Γωνίτσα φιλοξενίας για 3 φουντωτά...

RedCat

Διάσημο μέλος

Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
καλημέρα παιδιά,
κινδυνεύοντας να καταντήσω γραφική ζητώ τη βοήθειά σας και πάλι:
από προχθές πάλι ακούγαμε διάφορα νιαουριτά, τελικά κάποιος έξυπνος είχε εγκαταλείψει 3 γατάκια, περίπου 1μισυ,2 μηνών φουντωτότατα στο λοφάκι δίπλα από το σπίτι μου (όταν λέω λοφάκι μη φανταστείτε ότι είναι καλά εκεί, καθότι γεμάτο σκύλους και κυρίες με "αγαθές" προθέσεις). Τελικά αφού τσιρίζανε χθες τα έρημα τα βρήκαμε, τους βάλαμε λίγο φαγητό και ανακαλύψαμε ότι πρόκειται για 3 γατάκια ΑΠΟΛΥΤΩΣ φουντωτά (μάλλον κάποια περσική την έκανε τη δουλειά με κανένα λαμόγιο κεραμμυδόγατο).
Στο προκείμενο λοιπον: επειδή και αυτά θα δωθούν για υιοθεσία (και φαντάζομαι αρκετά γρήγορα λόγω Φούντωσης) παρακαλώ αν κάποιος έχει το χρόνο και το χώρο για φιλοξενία περίπου 1-2 εβδομάδων (να τα φέρουμε λίγο στα ίσα τους δηλαδή για την υιοθεσία. Επίσης το ζήτημα της διατροφής τους και της άμμου θα το κανονίσουμε, και του γιατρού). Θα τα έπαιρνα εγω αλλά 1) ο Γιώργος θα με χωρίσει αν φέρω τρίτη φουρνιά γατιών μέσα σε διάστημα ενός μήνα στο σπίτι, 2) οι γάτες μου ήδη αρχισαν να φρικαρουν με τα προηγουμενα και 3) και σημαντικότερο απο΄αύριο αρχίζω την καινουργια δουλεια με αμφίβολα προς το παρόν ωράρια..
Σας ευχαριστώ για την ακρόαση, :)και εύχομαι μετά από αυτό να τελειώνουν τα βάσανα μου και να πάω να στειρώσω και τα θηλυκά της πυλωτής κάποια στιγμή για να αποφύγουμε από εδώ και πέρα τουλάχιστον τα εδώ γεννητούρια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επίσης αν κάποιος ενδιαφέρεται απευθείας για υιοθεσία, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ακόμα καλύτερα..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωχ βρε Νότα, δεν βρίσκεις ησυχία τελικά...
Ας ελπίσουμε οτι θα βρουν γρήγορα σπιτάκι.

Νότα μου, καλή αρχή σήμερα στη δουλειά!!!! :up::up::up:
Αυτό το πράγμα που σου τυχαίνουν συνέχεια γατάκια στο δρόμο σου είναι το κάτι άλλο! Ξέρουν που πάνε! Ο καλός και πονόψυχος άνθρωπος φαίνεται! Τυχερά εύχομαι να είναι τα γατούλια και να βρουν γρήγορα σπιτάκι σαν τα προηγούμενα!!!:happy:

Καλημέρα Νότα!!! Καλή βδομάδα και καλή αρχή!:happy:
Αν δε βρεθεί κάτι καλύτερο, ισχύει πάντα ο ακάλυπτος στην πολυκατοικία μου. Είναι περιφραγμένος και φυτεμένος, δεν έχουν κίνδυνο δηλαδή να φύγουν από κει, το μόνο (πιθανό) πρόβλημα είναι οι αστάθμιστες αντιδράσεις των υπολοίπων της πολυκατοικίας (ωστόσο, αν τα γατάκια είναι ήσυχα και αφού μιλάμε για μικρό χρονικό διάστημα δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα).

