Γρατζουνίτσα στο μάτι!!

Agiyi

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Agiyi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 254 μηνύματα.
Παιδιά, θέλω την γνώμη σας!! Μόλις παρατήρησα ότι το ένα ματάκι της έχει μια γρατζουνίτσα!! 100000% δεν την είχε από πριν, αφού τα ματάκια της τα λατρεύω και τα κοιτάω κάθε λίγο και λιγάκι! Απλά έτσι όπως την πήρα αγκαλιά τώρα για να την χουφτώσω καλά καλά, είδα ότι η διάφανη αυτή μπαλίτσα του ματιού της (δεν ξέρω πως το λένε και δεν ξέρω πως αλλιώς να την περιγράψω) που είναι κανονικά ότι πιο λείο έχω δει ποτέ στην ζωή μου, έχει κάτι σαν γρατζουνίτσα, λογικά κάπου θα το χτύπησε το χαζό μου!! Δεν φαίνεται να την ενοχλεί, δεν τρίβεται, δεν φωνάζει, δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως στην συμπεριφορά της. Φυσικά και θα πάω αύριο το πρωί στον γιατρό, αλλά μπορείτε να με προϊδεάσετε αν είναι σοβαρό; Ξέρετε γενικά αν φεύγει/ πόσο εύκολα φεύγει;

Έχουμε εξαφανιστεί λίγο καιρό τώρα, είναι οι εξετάσεις αυτόν τον καιρό και όπως καταλαβαίνετε προσπαθούμε να είμαστε μακριά από το pc… Υποσχόμαστε όμως γρήγορα άλλα νέα και φωτογραφίες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μηπως απλα της μπηκε καμια τριχουλα? Γιατι που και που μπαινουν τριχουλες στα ματια τους και φαινεται σαν γρατζουνια και την βγαζουν μονα τους πιο μετα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν δεν εχει σημειωθει αλλαγη στην συμπεριφορα και τις συνηθειες της, δεν νομιζω πως υπαρχει λογος ανησυχιας, καπου θα το τραυματισε αλλα αφου δεν αναφερεις αιμα ή πρηξιμο του ματιου, κατα πασα πιθανοτητα δεν ειναι σοβαρο. Καποτε ειχε παθει το ιδιο και μια δικια μου αλλα ετρεχε αιμα και ετσι την πηγα στον κτηνιατρο, που μακαρι να μην την ειχα παει ποτε, γιατι εκεινη την ημερα στο κτηνιατρειο χτυπησε ασχημα το κεφαλι της και αρχισε να παθαινει επιληπτικες κρισεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back