Γρατζουνιά στην κόγχη του ματιού!!

Vana Balafa

Δραστήριο μέλος

Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους,
χρειάζομαι την βοήθεια σας
μου φαίνεται οτι η Μπουμπού, έχει σκάσει γρατζουνιά στην εσωτερική κόχη του ματιού του Ρούπι (κοντά στην μύτη του).:(
Δεν τρέχει αίμα, αλλά ειναι κόκκινο, ερεθεσμένο, και κάνει
τσιμπλίτσες. Καμιά ιδέα αν μπορώ να κάνω τίποτα???
ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ισως να πρεπει να του βαλεις κολλυριο.tobrex ισως,αλλα ρωτα τον κτηνιατρο καλυτερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι, θα τον ρωτήσω όταν τον βρώ........
πάντως δεν ειναι στήν κόρη του ματιού, ειναι στο δέρμα η πληγή, απλά ξεκινάει απο την κόχη

Βάνα δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει το είχε πάθει και η δικιά μου και είχε γρατζουνίσει τον αμφιβληστροειδή αν το θυμάμε σωστά,χρειάστηκε καθαρισμό με ειδικό τζέλ που μου έδωσε ο κτηνίατρος και της το έκλεισε για περίπου 2 ημέρες, έκτοτε της έβαζα εγώ το ζελέ τρείς φορές την ημέρα.Ίσως θα πρέπει να τη δεί ο γιατρός σου γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.Εύχομαι περαστικά:up:

Σε γατοκαυγα το μάτι του Φοίβου είχε μια γρατζουνιά μέσα. Από ότι θυμάμαι τον πήγαμε στο γιατρό και του βάλαμε για λίγες μέρες fucidin και ήταν υπό παρακολούθηση. Θα σου πρότεινα όμως κτηνίατρο.Περαστικούλια:)

ευχαριστώ παιδιά, μίλησα με τον γιατρό μας και θα τον
πάω αύριο να τον δεί......
τι τραβάνε και αυτά το αρσενικά..!!!!! χαχα:)

περαστικουλια:) !!

Περαστικα!

Είμαστε ήδη πολύ καλύτερα σήμερα, φαίνεται τελικά δεν ήταν κάτι ανησυχητικό!!!! Θα πάω όμως σήμερα για καλό και για κακό στο γιατρό να δούμε τι θα πεί και αυτός!!!!!

Μπράβο. Καλύτερα να προσέχει κανεις περισσότερο παρά να ρισκάρει!!!!

τελικά όλα καλά, για 1-2 μέρες θα του βάζω tobradex (αντε και να δούμε πως θα γίνει αυτο.....:) ) και ολα οκ..!!!

το Ρουπόπαιδο μου, εχει ταλαιπωρηθεί όλο αυτό το καιρό μετά το ατύχημα!!! το καημενάκι μου και ειναι τοσο υπομονετικός, καλός και ήσυχος!!!!!!

Ο σκύλος μας το παθαίνει συνέχεια μόνος του. Επειδή έχει αλλεργική επιπεφυκίτιδα ξύνει συνέχεια τα μάτια του και τα γρατζουνάει. Το tobradex που σου έδωσε βάζουμε κι εμείς και στη συνέχεια tobrex. Μια χαρά θα γίνει! Αυτές οι σταγόνες είναι ένα κι ένα γι'αυτές τις περιπτώσεις!!!;)

και εγώ στην αρχή για αλλεργία σκέφτηκα, αλλα τελικά ήταν γρατζουνιά!!! Τα κορίτσια μου εδώ ειναι άγρια...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back