Δείτε πως βασάνισαν την αρκούδα με χορηγό την Royal Canin

Ρύζι

Νεοφερμένο μέλος

Ο Ρύζι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 30 μηνύματα.
H εταιρεία ζωοτροφών Royal Canin κατηγορήθηκε ανοικτά για την χορηγία της σε παράνομο event ''εκπαίδευσης'' σκύλων σε επίθεση σε αρκούδα, η οποία ήταν δεμένη με αλυσίδα και ανήμπορη να αμυνθεί.
Η εταιρεία απάντησε ότι πίστευε ότι χορηγούσε μία έκθεση σκύλων και όχι μία παράνομη διοργάνωση.
διαβάστε την συνέχεια στο adespoto.gr

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απίστευτο! Καλά, τέτοια εταιρία και ρισκάρει το όνομά της με τέτοιου είδους "εκδηλώσεις" ;;; Μου φαίνεται αδιανόητο και μόνο που υφίστανται αυτά τα πράγματα! Πόσο μάλλον να συμμετέχει η Royal!! Πονάει η ψυχή μου.Αηδία...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Ηθελα να ηξερα σε ποια χωρα εγινε και πως ειναι δυνατον να επιτρεπεται κατι τετοιο.Μα εδω υποτιθεται οτι η αρκουδα ειναι πλεον προστατευομενο ειδος.Ξερει κανεις σε ποια χωρα εγινε;
Απο εκει και περα,εγω δεν θα ξαναεπαιρνα τιποτε απο αυτηνη την εταιρια.Ουτως η αλλως δεν επαιρνα,αλλα τωρα ακομα περισσοτερο.Πρεπει να το δουν στις πωλησεις τους αυττη τη διαμαρτυρια,αλλιως δεν θα εχει κανενα νοημα.

Απαράδεκτο το γεγονός και απίστευτο που μια τόσο μεγάλης φήμης εταιρία συμμετείχε σε κάτι τέτοιο...!
Το άρθρο στο adespoto.gr αναφέρει, αν δεν κάνω λάθος, ότι η διοργάνωση έγινε στην Ουκρανία.
Θα συμφωνήσω με την Πουπουλίνα. Θα πρέπει να δουν την αντίδρασή μας και ο μόνος τρόπος είναι να τους ακουμπήσει άμεσα στα κέρδη τους!

Δεν ξαφνιάστηκα καθόλου.Μπροστά στο συμφέρον τους, όλες αυτές οι πολυεθνικές ,μπορούν να κάνουν τα πάντα.
Κι εμείς όμως,έχουμε τον τρόπο να τους .....ταρακουνήσουμε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back