iaswnas
Νεοφερμένο μέλος
Γιατι δεν εχω.
1- Ενα γατάκι ζει πολύ λιγότερο απο ενα ανθρωπο αρα καθε μερα του πρεπει να ναι ξεχωριστή.Θα εχω εγω τοοοσο χρονο για να παιζω μαζι του;
2-Καποια στιγμη θελω να φυγω εξωτερικό και δε ξερω αν θα τη παλέψει το γατακι -αν ειχα
3-Δεν εχω κήπο και το λυπάμαι να ναι κλεισμένο μια ζωή στο σπίτι!
ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ειμαι πρόθυμος να βοηθάω τα αδέσποτα η ο,τι αλλο .Αν καποιος-α θελει βοήθεια θα μαι εδω.Υστερόγραφο καλό ειναι τα θεματα να ειναι ποιο σαφή στους τίτλους τωρα ειδα για την γατοπαγίδα οτι θελατε λεφτά....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Βεβαια μη φανταστεις πως και με τα δικα μου κανω καθε μερα παρτυ. Απλα καποια χαδακια, αγκαλιτσες.... Αγαπη και μια στεγη. Σιγουρα με δεσμευουν απο καποιες αποψεις αλλα νομιζω παιρνω πολλα περισσοτερα απο εκεινα
Στο εξωτερικο αν πας μπορεις να παρεις το γατακι σου μαζι, απλα καθε χωρα εχει τους δικους της κανονισμους που πρεπει να εφαρμοσεις.
Τα δικα μου δεν βγαινουν. Μονο στη βεραντα. Και νομιζω μετα απο τοσα χρονια δεν θα επιβιωναν εξω. Ο κηπος δεν ειναι υποχρεωτικος, αλλα σημασια εχει το πως νιωθεις εσυ.....
Ειναι πολυ καλο που θες να βοηθησεις και μπραβο σου. Ευχομαι να μπορεσεις να το κανεις. Με τοσα ζωακια ταλαιπωρα, καθε βοηθεια ειναι σημαντικη πιστευω....
Ισως στο μελλον οι συνθηκες να στο επιτρεψουν να παρεις κι εσυ γατακι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
συμφωνώ με την Χριστίνα. Επιπλέον ο χρόνος που θα περάσεις με το γατάκι θα είναι και ο χρόνος που χρειάζεσαι εσύ να το χαρείς, να το χαϊδεψεις και να παίξεις μαζί του. Αυτό μαθαίνει και αρκείται σ'αυτά που του προσφέρεις και τα χαίρεται όπως μπορεί. Οσο για τον κήπο, μέχρι τώρα είχα 3 γάτες και ζούσαν αποκλειστικά εντός και δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα (ουτε και εγώ). Για το εξωτερικό δεν γνωρίζω τι ισχύει αλλα φαντάζομαι ότι είναι ένα πρόβλημα το οποίο ξεπερνιέται (όπως όλα κατα την γνώμη μου όταν γουστάρεις κάτι πολύ)
Επ'ουδενί δεν θέλω να σε πείσω να πάρεις γάτα, γιατί από τα γραφόμενά σου φαίνεται ότι δεν είσαι έτοιμος (τουλάχιστον ακόμη), φυσικά κάθε βοήθειά σου μας είναι ευπρόσδεκτη, αλλα για φαντάσου π.χ να σου ζητάμε να συμβάλεις σε κάτι το οποίο ουδέποτε θα χρησιμοποιείς...
άλλωστε μια σημαντική βοήθεια για τα αδέσποτα είναι να βρουν σπίτι και να είναι εκτός δρόμου...φιλικά
Νότα
iaswnas
Νεοφερμένο μέλος
καλημέρα iaswna,
συμφωνώ με την Χριστίνα. Επιπλέον ο χρόνος που θα περάσεις με το γατάκι θα είναι και ο χρόνος που χρειάζεσαι εσύ να το χαρείς, να το χαϊδεψεις και να παίξεις μαζί του. Αυτό μαθαίνει και αρκείται σ'αυτά που του προσφέρεις και τα χαίρεται όπως μπορεί. Οσο για τον κήπο, μέχρι τώρα είχα 3 γάτες και ζούσαν αποκλειστικά εντός και δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα (ουτε και εγώ). Για το εξωτερικό δεν γνωρίζω τι ισχύει αλλα φαντάζομαι ότι είναι ένα πρόβλημα το οποίο ξεπερνιέται (όπως όλα κατα την γνώμη μου όταν γουστάρεις κάτι πολύ)
Επ'ουδενί δεν θέλω να σε πείσω να πάρεις γάτα, γιατί από τα γραφόμενά σου φαίνεται ότι δεν είσαι έτοιμος (τουλάχιστον ακόμη), φυσικά κάθε βοήθειά σου μας είναι ευπρόσδεκτη, αλλα για φαντάσου π.χ να σου ζητάμε να συμβάλεις σε κάτι το οποίο ουδέποτε θα χρησιμοποιείς...άλλωστε μια σημαντική βοήθεια για τα αδέσποτα είναι να βρουν σπίτι και να είναι εκτός δρόμου...
φιλικά
Νότα
οχι ζητάτε ζητάτε...την συνεχή ευθύνη σκέφτομαι οχι την ...εποχιακή βοήθεια
Ismini
Διάσημο μέλος
Μερικά από αυτά αναφέρονται και στην υπογραφή της Υasmin1gr.
ruko
Διάσημο μέλος
Αν και αυτό σου είναι δύσκολο (κατανοητό) μπορείς να προσφέρεις κι αλλιώς στα σωματεία πχ στα διοικητικά, μεταφορές με αυτοκίνητο αν οδηγείς, βοήθεια στη συλλογή αδέσποτων.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
