Δίλημμα!!

irinaki

Νεοφερμένο μέλος

Η Eιρηνη-Αθανασια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 23 μηνύματα.
Καλησπερα! Βλεπω τη δουλεια ολων και ομολογο οτι χαιρομαι που υπαρχουν τοσοι γατοφιλοι στην Ελλαδα! Το δικο μου διλλημα ειναι οτι μενω σε μια γκαρσονιερα στο κεντρο της Αθηνας 27 τ.μ!! Ενα μονο δωματιο και τουαλετα.Ειναι δικο μας το σπιτι και ειναι καινουριο. Εχω μια ψυχωση με τις γατες,στο παρελθον μαζευα οτι παρετημενη γατα εβλεπα στο δρομο και την επαιρνα σπιτι. Τοτε ομως ημουν σε επαρχια και οχι στην Αθηνα.Θελω λοιπον οσο τιποτε αλλο να παρω μια γατουλα.Σκεφτομαι για την αμμο της και κατεληξα οτι η καλυτερη θεση ειναι στη τουαλετα. Ομως το διλημμα ειναι:μπορει η γατα να προσαρμοστει σε τετοιο μικρο σπιτι? Θα ειναι αρκετο η θα εχω προβληματα? Και επισης σκεφτομαι για ρατσα. Σε κοντοτριχη. Ξερετε που θα μπορουσα να ρωτησω? Δε θα ηθελα σε pet-shop για πολλουσ λογους. Ευχαριστω πολυ! Συνεχιστε τη καλη δουλεια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πρωτα απ ολα παρε αδεσποτο να σου χει και υποχρεωση :up:
και δευτερον θα συνηθησει και θα της αρεσει εσυ ομως?
παρε καποιο παντως απο το δρομο η απο τα χαριζονται. ειναι καλυτερα σε σπιτι μικρο παρα στο δρομο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγω λεω να παρεις,εγω μενω σε πολυ μικρο σπιτι προς το παρον κι εχω δυο γατουλες.Ειναι μολις 40 τετραγωνικα και δεν εχουμε κανενα απολυτως προβλημα.
Οσο για τη ρατσα,κι εγω ημιαιμακι θα διαλεγα,ειδικα αφου θες κοντοτριχο υπαρχουν σε ολες τις ηλικιες και τα χρωματα.Αν θες πες μας τι προτιμας,φυλο,χρωμα,ηλικια κτλ να σου δειξω μερικες αγγελιες για να μην ψαχνεις.:)

και μας ειναι 34 τ.μ το σπιτι ειμαστε 2 ατομα και η γατα!!! μια χαρα περναει απο οτι βλεπω η μικρη μας!!!!!:lol::lol::lol: πες μας τι ακριβως ψαχνεις για να σε παραπεμψουμε σε καποιες αγγελιες!!!!:)

Κι εγώ πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
Απλά για ποιο λόγο θες να πάρεις ράτσας;; Γιατί να μην σώσεις ένα αδεσποτάκι;; Είναι όλα τους τόσο όμορφα.. και το ίδιο έξυπνα με γάτες ράτσας.
Τέλος πάντων, κάνε αυτό που νομίζεις.. απλά υπενθυμίζω κι εγώ ότι καλύτερα θα ήταν να έπαιρνες αδεσποτάκι.. τόσα γατάκια περιμένουν τον άγγελό τους..
Επιπλέον, μια κοπέλα πουλάει κάτι βρετανικές κοντότριχες γατούλες. Πήγαινε στο "Διάφορα" στις άγγελίες. ;)

Ότι κι αν επιλέξεις, η γατούλες είναι θεές μέσα στο σπίτι!! Ο χαρακτήρας τους είναι φανταστικός και ξεχωριστός.. Αν πάρεις γατουλίνα, να μας βάλεις φωτογραφία της !!! Να μας ενημερώσεις!!!

Με πεισατε!Μου φευγουν τα διλημματα! Ειδα σε κατι forum τα silver tabby. Εγω εψαχνα αμερικανικη κοντοτριχη και δεν εβρισκα αλλα αυτο ειναι! Μηπως ξερετε που θα βρω silver tabby? Και τι τιμες υπαρχουν?Αν καταλαβα καλα,απο εκτροφεις θα βρω!

Χμ,ασημενια βρετανικα ψαχνεις αν καταλαβα...Θα βρεις μονο σε εκτροφεια του εξωτερικου δυστυχως.Οι τιμες ποικιλλουν,αναλογα με το αν ειναι γατα συντροφιας ή εκτροφης,και στην τιμη δεν συμπεριλαμβανονται τα εισητηρια σου για να πας και να το παρεις.Αλλα θα σε ενδιεφερε μονο καθαροαιμο;Γιατι νομιζω υπηρχε ενα θηλυκο που εμοιαζε αρκετα το σχεδιο του.

Δηλαδη δεν υπαρχουν εκτροφεις εδω ε?Γιατι ειδα μερικα μελη και ειχαν τη συγκεκριμενη ρατσα! Αμα ειναι ο χρωματισμος ο ιδιος δε με νοιαζει αμα ειναι ρατσα η οχι! Απλα μου αρεσει πολυ αυτη η αντι8εση ασημι-μαυρο και ψαχνω κατι τετοιο.Μονο απο εξωτερικο δηλαδη?

Δεν εχει καποιος απο εδω απο οσο ξερω ασημενιο βρετανακι.Σχεδιαζει να παρει μια κοπελα απο τη Θεσσαλονικη,αλλα δεν εχει καταληξει ακομα.Ναι μονο απο το εξωτερικο,και πρεπει να πας να το παραλαβεις εσυ απο το εκτροφειο.Κι εμενα μου αρεσει αυτη η ρατσα και ο χρωματισμος πολυ,αλλα δυστυχως στην Ελλαδα δεν υπαρχει εκτροφειο...

Αν σ'αρεσει το σχέδιο Classic tabby,υπαρχει ο Σάμυ,δες στην τριτη φωτο ειναι ολοιδιος απλα σε αλλη αποχρωση,ειναι δηλαδη classic brown tabby,κι οχι silver.Κι εχει ομορφη κατανομη,με στρογγυλο κεφαλι,θα γινει πολυ ομορφος γατος.Αν παλι επιμενεις στο χρωμα κι οχι στο σχεδιο υπαρχει κι αυτη η ασημενια ραβδωτη μικρουλα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back