Δεν θέλει αγκαλιές

maxi2

Δραστήριο μέλος

Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
Παιδιά τις γνώσεις σας...
Μια φίλη μου έστειλε την εξής ερώτηση:
"Η γατα μου ειναι1,5 χρονων και δεν θελει να την σηκωνουν αγκαλια τους αγριεύει.
Είναι στειρωμένη τι πρέπει να κάνω;"

και αυτή:
"Τα αδέσποτα σκυλιά της γειτονιάς έχουν φάει τα γατιά μου.Τώρα έχω δύο άλλα δυστυχώς φυλακισμένα.Τι πρέπει να κάνω;"

Η γνώμη μου είναι για την μεν πρώτη ερώτηση αφού δεν θέλει αγκαλιές ας μην την σηκώνουν...
και για την δεύτερη.. ναι να μείνουν σπίτι αφού έξω υπάρχουν άγρια σκυλιά.
αλήθεια σε αυτή την περίπτωση (άγριων σκυλιών), ποιόν πρέπει να ενημερώσει?

Ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομιζω maxi2 oτι απαντησες και στις δυο ερωτησεις της φιλης σου.
Δεν εχουν ολες οι γατες τον ιδιο χαρακτηρα και συμπεριφορα.Η δικη μου η Μυρτουλα απο εξι μηνων δεν ανεχεται κανεναν, ουτε και εμενα, να την παιρνει αγκαλια.Το πολυ για ενα δυο λεπτα και μετα φευγει.Αυτο δεν σημαινει οτι δεμ μ'αγαπαει(θελω να ελπιζω δηλαδη).Καθε πρωι και καθε φορα που επιστρεφω σπιτι τριβεται στα ποδια μου και με χαιρεταει με ενα κοφτο νιαου και η ουρα,φυσικα κονταρι.:D
Στο δευτερο ερωτημα φυσικα εννοειται οτι τα αδεσποτα και ημιαδεσποτα γατακια, αν υπαρχει τετοια δυνατοτητα, πρεπει να ειναι σε περιφραγμενο χωρο.
Σε μια μαχη με τα αγρια σκυλια νομιζω οτι δεν εχουν πολλες πιθανοτητες.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχουν γάτες, που δεν ανέχονται πολλά πολλά. Η δικιά μου, 5 μηνών σκάρτα, δεν θέλει ούτε χάδια καλά καλά. Τα παιδιά μου έχουν απογοητευθεί, γιατί όλα τα αδέσποτα, που ταΐζουμε στο εξοχικό είναι ηρεμότατα και πολύ χαδιάρικα. Από μωρό ήταν έτσι ,δεν νιαουρίζει σχεδόν ποτέ και γουργουρίζει μόνο όταν έρχεται από μόνη της στην αγκαλιά μας (στη δική μου, δηλαδή, γιατί τους λοιπούς τους πλησιάζει, μόνο όταν λείπω εγώ). Ούτε τρίβεται σε πόδια. ΠΟΤΕ.Πες της, λοιπόν ,ότι υπάρχουν και χειρότερα. Δεν ξέρω, αν είναι λόγω της εφηβείας που πάμε να την χαϊδέψουμε και δαγκώνει. Αυτό τουλάχιστον ,ελπίζω να φτιάξει με τη στείρωση σε λίγους μήνες. Για τα σκυλιά, τώρα, οπωσδήποτε να ειδοποιήσει φιλοζωικές οργανώσεις και να κρατάει τα γατάκια της εντός των τειχών.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις άμμεσες απαντήσεις..
Ναι και εγω έτσι πιστεύω,(οπότε δεν είμαι άσχετη) :up::up:
ουφ!!!

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις άμμεσες απαντήσεις..
Ναι και εγω έτσι πιστεύω,(οπότε δεν είμαι άσχετη) :up::up:
ουφ!!!

Μαχι2 με τοσο γατονια στην υπογραφη σου ειναι δυνατον να εισαι ασχετη?
:D:D:D:lol::lol:

Μαχι2 με τοσο γατονια στην υπογραφη σου ειναι δυνατον να εισαι ασχετη?
:D:D:D:lol::lol:

και σκέψου ότι δεν είναι όλα τα αδέσποτα φωτογραφιμένα
αλλά θα γίνουν σιγά σιγά
:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back