Δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω...

gatouni

Πολύ δραστήριο μέλος

Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα.
Έχω να δω από την Πέμπτη μια αδέσποτη γατούλα την οποία την τάιζα και την είχα στειρώσει πριν ένα μήνα περίπου. Να πω ότι η γατούλα περιφερότανε σε ένα οικοδομικό τετράγωνο στους ακάλυπτους πολυκατοικιών. Δεν υπάρχουν αυτοκίνητα καθότι ουσιαστικά είναι μόνο κήποι. Χτες το απόγευμα ξαφνικά άρχισε να φωνάζει μια κοπέλα πάρα πολύ δυνατά δολοφόνε, δολοφόνε τα σκότωσες, τι σου κάνανε, αυτό το το έλεγε συνέχεια και είχαν βγει όλοι στα μπαλκόνια και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έγινε. Αφού συνέχισε να επαναλαμβάνει αυτές τις φράσεις για πολύ ώρα, κάποια στιγμή είπε τι σου κάνανε τα γατάκια; Εκεί πλέον καταλάβαμε για ποιο πράγμα μιλούσε. Την κοπέλα δεν μπόρεσα να τη βρω γιατί υπάρχουν μάντρες που χωρίζουν τη μια πολυκατοικία από την άλλη και έτσι δεν υπάρχει πρόσβαση. Ουσιαστικά δεν ξέρω καν από ποια πολυκατοικία φώναζε, μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω. Πραγματικά ήταν φοβερά σοκαριστικό να την ακούς. Υπήρχε τόση απόγνωση και τόση θλίψη στη φωνή φαινότανε να έχει πάθει ισχυρό κλονισμό. Δεν ήξερα γιατί να λυπηθώ ποιο πολύ για τα γατάκια ή για την κοπέλα που βρισκότανε σε αυτή την κατάσταση. Εγώ δεν είδα τίποτα, μόνο άκουσα τις φωνές, αλλά πλέον έχω αρχίσει να έχω υποψίες ότι πάει και η «δική» μου γατούλα. Είμαι πάρα πολύ χάλια ψυχολογικά. Συνέχεια αναρωτιέμαι τι έγινε και αν ήταν εκεί και η δική μου γιατί αυτή ήταν πιστή στο καθημερινό μας ραντεβού και από την Πέμπτη είναι άφαντη. Φυσικά πονάω και για όσες άλλες ψυχούλες έφυγαν. Θέλω να προσπαθήσω να βρω την κοπέλα και να τη ρωτήσω αν ήταν και η γατούλα που πρόσεχα όσο μπορούσα εκεί.
Προσπαθώ να σκεφτώ κάποιον τρόπο και έτσι αποφάσισα να δημοσιεύσω εδώ αυτό που άκουσα χτες καθότι μερικές φορές ο κόσμος είναι πολύ μικρός. Κάτι άλλο που σκέφτομαι να κάνω είναι να κολλήσω κανένα φυλλάδιο για φόλες αν και δε γνωρίζω τον τρόπο που μπορεί να πέθαναν τα γατάκια/γάτες. Δεν ξέρω είναι αν είναι καλή ιδέα ή όχι. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω….
Τέλος να αναφέρω ότι το περιστατικό συνέβη στην Καλλιθέα.
Δεν το ανάρτησα στις καταγγελίες γιατί ουσιαστικά δεν είδα κάτι παρά μόνο άκουσα όσα έγραψα παρά πάνω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το πρόβλημα είναι πως οι περισσότεροι από αυτούς που βγήκαν στα μπαλκόνια θα την πέρασαν για τρελή :(
Για να φωνάζει έτσι μάλλον θα πρόκειται για φόλα....
Τι να πεις , αυτοί οι άνθρωποι που το κάνουνε δεν έχουν συνδεθεί ποτέ στη ζωή τους με ένα ζωάκι για να δούνε πως έχει ψυχή και νοημοσύνη και τα σκοτώνουνε λες και είναι κατσαρίδες...
Ίσως και να βοηθήσει μια ανακοίνωση που να απευθύνεται σ'αυτόν που έβαλε τη φόλα...
Έτσι είχα κάνει και εγώ πριν κάνα μήνα , και ούτε την είχαν βγάλει ούτε ξαναείδα γατάκια να λείπουν.
Χθες όμως κάποιος την ξεκόλλησε. Τα γατιά ήταν στη θέση τους ευτυχώς.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα γιατί αυτοί είναι άνθρωποι μόνο κατ' όνομα :(
Εν τω μεταξύ μαλλον ο κόσμος είναι μικρός ( ή η ροκ κοινότητα είναι και γατόφιλη γιατί αν ο tax είναι αυτός που νομίζω πρέπει να ήταν φίλος με τον αδερφό μου τον minimal , από το πολυτεχνείο)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω ίσως θα μπορούσες να γράψεις σε χαρτί, και να το κολήσεις στις εισόδους των πολυκατοικιών κάτι του στύλ....

Κοπελιά που φώναζες, σε άκουσα και σε ψάχνω γιατί και εμένα μου λείπουν... τηλ .......ή μαιλ ( καλύτερα..)

Φυλλάδια για φόλες να κολλήσεις... ΠΑΝΤΑ είναι καλό να υπάρχουν!!

Για τη φόλα σκέφτομαι να κολλήσω φυλλάδια, αλλά δεν ξέρω καν τι έγινε.
Ναι όσο αφορά την κοπέλα μόλις κατάλαβαν ότι πρόκειται για ζώα, γιατί όλοι στην αρχή νομίζανε ότι είχε σκοτωθεί άνθρωπος, αρχίσανε να φωνάζουν "σταμάτα και διάφορα σχόλια ότι τους χαλούσε την ηρεμία:down:.
Όσο για τον Ταχ μπορεί να γνωρίζονται θα ρωτήσω.

Δεν έχει σημασία αν έριξε φόλα ή όχι...
Βάλτα.. λειτουργούν και ενημερωτικά, και αποτρεπτικά ίσως..;)

Νομίζω ίσως θα μπορούσες να γράψεις σε χαρτί, και να το κολήσεις στις εισόδους των πολυκατοικιών κάτι του στύλ....

Κοπελιά που φώναζες, σε άκουσα και σε ψάχνω γιατί και εμένα μου λείπουν... τηλ .......ή μαιλ ( καλύτερα..)

Φυλλάδια για φόλες να κολλήσεις... ΠΑΝΤΑ είναι καλό να υπάρχουν!!
Στις εισόδους ομολογώ το φοβάμαι λίγο γιατί δεν ξέρω πως μπορεί να αντιδράσουν. Σκεφτόμουνα τις κολώνες και τοίχους.
Και επίσης φοβάμαι μήπως αρχίσω να δέχομαι κακόβουλες κλήσεις αν βάλω αριθμό τηλεφώνου:hmm:. Αρχικά και εγώ το σκέφτηκα.
Επίσης προβληματίζομαι στο τι να γράψω, ώστε να αποτρέψω τους εξυπνάκηδες. Γιατί φαντάζομαι ότι πολλοί θα έχουν όρεξη για πλακίτσα στο "κοπελιά που φώναζες..." Από τη μία θέλω πολύ να τη βρώ, αλλλά προβληματίζομαι ότι μήπως λόγω του ότι έχω στεναχωρηθεί πολύ κάνω κάποια κίνηση που δεν οδηγεί πουθενά;

Θα συμφωνήσω και εγώ με τα φυλλάδια.
Για εμένα το καλύτερο θα ήταν να φτιάξεις ένα κείμενο σχετικά με τις φόλες(με μεγάλα τονισμένα γράμματα) και να αναφέρεσαι και στην συγκεκριμένη περίπτωση, τελειώνοντας με φράσεις όπως "ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας " και "όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει στο τάδε mail". Η κοπέλα φαντάζομαι ότι σίγουρα θα ανταποκριθεί.

Τί να σου πω... μπορεί να τον είδε, και να τον ξέρει...
Φαντάσου να μένει δίπλα σου... ένας τέτοιος άνθρωπος. Δεν θα ήθελες να το ξέρεις???:(

Μπορείς και να σταματάς όποια κοπέλα βλέπεις να μπαίνει στις εισόδους και να την ρωτάς....

Μπορείς και να σταματάς όποια κοπέλα βλέπεις να μπαίνει στις εισόδους και να την ρωτάς....
Το θέμα είναι ότι μιλάμε για καμιά δεκαπενταριά πολυκατοικίες και έχω την υποψία ότι είναι από αυτές που είναι στον κάθετο σε μένα δρόμο. Άσε που οι ποερισσότεροι είναι άστα να πάνε σε αυτά τα θέματα μη σου πω χαίρονται κιόλας με ότι έγινε.
Ίσως καλή ιδέα είναι αυτή που λέει η Konstans να βάλω το φυλλάδιο και από κάτω το email μου.

Από χτες το απόγευμα έχω βάλει φυλλάδια και έχω γράψει email και τελικά και τηλέφωνο σκέφτηκα ότι μπορεί να μην βολεύει μόνο το email και το ρίσκαρα, έστω και αν αρχίσουν τις κακόβουλες κλήσεις. Προς το παρόν δεν είχα κανένα νέο.
Η γατούλα στο μεταξύ εξακολουθεί και είναι άφαντη. Μάλλον μετά από τόσες μέρες δε θα ξαναγυρίσει. Δεν νοιώθω καθόλου καλά στην ιδέα ότι μπορεί να έφυγε από πιθανή φόλα και μονίμως τη σκέφτομαι κάπου μόνη της.....:cry::cry::cry:
Γιατί είναι τόσο άδικο...

Gatouni λυπάμαι πολύ. Καταλαβαίνω πως νοιώθεις. Εύχομαι να γυρίσει και να μην έχει πάθει τίποτα.

Αχ κρίμα έυχομαι να βρεθεί..αλλά κι εσύ νεκταρία μου μην είσαι αρνητική από τώρα καλύτερα να στενοχωρηθθεις τότε παρά άδικα..(καταλαβαίνεις πωως το εννοώ ε??)
ελα θα στειλω νεραιδόσκονη να φωτίσει το δρόμο στη γατούλα να γυρίσει πίσω...:)

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.
Πλέον σταμάτησα να την περιμένω καθότι έχουν περάσει πολλές μέρες και εξακολουθεί να είναι άφαντη.
Ένα μόνο θέλω να πω, κυρίως για όλους αυτούς που αβασάνιστα πετούν φόλες:
Το πρόβλημα των αδέσποτων δε λύνεται ρίχνοντας φόλες, ειδικά σε στειρωμένα ζώα.

Δυστυχώς ο κάνονας επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά ότι ο μέσος χρόνος ζωής των αδέσποτων στην Ελλάδα εύκολα μικραίνει και πολύ δύσκολα μεγαλώνει.

Ακομα να γυρισει;Καμια αποκριση απο την κοπελα δεν ειχες;

Όχι δυστυχώς τίποτα κανένα νέο:(.

Λυπάμαι πολύ Νεκταρία.
Και εμένα μου συνέβει να πεθάνει από τροχαίο γατούλης που είχα στειρώσει πριν 1-2 μήνες στην γειτονιά μου. Και μάλιστα θυμάμαι ότι ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα όταν τον γύρναγα πίσω μετά τη στείρωση. Τέτοιο γατάκι δεν έπρεπε να βρίσκεται στο δρόμο. Υπέροχο ζώο, χαδιάρικο και τόσο καλό, θα ήταν τέλειος σε σπίτι...:(
Όπως και πόσα άλλα δηλαδή που ζουν και πεθαίνουν στο δρόμο... Είναι πολύ κρίμα και πολύ άδικο...
Πολύ καλά έκανες με τα φυλλάδια. Σεφτόμουν σοβαρά να αρχίσουμε να μοιράζουμε φυλλάδια στο δρόμο ή στις πολυκατοικίες. Να καταλάβει έστω ο κόσμος ότι δεν είναι όλοι αδιάφοροι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back