Δεν μπορεί να νιαουρίσει...

cooperaki

Νεοφερμένο μέλος

Η cooperaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 81 μηνύματα.
Η Τιτίκα μου είναι αυτό που λέμε ότι δε βάζει γλώσσα μέσα της. Όλη μέρα νιαουρίζει ασταμάτητα. Είναι πολυλογού...... Όμως από εχτές κάτι έχει πάθει και προσπαθεί να νιαουρίσει και δε μπορεί να βγάλει ήχο. προσπάθησε δύο φορές να κάνει εμετό αλλά δεν τα κατάφερε. Έφαγε φαγάκι όχι με την ίδια λαχτάρα και δε φαίνεται ο λαιμός της (εξωτερικά) να είναι πρησμένος. Δεν έχω γνώσεις απλά την παρατηρώ και δεν βλέπω κάτι άλλο ασυνήθιστο. Να είναι τριχόμπαλα; Αλλά έχει σχέση με τη φωνή της ; τι μπορεί να συμβαίνει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Δεν νιαουρίζει η γάτα μου...

καλυτερα να τη δει κτηνιατρος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Δεν νιαουρίζει η γάτα μου...

Αχου την μωρε..οντως πρεπει να την δει κτηνιατρος μεχρι τοτε δωσε της λιγη κονσερβα κ με λιγο λαδι ξερω οτι βοηθαει στις τριχομπαλες αν,ειναι κατι τετοιο..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back