξη 0040/2007: Πειράματα στα πρωτεύοντα

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Αγαπητοί φίλοι

Όπως γνωρίζετε συμμετείχαμε και στην εκστρατεία για τη γραπτή διακήρυξη 40 κατά των πειραμάτων στα πρωτεύοντα, (πίθηκοι, χιμπαντζήδες κλπ). Είμαι στην πάρα πολύ ευτυχή θέση να σας ανακοινώσω ότι πάνω από το μισό κοινοβούλιο, 433 Βουλευτές την υπέγραψαν.
Παρακάτω θα βρείτε τα ονόματα των Ελλήνων Ευρωβουλευτών.

Όσοι έχουν δίπλα τους το κόκκινο φατσάκι του πιθήκου MEP σημαίνει ότι έχουν υπογράψει και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Όσοι έχουν δίπλα τους το κόμμα που αντιπροπωπεύουν ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ. Συγκεκριμένα η γραμματέας της κας Ματσούκα μας είπε ότι η κυρία Ματσούκα δεν υπέγραψε διότι είναι πάρα πολύ απασχολημένη με τις εκλογές. Το τραπέζι με τα βιβλία για τις υπογραφές είναι έξω από την είσοδο του κοινοβουλίου. Για να υπογράψει κανείς χρειάζεται περίπου 30 δεύτερα μιας και υπάρχει προσωπικό εκεί που εξυπηρετεί τους βουλευτές. Σύσσωμο το ΚΚΕ δεν υπέγραψε.

Υπενθυμίζω ότι ο Άργος είναι έξω από κάθε κομματικό σχήμα. Παρʼ όλα αυτά, κάθε απόφαση που επηρεάζει την τύχη των ζώων περνάει μέσα από πολιτικές διαδικασίες, συνεπώς θα πρέπει συνέχεια να επικοινωνούμε με πολιτικούς και να πιέζουμε με κάθε μέσο και προς όλες τις κατευθύνσεις. Σας στέλνω τη λίστα γιατί καλό είναι ο καθένας μας να γνωρίζει τι κάνει ο κάθε Ευρωβουλευτής μας και ποιος είδε το θέμα των πειραματόζωων με ευαισθησία και φιλοζωία.

Mr Antonios Trakatellis MEP - Ν.Δ. (υπέρ των πειραμάτων)
Mr Antonis Samaras MEP (είπε ότι είναι χρέος του)
Mr Athanasios Pafilis MEP Κ.Κ.Ε.
Mr Dimitris Papadimoulis MEP
Mr Georgios Karatzaferis MEP
Mr Georgios Papastamkos MEP Ν.Δ.
Mr Giorgos Dimitrakopolous MEP
Mr Giorgos Toussas MEP Κ.Κ.Ε.
Mr Ioannis Gklavakis MEP
Mr Ioannis Varvitsiotis MEP
Mr Konstantinos Hatzidakis MEP Ν.Δ.
Mr Manolis Mavrommatis MEP
Mr Nikolaos Vakalis MEP
Mr Nikos Sifunakis MEP
Mr Panagiotis Beglitis MEP ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Mr Stavros Arnaoutakis MEP ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Mr Stavros Lambrinidis MEP ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Ms Diamanto Manolakou MEP Κ.Κ.Ε.
Ms Evangelia Tzampazi MEP
Ms Katerina Batzeli MEP ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Ms Maria Matsouka MEP ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Ms Marie Panayotopoulos-Cassiotou MEP Ν.Δ.
Ms Marilisa Xenogiannakopoulou MEP
Ms Rodi Kratsa-Tsagaropoulou MEP

Email απο την προεδρο του Αργος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλό είναι να τα μαθαίνουμε για να αποφασίζουμε σε ποιούς θα διαθέτουμε τη ψήφο μας..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σύσσωμο το ΚΚΕ δεν υπέγραψε.
δεν ξερω εσεις αλλα εγω αυτο δεν το περιμενα

Ούτε κι εγώ, αλλά πολύ λίγα πράγματα με εκπλήσουν πια....
Όσο για τον Τρακατέλλη βρήκα το βιογραφικό του και είναι γιατρός. Αυτό -εν μέρει- εξηγεί το γιατί είναι υπέρ των πειραμάτων:hmm:

To KKE διατηρεί μια παράδοση αυστηρότατης οργάνωσης και πειθαρχίας που δεν υπάρχει στα άλλα κόμματα. Η κομματική γραφειοκρατία του ΚΚΕ είναι πραγματικά δαιδαλώδης και σχεδιασμένη έτσι ώστε να μην ξεφεύγει κανείς από την επίσημη γραμμή του κόμματος. Είναι πολύ πιθανό -χωρίς να το ξέρω σίγουρα- οι ευρωβουλευτές του να χρειάζονται επίσημη έγκριση από το κόμμα πριν υπογράψουν ο,τιδήποτε και γι' αυτό να μην το έκαναν.

Μπορει αλλα εγω θεωρω σημαδι ωριμοτητας σκεψης ενος ανθρωπου το να μπορει να κανει και πεντε πραγματα επειδη τα σκεφτηκε και ο ιδιος και συμφωνει με αυτα, χωρις να σκεφτεται το τι θα επρεπε να κανει συμφωνα με το κομμα. Γι αυτο μου κανει εντυπωση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back