Γυναικολόγος με αγάπη και γνώσεις στα ζώα

μαγισσα

Διάσημο μέλος

Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα.
:up::up:Είμαι από την Θεσσαλονίκη και θα ήθελα να αναφέρω την εμπειρεία μου την εποχή που είμουν έγκυος στην πρώτη μου κόρη. Παράληλα εκείνη την εποχη ήταν έγκυος και μία φίλη μου που δεν στάθηκε τυχερή και έχασε το παιδακι. Ο λόγος ήταν η τοξοπλάσμοση που είχε κολήσει.
Πηγαίνοντας στον γιατρό μου για την επίσκεψη του μήνα είμουν σε πολύ ασχημη διάθεση, του είπα το γεγονός, και εκείνος γελώντας μου είπε ότι πιο πολύ κυνδίνευα από κακοπλυμένο μαρούλι παρα από το ζωάκι μου. Επίσης μου είπε πως το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να φοράω γαντια μίας χρησης οταν καθάριζα την άμμο,(ούτως η άλλως έτσι πρέπει).
Επίσης δεν σας είπα ότι η φίλη μου δεν είχε ποτέ της γάτα ή σκύλο:up:
Ο συγκεκριμένος γιατρός είναι καθηγητης πανεπηστημίου και είναι κατα την γνώμη μου ένας από τους καλύτερους στην θεσ.
Επίσης και τα δύο μου κορίτσια έχουν μεγαλώσει με ζώα και παρότι είχαν και οι δύο αλαργική βροχιολίτιδα
ο παιδιατρος ποτέ δεν μου είπε κατι για την γάτα.
Ισως γιατί δεν την άφηνα μέσα στο δωμάτιο τους και γενικά ήταν και οι δύο πιο ανθεκτικές στις υπόλοιπες ιώσεις.
Μαλλον είμουν τυχερη και στον γυναικολόγο και στον παιδίατρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είσαι τυχερή! Μπορείς να δώσεις και τα στοιχεία του εδώ:
https://www.mypetz.gr/threads/%CE%93%CF%81%CE%AC%CF%88%CF%84%CE%B5-%CE%B5%CE%B4%CF%8E-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CE%B3%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%BF-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF.221300/
Πολλοί ψάχνουν τέτοιο γιατρό στη Θεσσαλονίκη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάλι καλά που η φίλη δεν σου είπε ότι φταίει η δική σου γάτα γι' αυτό που της συνέβει. Μου έχει συμβεί γι' αυτό το λέω.

Θα μπορούσε να παιζει και αυτό αλλα ευτυχως για εμένα είχε μετακομίση εκείνο το καιρό στην Κατερίνη.είδες υπάρχει θεός τελικά.

Τύχη πράγματι, γιατί εμείς κατηγορηθήκαμε, οι γονείς μου δηλαδή, και από συγγενή 1ου βαθμού.Η νύφη βέβαια, και από τότε που γεννήθηκε ο μεγάλος, εδώ και μια εξαετία, δεν τον πηγαίνει στους παππούδες για το λόγο που προανέφερα. Τί κι αν της είπα ότι έκανα εξετάσεις εγώ προσωπικά και ότι δεν βρέθηκε τίποτε απολύτως παρόλλο που με όλα τα ζώα μας κοιμόμουν αγκαλιά!!! Αυτή τίποτα. Έτσι είπε ο γιατρός έτσι πρέπει να κάνει. Δεν το εξετάζει καλύτερα...... Γι' αυτό λέω ότι οι περισσότεροι γιατροί δεν ξέρουν τί τους γίνεται. Δεν της είπε ότι μπορεί να το έπαθε από μη καλά πλυμμένο σαλατικό!!! Εγώ έμαθα ότι αυτός είναι και ο πιο συνηθισμένος τρόπος να το πάθεις από τη μικροβιολόγο μου, που το έπαθε και η ίδια κατά την εγκυμοσύνη της. Ας μη μακρηγορήσω άλλο όμως. Απλά είναι κάτι που με στεναχωρεί πολύ και που δυστυχώς όλες οι προσπάθειές μου πέφτουν στο κενό.

Γυναικολόγος με αγάπη και γνώσεις στα ζώα??

Πολύ ενδιαφέροντα όλα όσα αναφέρεις μάγισσα, θα ήθελα να επικοινωνήσω με τον γυναικολόγο σου και να τον ρώτήσω μερικά πράγματα. Εάν σου είναι εύκολο στείλε μου το όνομά του στο liamichael@freemail.gr

ευχαριστώ και θα τα ξαναπούμε

Λία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ ενδιαφέροντα όλα όσα αναφέρεις μάγισσα, θα ήθελα να επικοινωνήσω με τον γυναικολόγο σου και να τον ρώτήσω μερικά πράγματα. Εάν σου είναι εύκολο στείλε μου το όνομά του στο liamichael@freemail.gr

ευχαριστώ και θα τα ξαναπούμε

Λία

Νομίζω ότι το γράφει εδώ
https://www.mypetz.gr/posts/5313116/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω ότι το γράφει εδώ
https://www.mypetz.gr/posts/5313116/

Ναι σωστά, αφού περιηγήθηκα λίγο, το βρήκα...
Ευχαριστώ πολύ όμως...:cool: για την άμεση ανταπόκριση.
Θα ήθελα να πούμε περισσότερα αλλά η Παρασκευή είναι ημέρα φόρτου στο γραφείο.

