Δεν ανοίγουν τα μάτια τους

• Thread starter Thread starter avrilio
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

avrilio

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα.
μεγαλη ιστορια που δεν την γρφω να μη σας κουρασω.....Ενας καλος μου φιλος, μαζεψε κι υιοθετησε μια εγγυο μανουλα κ τωρα εχει κ τα 2 γατονια της που θα τα κρατησει...Πηγα κ τους ειδα...επειδη δεν εχει ιντερνετ, μ εξεφρασε την ανησυχια του γιατι τα μωρα, αν κι ειναι πανω απο 15ημερων, δεν ανοιγουν τα ματακια τους.....
Εγω, οταν ειχα τα 6 γατακια της αυγουστας δεν αντιμετωπισα τετοιο θεμα...αν καποιος απο εσας ξερει...να του πω κατι, πριν ξεσηκωθει να παει στο γιατρο...τους βαζει χαμομηλι, ειναι υπεροχο παιδι, εχει ενα σωρο ζωα στην αυλη του...καλοκαρδος, ευγενικος........
Τι λετε εμπειρες φιλες κ φιλοι??? σας βαζω τη μαμα κ τα γατιδελια της για να τα...μελετησετε!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• mama gat.JPG
    mama gat.JPG
    197,5 KB · Εμφανίσεις: 44
  • gat1.JPG
    gat1.JPG
    90,5 KB · Εμφανίσεις: 46
  • gat2.JPG
    gat2.JPG
    97,9 KB · Εμφανίσεις: 46
Ολγίδιον, να ειδες που βρισκόμαστε; Χαμομήλι δεν κανει, ας μην τους ξαναβάλει. Ας αγοράσει ενα μπουκαλι φυσιολογικό ορό και να τα καθαρίζει με μια καθαρή γάζα ή πανάκι..ας ρωτησει και τον κτηνίατρό του, αλλα πιστεύω αν μαλακώσουν σιγα σιγα οι τσιμπλίτσες θα καταφέρει (με το μαλακο ομως) να τους ανοιξει σιγα σιγα τα ματάκια. Νομίζω ότι οι κτηνιατροι σε κάποιες περιπτώσεις δίνουν και ένα κολυριο αλλα δεν ξέρω αν επιτρέπεται σ'αυτη την ηλικία..ας επικοινωνήσει παντως και με έναν γιατρό γιατι όσο μένουν κλειστα τα ματακια δεν κανει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χμχμχμ!!!!νιαρ γκρρρρρρ! που εισαι συ...αλανιαρα αλαντινομαμα????? Ευχαριστω εκ μερους του δημητρη.....τι θα γινει με μας?????
Θυμασαι τον βραχνο????τον υιοθετησα...κατα καποιο τροπο...εξω ειανι ακομα του εβαλα advantix λουρακι που γραφει τ αονομα του για να ξερει η γειτονια....τουδωσα drontal θα παρω να του κανω κ εμβολιο...κ καποια στιγμη, θα τον παω κ στο κεντρο για αιματολογικες....Ζαχαρωνω τον γειτονα να τον παρει για το καλοκαιρι τουλαχιστον.......ειναι τοσο γλυκας....Ελα κανα βραδι να στον δειξω...κ λεω βραδι, γιατι μονο τοτε κανει τις....βραχνοτσαρκες του....Αντε να δουμε τι θα γινει με τον αλλαντιν, γιατι ο βραχνος, μετα τον σουπερ σταρ ειναι ο πρωτος επιλαχων....3χρονια αγαπης ειναι αυτη!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back