ΥΓ ο υπερθετικός "φουντωτότατα" με έστειλε πρωί πρωί!! :up::up::up:

Όντως το φουντωτότατα μου κίνησε την περιέργεια! Βάλε καμιά φωτογραφία μόλις μπορέσεις!!!;)

καλημερα nota,μιλησα με την ελενη,μπορει να τα φιλοξενησει 1-2 εβδομαδες στο σπιτι,αν δεν βρεθει καποιος να τα παρει μπορει να κρατησει τα δυο,αλλα επειδη ειναι φουντωτα και οπως ειπες ευκολα θα βρουν σπιτι καλο ειναι να πανε καπου που να μπορουν να τα κρατησουν μεσα.αν θες παρε την τηλ να μιλησετε,το απογευμα.

Μπράβο Ελένη!!!!! :up::up::up::up:
Και μπράβο Νότα. Δεν εύχομαι να συνεχίσεις να βρίσκεις γατακια στο διάβα σου, αλλά πράγματι ξέρουν πως κάποιος τα αγαπάει. :hmm::hmm:
Εύχομαι να βρεθει γρήγορα σπιτάκι για τα μικρα!!!!
Καλή αρχή στου δουλειά!!!

Νοτάκι καλή αρχή με την δουλειά!:up:
Είμαι σίγουρη πως τα "φουντωτά" είναι ένα σημάδι γουριού!!Ευχομαι να είναι τυχερά στο να βρούν ένα σπιτάκι όσο εσύ που βρήκες δουλειά;):)

Νοτα αν θες μπορω να τα κρατησω και εγω αλλα απο Δευτερα γιατι δινω μαθημα την Πεμπτη και θα γυρισω Δευτερα απο πανω..Αμα σε βολευει πες μου να σου στειλω με πμ το κινητο μου..Για φιλοξενεια μεσα στο σπιτι μιλαμε ετσι;

Κορίτσια για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για την συμπαράσταση ηθική, ψυχολογική αλλά και πρακτική!!
Τα γάτακια τα "ζαχάρωνε" από χθες μια κοπέλα με τον άντρα της, μάλιστα το βράδυ απ'οτι είδα, μόλις τώρα, πηγε και τους έβαλε κουβερτούλα και γαλατάκι να φάνε καθώς ήταν κάτω από ένα σιδερένιο πράγμα και δεν μπορούσε νυχτιάτικα προφανώς να το μετακινήσει...σήμερα όμως όταν γύρισα απο΄τη δουλειά δεν τα βρήκα και βρήκα το ίδιο σιδερένιο πράγμα να έχει μετακινηθεί αρκετά πιο μακρια από το μέρος που ήταν (γι'αυτό είδα και την κουβερτούλα κτλ). Μια κοπέλα γειτόνισα που έχει γάτα και είχε πει ότι θα παει πρωι πρωι να τους βαλει φαγητο μου είπε ότι από το πρωι ήρθε η κοπέλα με τον άντρα της και δεν τους είδε να το κάνουν αλλά μάλλον τα πήραν εκείνοι...αυτό μάλλον είναι καλό καθώς ήταν τρία από την άλλη ήταν πολύ όμορφα για να τα αφήσει κάποιος...
και κορίτσια όταν λέω ΦΟΥΝΤΩΤΟΤΑΤΑ το εννοω, όπως κάτι τσιντσιλα γατακια που βλεπουμε σε διαφημίσεις..για το θεωρητικό του πράγματος το ένα άσπρο, πολύ απαλό γκρι και μελί, το άλλο τιγρέ γκρι και το τρίτο κατάμαυρο όλα με πολύ ανοιχτα μπλε ματάκια...απίστευτα...
ελπίζω να έχουν μια καλή τύχη, αν και όποιος τα υιοθέτησε δεν νομίζω έτσι να έκανε τον κόπο να μετακινήσει όλο αυτό το πράγμα για το τίποτε...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι όλες
Υ.Γ. Σας ευχαριστώ και για τις ευχές σας για την δουλειά, καλά φαίνονται τα πράγματα, προς το παρόν είμαι ψάρι βεβαια..:lol:

:up::up::up::up:
Να έχουν καλή τύχη τα μικρά!!!!
Μπράβο σε όσες προσφεραν βοήθεια :up::up:
Νότα, και τα ψάρια πληρώνονται, αυτό μετράει!!! :lol::lol:

και εγώ ελπίζω το καλύτερο για τα μικρά...
αυτό είναι μου με κρατάει Χριστίνα μου..:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back