Γόνιμες μέρες!!

hionath1980

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Μαγδαληνή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 249 μηνύματα.
Πόσες μέρες θα σέρνει η γάτα?? Τα συμπτώματα τα ψιλό-ξέρω... αλλά για βοηθήστε...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εξαρταται απο τη γατα,την ηλικια,τη φυλη,το μεγεθος της,αν ειχε αλους οιστρους...μεσες ακρες πεντε μερες περιπου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

https://www.vetmed.gr/showprodlist.asp?catid=184

Ότι θέλεις για τον οίστρο της γάτας.
Είναι σοβαρό το θέμα και δεν είναι καλό να ταλαιπωρείται η γάτα. Επίσης χάπια και ενέσεις που τον καταστέλλουν κάνουν καρκίνο.

Εαν δεν θέλετε γεννητούρια η σωστότερη λύση είναι η στείρωση.
Εαν θέλετε γεννητούρια, επίσης είναι ΠΟΛΛΑ που πρέπει να έχετε υπ όψιν σας πριν ζευγαρώσει. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα δεδομένου ότι αγαπάτε την γάτα και θέλετε το καλό της.:redface:

https://www.vetmed.gr/showprodlist.asp?catid=184

Ότι θέλεις για τον οίστρο της γάτας.
Είναι σοβαρό το θέμα και δεν είναι καλό να ταλαιπωρείται η γάτα. Επίσης χάπια και ενέσεις που τον καταστέλλουν κάνουν καρκίνο.

Εαν δεν θέλετε γεννητούρια η σωστότερη λύση είναι η στείρωση.
Εαν θέλετε γεννητούρια, επίσης είναι ΠΟΛΛΑ που πρέπει να έχετε υπ όψιν σας πριν ζευγαρώσει. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα δεδομένου ότι αγαπάτε την γάτα και θέλετε το καλό της.:redface:

Πάνω από όλα το κάλο του μωρού μας!! Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση...Έτσι κι αλλιώς δεν θα την έβαζα στην διαδικασία να ζευγαρώσει και να παιδεύεται κάθε 20 μέρες!! Έχω στο νου μου να πάρω ένα δεύτερο....! Θα το σκεφτώ σοβαρά όμως..! Τα πάντα είναι ευθύνη και μάλιστα μεγάλη!!:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back