gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Προσπαθώ να σκεφτώ κάποιον τρόπο και έτσι αποφάσισα να δημοσιεύσω εδώ αυτό που άκουσα χτες καθότι μερικές φορές ο κόσμος είναι πολύ μικρός. Κάτι άλλο που σκέφτομαι να κάνω είναι να κολλήσω κανένα φυλλάδιο για φόλες αν και δε γνωρίζω τον τρόπο που μπορεί να πέθαναν τα γατάκια/γάτες. Δεν ξέρω είναι αν είναι καλή ιδέα ή όχι. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω….
Τέλος να αναφέρω ότι το περιστατικό συνέβη στην Καλλιθέα.
Δεν το ανάρτησα στις καταγγελίες γιατί ουσιαστικά δεν είδα κάτι παρά μόνο άκουσα όσα έγραψα παρά πάνω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kikiriki
Νεοφερμένο μέλος

Για να φωνάζει έτσι μάλλον θα πρόκειται για φόλα....
Τι να πεις , αυτοί οι άνθρωποι που το κάνουνε δεν έχουν συνδεθεί ποτέ στη ζωή τους με ένα ζωάκι για να δούνε πως έχει ψυχή και νοημοσύνη και τα σκοτώνουνε λες και είναι κατσαρίδες...
Ίσως και να βοηθήσει μια ανακοίνωση που να απευθύνεται σ'αυτόν που έβαλε τη φόλα...
Έτσι είχα κάνει και εγώ πριν κάνα μήνα , και ούτε την είχαν βγάλει ούτε ξαναείδα γατάκια να λείπουν.
Χθες όμως κάποιος την ξεκόλλησε. Τα γατιά ήταν στη θέση τους ευτυχώς.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα γιατί αυτοί είναι άνθρωποι μόνο κατ' όνομα

Εν τω μεταξύ μαλλον ο κόσμος είναι μικρός ( ή η ροκ κοινότητα είναι και γατόφιλη γιατί αν ο tax είναι αυτός που νομίζω πρέπει να ήταν φίλος με τον αδερφό μου τον minimal , από το πολυτεχνείο)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Κοπελιά που φώναζες, σε άκουσα και σε ψάχνω γιατί και εμένα μου λείπουν... τηλ .......ή μαιλ ( καλύτερα..)
Φυλλάδια για φόλες να κολλήσεις... ΠΑΝΤΑ είναι καλό να υπάρχουν!!
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι όσο αφορά την κοπέλα μόλις κατάλαβαν ότι πρόκειται για ζώα, γιατί όλοι στην αρχή νομίζανε ότι είχε σκοτωθεί άνθρωπος, αρχίσανε να φωνάζουν "σταμάτα και διάφορα σχόλια ότι τους χαλούσε την ηρεμία
Όσο για τον Ταχ μπορεί να γνωρίζονται θα ρωτήσω.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Βάλτα.. λειτουργούν και ενημερωτικά, και αποτρεπτικά ίσως..

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Στις εισόδους ομολογώ το φοβάμαι λίγο γιατί δεν ξέρω πως μπορεί να αντιδράσουν. Σκεφτόμουνα τις κολώνες και τοίχους.Νομίζω ίσως θα μπορούσες να γράψεις σε χαρτί, και να το κολήσεις στις εισόδους των πολυκατοικιών κάτι του στύλ....
Κοπελιά που φώναζες, σε άκουσα και σε ψάχνω γιατί και εμένα μου λείπουν... τηλ .......ή μαιλ ( καλύτερα..)
Φυλλάδια για φόλες να κολλήσεις... ΠΑΝΤΑ είναι καλό να υπάρχουν!!
Και επίσης φοβάμαι μήπως αρχίσω να δέχομαι κακόβουλες κλήσεις αν βάλω αριθμό τηλεφώνου
. Αρχικά και εγώ το σκέφτηκα. Επίσης προβληματίζομαι στο τι να γράψω, ώστε να αποτρέψω τους εξυπνάκηδες. Γιατί φαντάζομαι ότι πολλοί θα έχουν όρεξη για πλακίτσα στο "κοπελιά που φώναζες..." Από τη μία θέλω πολύ να τη βρώ, αλλλά προβληματίζομαι ότι μήπως λόγω του ότι έχω στεναχωρηθεί πολύ κάνω κάποια κίνηση που δεν οδηγεί πουθενά;
konstans
Περιβόητο μέλος
Για εμένα το καλύτερο θα ήταν να φτιάξεις ένα κείμενο σχετικά με τις φόλες(με μεγάλα τονισμένα γράμματα) και να αναφέρεσαι και στην συγκεκριμένη περίπτωση, τελειώνοντας με φράσεις όπως "ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας " και "όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει στο τάδε mail". Η κοπέλα φαντάζομαι ότι σίγουρα θα ανταποκριθεί.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Φαντάσου να μένει δίπλα σου... ένας τέτοιος άνθρωπος. Δεν θα ήθελες να το ξέρεις???

Μπορείς και να σταματάς όποια κοπέλα βλέπεις να μπαίνει στις εισόδους και να την ρωτάς....
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Το θέμα είναι ότι μιλάμε για καμιά δεκαπενταριά πολυκατοικίες και έχω την υποψία ότι είναι από αυτές που είναι στον κάθετο σε μένα δρόμο. Άσε που οι ποερισσότεροι είναι άστα να πάνε σε αυτά τα θέματα μη σου πω χαίρονται κιόλας με ότι έγινε.Μπορείς και να σταματάς όποια κοπέλα βλέπεις να μπαίνει στις εισόδους και να την ρωτάς....
Ίσως καλή ιδέα είναι αυτή που λέει η Konstans να βάλω το φυλλάδιο και από κάτω το email μου.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Η γατούλα στο μεταξύ εξακολουθεί και είναι άφαντη. Μάλλον μετά από τόσες μέρες δε θα ξαναγυρίσει. Δεν νοιώθω καθόλου καλά στην ιδέα ότι μπορεί να έφυγε από πιθανή φόλα και μονίμως τη σκέφτομαι κάπου μόνη της.....:cry::cry::cry:
Γιατί είναι τόσο άδικο...
Voula
Διάσημο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
ελα θα στειλω νεραιδόσκονη να φωτίσει το δρόμο στη γατούλα να γυρίσει πίσω...

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Πλέον σταμάτησα να την περιμένω καθότι έχουν περάσει πολλές μέρες και εξακολουθεί να είναι άφαντη.
Ένα μόνο θέλω να πω, κυρίως για όλους αυτούς που αβασάνιστα πετούν φόλες:
Το πρόβλημα των αδέσποτων δε λύνεται ρίχνοντας φόλες, ειδικά σε στειρωμένα ζώα.
Δυστυχώς ο κάνονας επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά ότι ο μέσος χρόνος ζωής των αδέσποτων στην Ελλάδα εύκολα μικραίνει και πολύ δύσκολα μεγαλώνει.
moukelis
Επιφανές μέλος
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Και εμένα μου συνέβει να πεθάνει από τροχαίο γατούλης που είχα στειρώσει πριν 1-2 μήνες στην γειτονιά μου. Και μάλιστα θυμάμαι ότι ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα όταν τον γύρναγα πίσω μετά τη στείρωση. Τέτοιο γατάκι δεν έπρεπε να βρίσκεται στο δρόμο. Υπέροχο ζώο, χαδιάρικο και τόσο καλό, θα ήταν τέλειος σε σπίτι...

Όπως και πόσα άλλα δηλαδή που ζουν και πεθαίνουν στο δρόμο... Είναι πολύ κρίμα και πολύ άδικο...
Πολύ καλά έκανες με τα φυλλάδια. Σεφτόμουν σοβαρά να αρχίσουμε να μοιράζουμε φυλλάδια στο δρόμο ή στις πολυκατοικίες. Να καταλάβει έστω ο κόσμος ότι δεν είναι όλοι αδιάφοροι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool