Δεν βγαίνει φωνή

thenietzschelegacy

Νεοφερμένο μέλος

Ο thenietzschelegacy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα.
Η μικρή είναι το πολύ 3 μηνών .

Γενικά την ακούω να ξεφυσάει σαν κάτι να την ενοχλεί στη μύτη ( αντίστοιχο με εμάς όταν φυσάμε την μύτη μας υποθέτω :hmm:)
Το είπα στον γιατρό όταν πήγαμε για εμβόλιο και με ρλωτησε αν τρέχει η μύτη της. Είπα πως όχι και μου είπε να μην ανησυχώ.

Το θέμα είναι οτι όταν νιαουρίζει η φωνή βγαίνει πολύ βραχνή και ακούγεται τσιριχτή ( χωρίς ένταση όμως).
Το οτι ειναι κάπως creepy το να το ακούω αυτό το βράδυ δεν με απασχολεί και τόσο αλλά θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε συναντήσει κάτι τέτοιο.

Βασικά να συμπληρώσω οτι όταν είναι να φάει ή όταν την κλείοω στο κουτί νιαουρίζει μάλλον κανονικά ( σε ένταση μιλάω πάντα) :hmm:

Είχα και την Κλάρα εδω για κάποιες μέρες και ανησυχώ 2 φορές :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και το δικό μου γατάκι κάνει κάτι παρόμοιο.Όταν κάποια πόρτα τυχαίνει να'ναι κλειστή και θέλει να πάει (γιατί κυκλοφορεί σ'όλο το σπίτι και δεν του αρέσουν οι κλειστές πόρτες,μόνο μπαλκόνι δεν πάει),παραπονιέται νιαουρίζοντας σε κανονική ένταση.Το ίδιο και όταν με βλέπει να τρώω και καμιά φορά ζητάει να δώσω και σ'αυτόν (θέλει και τα "ξένα",όχι μόνο το δικό του:P ).Όταν όμως μου "μιλάει" ή ζητάει χάδια,νιαουρίζει σιγανά έως και σχεδόν αθόρυβα και καμιά φορά λίγο βραχνά.Ίσως έχει σχέση το ότι γουργουρίζει σχεδόν μονίμως..!:P Αυτό με την μύτη δεν το έχει όμως.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γενικά δεν βγαίνει εύκολα άκρη.

Θα ρωτήσω πάλι τον γιατρό μπας και έχει καμιά ιδέα :P

Πάντως τρώει και παίζει συνέχεια άρα δεν μπορεί να είναι κάτι τόοοοοοοοσο σοβαρό :confused:

Ναι,ξαναρώτα το γιατρό καλού κακού,για τη μυτούλα ίσως.Τώρα αυτό με το νιαούρισμα,ίσως να είναι ο τρόπος της έτσι.Η κάθε γάτα επικοινωνεί διαφορετικά,πχ άλλες είναι πολύ "ομιλητικές",άλλες όχι τόσο.

Ίσως να την έβλεπε και απο κοντά κάποιος γιατρός...:hmm:

Τελικά την πήγα για το 2ο εμβόλιο και ο γιατρός μου είπε να της δώσω λίγο χρόνο να μεγαλώσει...:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back