Γύρισαν τα μάτια της ανάποδα κι άρχισε να τρέμει!

marestros

Δραστήριο μέλος

Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα.
ελειπα τεσσερις μερες και το κατσουλι μου ηταν με τον αδερφο μου. εχει παχυνει αρκετα η μικρη μου και φαινεται μια χαρα. ομως πριν λιγο οταν ξαπλωσε ηταν σαν να της γυρισαν τα ματια αναποδα και αρχισε να τρεμει. την αγγιξα και δεν αντεδρασε αμεσως αλλα μολις την κουνησα λιγο πιο δυνατα ανοιξε τα ματια της κανονικα. μετα ηταν παλι σαν να βγηκε το τριτο βλεφαρο αλλα μετα ολα παλι καλα. δεν μπορω να καταλαβω αν ολα αυτα ειναι φυσιολογικες αντιδρασεις του υπνου ή ειναι κατι αλλο. ανησυχησα αρκετα γιατι αυρι φευγω για μια βδομαδα στην αμερικη, ενα ταξιδι που δεν μπορω να αναβαλω, και λειπει και ο γιατρος μας σε περιπτωση που γινει κατι. ελπιζω απλα να υπερβαλλω και να ηταν ολα αυτα απο τον υπνο. το γατι φαινεται μια χαρα παιζει κανονικα οπως πριν. δεν ξερω μονο αν εχει φαει. αγχωνομαι επειδη εχει ρινοτραχειτιδα και....:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν θα μείνει με κάποιον να την προσέχει; Αν δεν είναι εδώ ο κτηνίατρός σου θα σου πρότεινα να βρεις κάποιον που να είναι εδώ, και να αφήσεις το τηλέφωνο σε αυτόν που θα την προσέχει, ώστε αν συμβεί κάτι να μην ψάχνετε εκείνη την ώρα.

Όσο για το τι της συνέβει δεν έχ ιδέα, μπορεί απλά να κοιμόταν... είναι μικρούλι, σωστά;
Αλλά ίσως κάποιο από τα υπόλοιπα μέλη που έχουν περισσότερη εμπειρία να έχει να πει κάτι παραπάνω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα ειναι εδω ο αδεφος μου και η μανα μου απο την κυριακη δεν θα ειναι τελειως μονη της. ειναι 4 μηνων. αυτο με τους γιατρους αυγουστιατικα ειναι μεγαλο προβλημα!!! θα βρω το τηλεφωνο του αιλουρου να αφησω εδω αν συμβει κατι!

Ε, τότε μην ανησυχείς τόσο! Αν δεν είδες κάποιο άλλο πρόβλημα απο αυτό που μου είπες, τότε μάλλον όλα ΟΚ. Απλά δώσε οδηγίες στους δικούς σου να την πάνε αμέσως στο γιατρό αν προκύψει κάτι. Αυτό είναι το σημαντικό.

O κος Πανος θα γυρισει στις 20..απο οτι μου ειπε γιατι πηγα την προηγουμενη Παρασκευη..Αν συμβει κατι(μακρια απο μας) θα μπορεσει καποιος να την παει;

αγχωνομαι επειδη εχει ρινοτραχειτιδα και....:(:(:(
Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι! Τα περισσότερα γατάκια έχουν ρινοτραχείτιδα αλλά δεν νοσούν. Το ότι το δικό σου νόσησε δεν σημαίνει ότι κινδυνεύει. Εάν ζει στο σπίτι, εχει εμβολιαστεί και έχει καλή διατροφή μια χαρά θα τα πάει. Πιθανόν δεν θα ξανανοσήσει.:)
Διάβασε και το άρθρο για την Ρινοτραχείτιδα εδώ.

εχει κανει τα εμβολια της κανονικα. ισως να μην ηταν τιποτα και απλα εγω να υπερβαλλω επειδη θα λειπω κι αν συμβει κατι δεν θα μπορω να εκτιμησω την κατασταση (λες και ειμαι κτηνιατρος:lol::lol::lol:). μαλλον ειμαι υπερβολικη!!!! τεσπα σας ευχαριστω παντως!
αν συμβει κατι θα μπορεσει να την παει ο αδερφος μου.

Δεν έχω ακούσει για τη ρινοτραχείτιδα, αλλά και το δικό μου γατί (3 μηνών περίπου) πολλές φορές που κοιμάται στην αγκαλιά μου έχει τα μάτια του μισάνοιχτα και πολλές φορές τρέμει στιγμιαία, όπως κάνουμε κι εμείς στον ύνπο μας όταν βλέπουμε κακά όνειρα - νευρικά δηλαδή.
Δε νομίζω να είναι κάτι σοβαρό, εφόσον μετά όπως γράφεις ήταν μια χαρά!
Καλό είναι να έχεις 2-3 κτηνιάτρους, να μη συμπίπτει να λείπουν όλοι ταυτόχρονα για διακοπές! Τι να πω...

Συχνα αν κοιμουνται βαθεια τρεμουν η κινουνται κι οταν ξυπνανε ειναι ολα καλα. Εχε το τηλεφωνο ευκαιρο αφου θα λειπεις οχι τοσο με αφορμη το περιστατικο αλλα για παν ενδεχομενο. Το να προσεχει κανεις κακο δεν κανει...
:happy::happy:;):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back