Λία

Ναι σωστά, αφού περιηγήθηκα λίγο, το βρήκα...
Ευχαριστώ πολύ όμως...:cool: για την άμεση ανταπόκριση.
Θα ήθελα να πούμε περισσότερα αλλά η Παρασκευή είναι ημέρα φόρτου στο γραφείο.

Λία

Όποτε θέλεις και καλώς ήρθες!!!

Oπως τα ειπε η Μαγισσα ειναι.
Το τοξοπλασμα μεταδιδεται απο τη γατα στον ανθρωπο, αλλα μονο αν εχει ερθει σε επαφη με αιμα ή ακαθαρσιες μολυσμενης γατας.
Εγω μεγαλωσα με γατες στον κηπο που δεν ηταν εμβολιασμενες και δεν ειχα αντισωματα τοξοπλασμωσης, δηλαδη δεν ειχα μολυνθει ποτε παρολο που ειχα πολυ στενες επαφες με ανεμβολιατα ζωα.
Η κυριοτερη πηγη για να μολυνθεις απο τοξοπλασμα ειναι το ωμο ή μισο-ψημενο κρεας και τα λαχανικα που δεν εχουν πλυθει καλα.
Οποτε μια εγκυμονουσα πρεπει να τρωει παντα καλοψημενο κρεας χωρις αιμα και λαχανικα πλυμμενα απο την ιδια και οχι σαλατες απο εξω.
Επισης καλο ειναι να αποφευγουμε να δινουμε στα γατακια μας ωμο κρεας...για τον ιδιο λογο.

Να κανω μια ερωτηση? στην εγκυμοσυνη της αδερφης μου (που εχει μεγαλωσει με γατα και εχει και δικη της τωρα) ειχαμε αμεση πληροφορηση απο τον γυναικολογο της, αλλα κατι μου ξεφευγει.

Αν μια γυναικα εχει μολυνθει απο τοξοπλασμα στην εφηβικη της ηλικα, και μεινει εγγυος τι γινεται? νομιζω πως δεν υπαρχει προβλημα και πως το επικυνδινο ειναι να μολυνθεις κατα την διαρκεια, αλλα δεν θυμαμαι. μπορει καποιος να μου πει?

Με βαλατε σε σκεψεις για τη δικη μου περιπτωση. Αν εχω μολυνθει οταν ημουν μικρη τι γινεται?

Επιπλεον, σε χωρες οπως η Γαλλια οι γυναικες κανουν εξετασεις για τοξοπλασμα καθε μηνα(με τοσο ωμο κρεας.....)

οι εγγυες γυναικες εννοω.....

Να κανω μια ερωτηση? στην εγκυμοσυνη της αδερφης μου (που εχει μεγαλωσει με γατα και εχει και δικη της τωρα) ειχαμε αμεση πληροφορηση απο τον γυναικολογο της, αλλα κατι μου ξεφευγει.

Αν μια γυναικα εχει μολυνθει απο τοξοπλασμα στην εφηβικη της ηλικα, και μεινει εγγυος τι γινεται? νομιζω πως δεν υπαρχει προβλημα και πως το επικυνδινο ειναι να μολυνθεις κατα την διαρκεια, αλλα δεν θυμαμαι. μπορει καποιος να μου πει?

Με βαλατε σε σκεψεις για τη δικη μου περιπτωση. Αν εχω μολυνθει οταν ημουν μικρη τι γινεται?

Επιπλεον, σε χωρες οπως η Γαλλια οι γυναικες κανουν εξετασεις για τοξοπλασμα καθε μηνα(με τοσο ωμο κρεας.....)
Εάν μία γυναίκα έχει μολυνθεί από τοξοπλασμα πριν μείνουν έγκυες κατα την εγκυμόσύνη δεν έχουν κανένα πρόβλημα γιατί εχουν αντισώματα...και δεν κινδυνεύουν το πρόβλημα είναι όταν μολυνθούν ενω ειναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης γιατί τότε επιρεάζεται και το έμβρυο....γι αυτό τον λόγο και μπορείς να κάνεις μία εξέταση αντισωμάτων και αν δεν τα έχεις να εμβολιαστείς για να μην έχεις κανένα απόλυτως πρόβλημα....

Αν μια γυναικα εχει μολυνθει απο τοξοπλασμα στην εφηβικη της ηλικα, και μεινει εγγυος τι γινεται? νομιζω πως δεν υπαρχει προβλημα και πως το επικυνδινο ειναι να μολυνθεις κατα την διαρκεια
Ακριβώς έτσι είναι. Όταν ένας οργανισμός μολυνθεί, αναπτύσσει αντισώματα που διαρκούν για όλη του τη ζωή, κάτι σαν φυσικό εμβόλιο.
Για όποιες άλλες απορίες έχεις, δες εδώ και εδώ. :)

τελεια... καπως ετσι το θυμομουν και γω. Ευχαριστω κοπελιες για την αμεση απαντηση!!!

Δηλαδή αν μολυνθείς μπορείς να κάνεις παιδί! Κρίμα ρε γμτ,το είχα σαν ελπίδα ότι δεν θα μπορέσω να κάνω παιδιά,μου αρέσουν τα πιτσιρίκια,αλλά τα φοβάμαι κιόλας:(

Δηλαδή αν μολυνθείς μπορείς να κάνεις παιδί! Κρίμα ρε γμτ,το είχα σαν ελπίδα ότι δεν θα μπορέσω να κάνω παιδιά,μου αρέσουν τα πιτσιρίκια,αλλά τα φοβάμαι κιόλας:(
Στο χέρι σου είναι, καλέ, μη στενοχωριέσαι! :lol: :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back