panagiotisapollon
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πως γινεται αυτο;; εχουμε στο σαιτ ατομα απο την κυπρο..που ταξιδευουν με τα κατοικιδια τους.Απλα θα πρεπει να μπουν σε ειδικο χώρο.Που απο οτι λενε...δεν εχει καμια σχεση με των χώρο τον αποσκευων των ΚΤΕΛ.Ομως δεν εχω ταξιδεψει ποτε με κατοικιδιο σε αεροπλανο..για αυτο και δεν μπορω να σου πω με σιγουρια.
Με αλλη αεροπορικη εταιρια..κοιταξες;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Παναγιωτη....μην ανοιγεις συνεχεια θεματα με την ιδια ερωτηση...σε αυτο το θεμα θα σου απανταμε και θα μιλαμε.
panagiotisapollon
Νεοφερμένο μέλος
παντα με αφηναν και τον εβαζα μαζι μοθ πανω στο αεροπλανο αλλα τωρα επιδει εινα γεματο τα αεροπλανω δεν τον δεχονται
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Τι να σου πω...η μια λυση,ειναι να ψαξεις για αλλη αεροπορικη εταιρια.
Δεν μου λες..για ποσο διαστημα θα λυψεις;; αν ειναι μεχρι 6-7 μερες το πολυ...μπορεις να την αφησεις στο σπιτι σου,με παρα πολυ ξηρα τροφη(σακουλα ολοκληρη) νερο σε ποτιστρα για σκυλους...καθαρη αμμο κλπ...αν ειναι βεβαια για παραπανω απο μια βδομαδα..δεν θα το συνιστουσα.Εγω τα δικα μου ετσι τα αφηνω οταν ειναι μεχρι 7 μερες..

panagiotisapollon
Νεοφερμένο μέλος
δεν ξερω τι να κανω εχω κομενα τα εισειτηρια εδω και 1 μηνα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Για 15 μερες..ειναι οντως πολυ..

Κατσε για να καταλαβω...ουτε στον ειδικο χωρο σε αφηνουν να την βαλεις;;
panagiotisapollon
Νεοφερμένο μέλος
οχι δεν βαζουν ζωα καθολου στο αεροπλανο οταν ειναι γεματο
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να πηγαίνει να τον φροντίζει? Νομίζω το καλύτερο αυτό είναι. Υπάρχει και η λύση κάποιου ξενοδοχείου για ζώα αν είσαι σε μεγάλη πόλη αλλά σίγουρα θα βγει ακριβά. Σε ποια περιοχή είσαι? Ίσως θα μπορούσαν να τον φιλοξενήσουν για λίγες μέρες φιλόζωοι της περιοχής.
panagiotisapollon
Νεοφερμένο μέλος
Λαρισα μενω τωρα για ξενοδοχειο ζοων πωτησα αλλα δεν συμφερει κατηολοθ και δεν να υποχρεοτηο σε καπιον αγνοστο
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
κάποιος φίλος-η που θα είναι λάρισα τις γιορτές και εμπιστεύεσαι να του δώσεις τα κλειδιά? Και εγώ θα λέιψω για 7 μέρες και θα κάνω το ίδιο.
panagiotisapollon
Νεοφερμένο μέλος
για τις μισες μερες βρικα μια φιλι να τον προσεχει αλλα τηα λιπει και αφτη για λιγες μερες
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
εντάξει τότε, αν από τις 15 μέρες τις 7-8 έρχεται φίλη τότε να μείνει εντελώς μόνο του 7 μέρες δεν είναι και πολύ μεγάλο πρόβλημα. Ούτως η άλλως εγώ δεν βλέπω άλλη λύση...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ναι....αν μεινει και μια εβομαδα μονο..δεν πειραζει..ομως..θα πρεπει να κανεις καποια πραγματα.Πρωτα να επιστησεις την προσοχη στη φιλη σου,να προσεχει παρα πολυ τις πορτες και τα παραθυρα..μην της ξεφυγει δηλαδη την ωρα ππου θα μπαινει στο σπιτι,ή που θα βγαινει..μην ξεχασει κανενα παραθυρο ανοιχτο...και οταν θα ειναι να λειψει και αυτη...να του εχει βαλει οπωσδηποτε μια μεγαλη σακουλα με ξηρη τροφη,παρα πολυ νερο(οχι μονο σε μπωλακια..γιατι πολλες φορες τα ριχνουν,καλυτερα ειναι η σκυλοποτισδτρα) και γενικα να απομακρυνθουν αντικειμενα που μπορει να σπασουν κλπ.

panagiotisapollon
Νεοφερμένο μέλος
τον εχω 2 χρονια και δεν τον εχω αφησει ποτε μονο του θα μου ληψει πολυ
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
και εγώ έτσι νιώθω για την γάτα μου, αλλά θα την αφήσω αναγκαστικά. Μια χαρά θα είναι πάντως,μην ανησυχείς, οι γάτες είναι ανεξάρτητες.
panagiotisapollon
Νεοφερμένο μέλος
πρεπει να σκεφτω καποια αλλη λυση να μην μηνει μονος του να μην του ληψουν τα χαδια ουτε μια μερα
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
άλλες δύο λύσεις υπάρχουν για να μείνει μαζί σου: η πρώτη είναι να μην ταξιδέψεις καθόλου (το βρίσκω απίθανο) και η άλλη είναι να ακυρώσεις το εισιτήριό σου και κλείσεις άλλο ( θα χάσεις χρήματα)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool