Δίνοντας στο γατάκι ενα χέρι βοήθειας!

Γατέχων

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Γατέχων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 193 μηνύματα.
Πιο παλια σαν ειχα γατακια,παρατηρουσα πως καμια φορα κυνηγουσαν την ουρα τους και την δαγκωναν παιζοντας σαν αν ηταν ..κατι ξενο..Θελοντας να παιξω με το γατουλινι μου του εδωσα την ουρα του να δω αν την δαγκωσει διοτι το χερι μου πια το ειχε ταραξει στις δαγκωνιες.
Παρατηρησα τοτε πως η Τερεζα εγλειφε την ουριτσα της για να την καθαρισει!Λογικο ηταν σκεφθηκα να δυσκολευεται να την προσεγγισει λογω θεσης.Οταν παιζουμε λοιπον της δινω καμια φορα την ουρα της στο..στομα και αυτην την περιποιείται δεοντως.Σημερα της εμαθα να την..παταει με το ποδαρακι της για να μην..της φυγει.Ειδα οτι πηρε και το κολαι και συνεχιζει μοναχη της το καθαρισμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
και η πουπου μου το κανει αυτο.....και μαλιστα μεσα στην ........μπανιερα!!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτο ομως το καταφερε χωρις βοηθεια!
σε καποια φαση που λετε που η τερεζ ηθυελε να σκαρφαλωνει στην πλατη μου και να πηδαει στο λαπτοπ,εχια την φαεινη ιδεα να την κλεισω-δοκιμαστικα-μεσα σε ενα ροζ δικτυ απο κεινα που βαζεις τα ευαισθητα ρουχα στο πλυντηριο για να δω αντιδρασεις..
βασικα δεν νιαουριξε διολου και τις ειχα αφησει το μισανοιχτο το φερμουαρ για να δω αν καταφεριε να βγει..απο εγινε χθες το βραδυ
τωρα ανεξηαρτηως του προσανατολισμου μεσα στο διχτυ καταφερνει να βγει εξω σε...δευτερολαπτα

γατακι χουντινι ενα πραγμα

υγ.εννοειται πως να εβλεπα και την παραμικρη δυσφορια θα την "ελευθερωνα"αμεσως

:lol:
αυτο ομως το καταφερε χωρις βοηθεια!
σε καποια φαση που λετε που η τερεζ ηθυελε να σκαρφαλωνει στην πλατη μου και να πηδαει στο λαπτοπ,εχια την φαεινη ιδεα να την κλεισω-δοκιμαστικα-μεσα σε ενα ροζ δικτυ απο κεινα που βαζεις τα ευαισθητα ρουχα στο πλυντηριο για να δω αντιδρασεις..
βασικα δεν νιαουριξε διολου και τις ειχα αφησει το μισανοιχτο το φερμουαρ για να δω αν καταφεριε να βγει..απο εγινε χθες το βραδυ
τωρα ανεξηαρτηως του προσανατολισμου μεσα στο διχτυ καταφερνει να βγει εξω σε...δευτερολαπτα

γατακι χουντινι ενα πραγμα

υγ.εννοειται πως να εβλεπα και την παραμικρη δυσφορια θα την "ελευθερωνα"αμεσως

ολα τα γατακια ειναι χουντινι!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back