marestros
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Όσο για το τι της συνέβει δεν έχ ιδέα, μπορεί απλά να κοιμόταν... είναι μικρούλι, σωστά;
Αλλά ίσως κάποιο από τα υπόλοιπα μέλη που έχουν περισσότερη εμπειρία να έχει να πει κάτι παραπάνω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι! Τα περισσότερα γατάκια έχουν ρινοτραχείτιδα αλλά δεν νοσούν. Το ότι το δικό σου νόσησε δεν σημαίνει ότι κινδυνεύει. Εάν ζει στο σπίτι, εχει εμβολιαστεί και έχει καλή διατροφή μια χαρά θα τα πάει. Πιθανόν δεν θα ξανανοσήσει.αγχωνομαι επειδη εχει ρινοτραχειτιδα και....![]()

Διάβασε και το άρθρο για την Ρινοτραχείτιδα εδώ.
marestros
Δραστήριο μέλος

). μαλλον ειμαι υπερβολικη!!!! τεσπα σας ευχαριστω παντως!αν συμβει κατι θα μπορεσει να την παει ο αδερφος μου.
Δε νομίζω να είναι κάτι σοβαρό, εφόσον μετά όπως γράφεις ήταν μια χαρά!
Καλό είναι να έχεις 2-3 κτηνιάτρους, να μη συμπίπτει να λείπουν όλοι ταυτόχρονα για διακοπές! Τι να πω...
χριστινα
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool