Δείχνει σαν να πνίγεται συνέχεια!

• Thread starter Thread starter ofeniss
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

ofeniss

Νεοφερμένο μέλος

Η ofeniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
καλησπερα ,

θα παρακαλουσα οποιον γνωριζει για το προβλημα που θα σας παραθεσω παρακατω να μου απαντησει οσο πιο συντομα μπορει γιατι ηδη εχω αγχωθει πολυ! Η γατα μου ειναι 7 χρονων δε χαιρει καμιας ιδιαιτερης ρατσας ειναι ενα απλο γατακι κοντοσωμο και καπως κακομαθημενο. Ποτε δε μου ειχε δημιουργησει προβληματα με την υγεια της παρα μονο τον τελευταιο καιρο.Πριν ενα μηνα σχεδον καποια στιγμη κι εντελως ξαφνικα δε μπορουσε να παρει τα ποδια της .Δεν μπορουσε δλδ να κρατησει το σωμα της .Για 4 μερες δεν ετρωγε τπτ αλλα και δεν επινε ουτε και νερο .Σιγα Σιγα και με πολυ προσπαθεια αφου σχεδον την πιεσα να πιει νερο αρχισε λιγο λιγο να καταπινει και μετα απο δυο μερες περιπου να ξανατρωει .Οταν ηταν αρρωστη να τονισω πως συνεχεια κοιμοταν και ανασαινε πολυ λιγο...Τελος παντων συνηλθε κι αρχισε να τρωει κανονικα μεχρι πριν απο λιγες μερες που αρχισε το εξης ..ενω τρωει κανονικα ..δε τη βλεπω ζωηρη .η ανασα της ειναι περιεργη φουσκωνει η κοιλια της και ξεφουσκωνει πολυ αποτομα κι εντονα συνεχεια ..ειναι επισης συνεχως ξαπλωμενη και το πιο σημαντικο και αγχωτικο ειναι πως πνιγεται συνεχεια..οχι ο πνιγμος που κανουν οι γατες οταν κανουν εμετο ..οχι ..οπως οι ανθρωποι οταν εχουν ξεροβηχα και βγαζουν τη γλωσσα εξω.Εχω τη μικρη μου κορη με ασθμα και ο βηχας της γατας μοιαζει πολυ μ αυτον ..συνεχεια πνιγεται ολη την ωρα και παιρνει μια σταση καθιστη με το κεφαλι μπροστα ...Δε ξερω πραγματικα τι να υποθεσω ..αν καποιος παρακαλω πολυ γνωριζει κατι να μου απαντησει ...

θερμα ευχαριστω για τη φιλοξενια !

με εκτιμηση

Γεωργια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τη γατούλα πρέπει οπωσδήποτε να τη δει κτηνίατρος, το συντομότερο.
Αν είσαι Αττική αυτές είναι οι εφημερίες για το Μάιο.
dc7259495409db483f53803df58f17e8_XL.jpg

Αλλιώς το αργότερο αύριο.
Περαστικά της:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

από ότι κατάλαβα δυσκόλευεται να αναπνεύσει... φεύγεις τρέχοντας στον κτηνίατρο.

συμφωνώ απόλυτα........ αμέσως στον γιατρό.... μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στους πνεύμονες ή οισοφάγο ή καρδιά κ.α. ............ γρήγορα στον γιατρό.......

έτσι έβηχε και ο Μαυρούλης όταν ήταν κρυωμένος :hmm:

Τι έγινε τελικά με τη γατούλα σου; Πως είναι;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back