οχι ζητάτε ζητάτε...την συνεχή ευθύνη σκέφτομαι οχι την ...εποχιακή βοήθεια
Σιγουρα μπορεις να βοηθησεις σαν σπιτι φιλοξενειας γατιων το στραυ και η φιλοζωικη ειναι καποιες λυσεις θα βρεις αλλες στο αρθρο για τα φιλοζωικα σωματεια, ετσι θα εξοικιωθεις κιολα με το γατακι, που μεχρι στιγμης κυριως αντιμετωπιζεις θεωρητικα. Αυτο γιατι ενα γατακι του δρομου, αστεγο που κινδυνευει καθε ωρα και στιγμη απο σκυλους και ασθενειες δεν θελει αλλο παρα ενα πιατακι φαι, λιγο νερακι ενα σιγουρο δωματιακι και λιγη προσοχη κι αν εχεις κεφια πολλα ενα αλλο γατακι για να παιζει οταν λειπεις!
Αυτα τα περι κηπων κλπ ισχυουν ,μονο οταν ειναι περιφραγμενοι και δεν εχεις κανενα μαλακα γειτονα να βαζει φολες η κανενα σκυλαρο να περιδιαβαινει και να σου πνιγει το γατι καθε τρεις και λιγο.. το να προσφερει κανεις λιγα χρονια αγαπης και φροντιδας σ'ενα πλασματακι που θα κινδυνευε εξω ειναι για μενα πολυ σημαντικοτερο απο τις ταχα ιδανικες συνθηκες, ασε που μενουν ανετα μονα για 6 μερες δυο γατακια και παιζουν και τρελα παιχνιδια οσο λειπεις..
Τα βλεπω εγω, το χουρχουρη και το γουργουρη αμα τα πιασει το παιχνιδι ουτε εμενα δε χρειαζονται, μονο κυνηγιουνται τρελα κι ευτυχισμενα μεσα σε δυο δωματια ολο κι ολο, ενω το γατακι μιας φιλης που το αφησε στο κηπο της για πιο φυσικα βγηκε εξω και χτες το κανε χαλκομανια ενα αυτοκινητο... γι αυτο λεω οτι τα βλεπεις θεωρητικα
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Σξμερα ειναι πολυ ωραια μερα στο χωριο και αποφασισα να παο στο κατιχιτικο.Αυτη ηταν και η αρχη μιας ομορφης αλλα και δυσαρεστης εμπειριας.Οταν εφυγα απο εκει βρηκα ενα σκυλακι το οποιο μαζεψα και εφερα στο σπιτι.Η μαμα μου ομως ειπε η τη γατα η το σκυλο επειδη θα μαλωνουν.Εγω δεν τα ξεχοριζω και γι'αυτο το λογο εβαλα πολλες φορες τα κλαματα.Κατ'αναγκη του εβελα να φαει γατοτροφη ,εφαγε λιγο και ηπιε νερο.Η μαμα μου επειδη η γατα φοβηθηκε το εδιωξε.Οταν κατσαμε να φαμε ο μπαμπας επειδη με ειδε κοκκινη εφερε τη συζητηση σε αυτο το θεμα και ελεγε να το κρατησουμε.Αυου φαγαμε η μαμα μου με ρωταει θα εχει παει μακρια τωρα?τις ειπα δεν ξερω και ακομα της ειπα να παο να το βρω γιατι ηθελε να του ριξουμε τα κοκαλα.Πηγα το βρικα το ταισα και τωρα κοιματε ησυχα στην αυλη.Δεν ξερω αν θα το κρατησουμε αλλα εγω θελω και τα δυο [γατα,σκυλο]αλλα το ωραιο με το puppy ειναι πως σου δινει το χερι καθεται οταν το λες σηκωνεται στα 2.ειναι τελειο!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Σξμερα ειναι πολυ ωραια μερα στο χωριο και αποφασισα να παο στο κατιχιτικο.Αυτη ηταν και η αρχη μιας ομορφης αλλα και δυσαρεστης εμπειριας.Οταν εφυγα απο εκει βρηκα ενα σκυλακι το οποιο μαζεψα και εφερα στο σπιτι.Η μαμα μου ομως ειπε η τη γατα η το σκυλο επειδη θα μαλωνουν.Εγω δεν τα ξεχοριζω και γι'αυτο το λογο εβαλα πολλες φορες τα κλαματα.Κατ'αναγκη του εβελα να φαει γατοτροφη ,εφαγε λιγο και ηπιε νερο.Η μαμα μου επειδη η γατα φοβηθηκε το εδιωξε.Οταν κατσαμε να φαμε ο μπαμπας επειδη με ειδε κοκκινη εφερε τη συζητηση σε αυτο το θεμα και ελεγε να το κρατησουμε.Αυου φαγαμε η μαμα μου με ρωταει θα εχει παει μακρια τωρα?τις ειπα δεν ξερω και ακομα της ειπα να παο να το βρω γιατι ηθελε να του ριξουμε τα κοκαλα.Πηγα το βρικα το ταισα και τωρα κοιματε ησυχα στην αυλη.Δεν ξερω αν θα το κρατησουμε αλλα εγω θελω και τα δυο [γατα,σκυλο]αλλα το ωραιο με το puppy ειναι πως σου δινει το χερι καθεται οταν το λες σηκωνεται στα 2.ειναι τελειο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ έχω σκύλο και γάτες.. κανένα πρόβλημα.

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

.Σου φενεται περιεργο?Α...και θα το κρατησουμε 
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

Μπράβο που πήρες και άλλο ζωάκι,

ελπίζω ν ατο φροντίζεις όπως του αξίζει...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool