Δεν γνωρίζω τίποτα για γατάκια

katerina91

Νεοφερμένο μέλος

Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα.
Γεια σας!Ονομαζομαι Κατερινα και ειμαι καινουρια στην παρεα σας!Ειμαι 18 χρονων και η αληθεια ειναι οτι παντα ειχα ιδιαιτερη αδυναμια στα σκυλακια μιασ που καποτε ειχα ενα!Στην πολυκατοικια που μενω ομως τωρα οι ανθρωποι δεν ειναι τοσο δεκτικοι με τα σκυλακια καθως λενε οτι θα κανει φασαρια..Απλως κανω υπομονη και δεν τσακονομαι μαζι τους γιατι δεν θελω να εχω φασαριες!Ετσι λοιπον περασε απ το μυαλο μου μηπως να επερνα μια γατουλα.Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα σκεφτει ποτε ν παρω γατα αλλα το σιγουρο ειναι οτι ο,τι κατοικιδιο και να χα θα το λαυτρευα.Δεν γνωριζω τπτ για τισ γατουλες:(Το μονο σιγουρο ειναι οτι ΑΦΟΥ μαθω και θελησω να προχωρησω στην αγορα μιας,κυριος παραγοντας ειναι να μην μαδαει γιατι η αδερφη μου εχει ασθμα και πιστευω πως δεν θα ειναι ευκολη η συμβιωση!
--Εγραψα πολλα :)Ζητω συγνωμη αν δεν εγραψα στη σωστη θεση το μνμ μου αλλα δεν γνωριζω ακομα τα κατατοπια:happy: Περιμενω τις συμβουλες σας!Καλως σας βρηκα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλωσορισες!:) ολες οι γατες μαδανε, αλλες λιγοτερο, αλλες περισσοτερο, οι μονες γατες που δεν μαδανε ειναι οι σφυγκες που ειναι ατριχες. οι μακρυτριχες γατες μαδανε περισσοτερο, και οι κοντοτριχες λιγοτερο. πρεπει να το συζητησεις πιστευω πρωτα με την αδερφη σου, και μετα να υιοθετισεις καποιο γατακι, δεν ειναι αναγκη να αγορασεις, εχει τοσα που θελουν σπιτακι:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστω :) Συγνωμη που ανοιξα καινουριο θεμα αλλα δεν το εβρισκα μετα:redface:
Ναι γνωριζω για τις σφιγκες,τις ειδα αλλα δεν μου αρεσουν να πω την αληθεια:(σιγουρα αν καταληξω να παρω γατακι θα κοιταξω και ολα οσα χαριζονται γιατι εχουν μεγαλη αναγκη:)Θα φανει ισως χαζο αυτο που θα πω..ολες οι ρατσες δλδ ειτε μακρυτριχες ειτε κοντοτριχες αφηνουν το τριχωμα τους οπου ακουμπησουν?ή μονο οταν τις χαιδευεις?

κοιτα, εχει εποχες που ριχνουν τριχωμα περισσοτερο απο αλλες. γενικα οι κοντοτριχες δεν ριχνουν τοσο πολυ οσο τα πιο μακρυτριχα. φυσικα παντα μπορουμε να το μειωσουμε οσο γινεται, δλδ με τακτικο χτενισμα, με καλη τροφη για να δυναμωσει η τριχα, αγοραζουμε ρολο που τα μαζευουμε απο τους καναπεδες κτλ. πχ η δικια μου γατουλα που ειναι ημιμακριτριχη αυτη την εποχη δεν πολυμαδαει, φυσικα τρωει καλα και την κτενιζω. εχω βεβαια συνηθισει στις γατισιες τριχες και δεν φρικαρω αν δω πχ 2-3 τριχες στα ρουχα μου.
η αλλεργια της αδερφης σου ειναι αλλο θεμα ομως, που ξαναλεω πρεπει να το συζητησετε πρωτα, ή να κανετε μια δοκιμη με ενα γατακι ως φιλοξενια για να δειτε αν μπορειτε να συμβιωσετε χωρις προβληματα..

Ναι σιγουρα πριν το αγορασω θα το συζητησουμε και θα ρωτησουμε και γιατρο.Αλλα αν ειναι μονο για 2-3 τριχουλες σιγουρα δεν ειναι προβλημα..Οι πολλες ειναι που με κανουν να το σκεφτομαι :hmm:Επισης ολες αυτες οι κοντοτριχες που ειδα που εχουν γκριζο χρωμα ειναι πανεμορφες:inlove:

οι 2-3 τριχουλες ειναι τωρα που ειναι εποχη που δεν μαδανε, προς το καλοκαιρι ομως ριχνουν περισσοτερο τριχωμα συνηθως οι γατες, αλλα επαναλαμβανω με ενα ρολο της μαζευεις πολυ ευκολα απο υφασματα..
τα μπλε γατακια οντως ειναι κουκλακια:)

Καλησπερα και καλωσηρθες!
Ολες οι γατουλες μαδανε (κι εμεις μαδαμε που δεν εχουμε τριχωμα σε ολο μας το σωμα).Η αδερφη σου εχει αλλεργια στις τριχες της γατας;Μενετε οι δυο σας;Ισως θα πρεπει εκτος απο εκεινη να σκεφτεις και εσενα,που θα φυγεις για σπουδες,θα κανεις οικογενεια,και μεσα σε ολα αυτα θα πρεπει να ενταξεις και τα εξοδα και τη φροντιδα ενος κατοικιδιου,που θα σε συντροφευει για την επομενη δεκαπενταετια.
Ριξε μια ματια στην ενοτητα με τα αρθρα,θα βρεις πολλα που θα λυσουν τις αποριες σου.:)

Οχι δεν εχει αλλεργια στις τριχουλες,απλα εχει ασθμα και σκεφτηκα οτι ισως την πειραξει.Αλλα αν ειναι θα ρωτησουμε γιατρο.Εγω εχω τελειωσει το σχολειο και μενω με την οικογενεια μου.Για τα εξοδα το εχω σκεφτει,καθως και για την ευθηνη και τη δεσμευση μιας που ηθελα και σκυλακι...Θα διαβασω τα αρθρα που λες για να μαθω και αλλα:)Ευχαριστω!!

αφου μενεις και με τους γονεις σου πρεπει και με εκεινους να το συζητησεις ..

Ναι σιγουρα η αποφαση θα παρθει απο κοινου:)

Το ασθμα καμια σχεση δεν εχει με τις τριχες της γατας...συνηθως ενοχλει η σκονη και τα ακαρεα,τα οποια τα βρισκεις παντου...Εχω δεκα χρονια βρογχικο ασθμα και εχω ακουσει δε μπορεις ποσες βλακειες απο γιατρους,οποτε ψαξτε το καλα το θεμα.Και συζητησε το πολυ με τους δικους σου,γιατι θα πρεπει να το θελουν κι αυτοι το γατακι για να ειστε ολοι χαρουμενοι,κι οχι απλα να δεχτουν να το ανεχονται.;)
Καλη τυχη!

Βρογχικο ασθμα εχει και η αδερφη μου..8α το ψαξουμε:)Το συζηταω με ολη την οικογενεια γιατι φυσικα δεν θελω απλα να το ανεχονται..:happy:

Θελω να ρωτησω και κατι αλλο!!Η στειρωση σε ποια ηλικια πρεπει ν γινει και περιπου ποσο κοστιζει?

Θελω να ρωτησω και κατι αλλο!!Η στειρωση σε ποια ηλικια πρεπει ν γινει και περιπου ποσο κοστιζει?
η στειρωση γινεται περιπου στον 6 μηνα..για αρσενικα περιπου 80 και θηλυκα 100 ευρω..μπορει ομως να βρειτε και λιγο φθηνοτερα..

η στειρωση γινεται περιπου στον 6 μηνα..για αρσενικα περιπου 80 και θηλυκα 100 ευρω..μπορει ομως να βρειτε και λιγο φθηνοτερα..
Ωραια..ευχαρηστω!:)

Eβελυν εμενα η περσικη μου μαδαει λιγοτερο απο τον κεραμιδογατο μου..και μου εχει πει ο κτηνιατρος οτι αυτο γινεται γιατι ειναι πολυ μακρια η τριχα και παγιδευονται στις αλλες..γι αυτο κανουν και τους κομπους..εγω που την χτενιζω καθε μερα την περσικη δεν αφηνει καθολου τριχα σε αντιθεση με τον κοντοτριχο που οσο και να τον χτενιζω αφηνει..παντως συμφωνω με την Εβελυν..δεν υπαρχει λογος να αγορασεις ενα γατακι..καλυτερα να υιοθετησεις καθως ειναι τοσα πολλα που χρειαζονται βοηθεια..εμενα το αγορι μου υιοθετησε χθες ενα μπλεδακι..ειναι πραγματικα κουκλος..και παρολο που δεν ειναι ρατσατος ειναι πολυ ξεχωριστος..

το περσακι που ειχα, μαδουσε αρκετα μερικες εποχες, και η bailey μολις την εφερα μαδουσε αλλα μπορει λογω κακης διατροφης που ειχε πριν...

κοιτα......το οτι μαδανε....μαδανε...εξαρταται βεβαια και απο το γατακι...εμενα η πουπου,,...μαδαει παρα πολυ...αλλα δεν με νοιαζει καθολου...βαζω το ρολακι οταν ερχεται κοσμος....:)......παντως αν εχεις πολυ μεγαλο προβλημα με τις τριχες...να εισαι προετοιμασμενη οτι μαδανε..:)

κοιτα......το οτι μαδανε....μαδανε...εξαρταται βεβαια και απο το γατακι...εμενα η πουπου,,...μαδαει παρα πολυ...αλλα δεν με νοιαζει καθολου...βαζω το ρολακι οταν ερχεται κοσμος....:)......παντως αν εχεις πολυ μεγαλο προβλημα με τις τριχες...να εισαι προετοιμασμενη οτι μαδανε..:)

ετσι ειναι..λιγες ή πολλες τριχες θα εχεις:P αλλα το ρολο μας σωζει ολες:lol::lol::lol::lol:

ετσι ειναι..λιγες ή πολλες τριχες θα εχεις:P αλλα το ρολο μας σωζει ολες:lol::lol::lol::lol:
χεχε,σιγουρα!!Ελπιζω να καταφερω να παρω ενα γατακι και σιγουρα για τις τριχουλες υπαρχει λυση!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back