ginny
Νεοφερμένο μέλος
Η γάτα κυκλοφορεί πολύ έξω και έτσι δεν μπορώ να πω με σιγουριά τι έπαθε ακριβώς, πιθανότατα έπεσε από κάπου ή μπορεί και κάποιος να την κλότσησε... Αγκάθι πάντως δεν είναι, το ελέγξαμε, ούτε και έχει κάποια εξωτερική πληγή. Χθες το βράδυ ήταν στην αγκαλιά μου και μου νιαούρισε δυο-τρεις φορές έντονα και πραγματικά δεν ήξερα τι να κάνω
. Προσπαθεί να μην το ακουμπάει πουθενά και έτσι όπως το κρατάει ακίνητο της τρέμει λίγο. Φοβάμαι ότι έσπασε κάτι και αύριο θα την πάμε στο γιατρό, αλλά εντωμεταξύ ήθελα τη γνώμη σας - υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να μην πονάει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έκτοτε πάντως βάζω βαράκια σε κάθε πόρτα, μην τυχόν τις ξανακλείσει ο αέρας!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ίσως χτύπησε κάπου, ίσως παραπάτησε και το χτύπησε και πονάει τώρα.
Οπότε πηγαίνετέ την κι εύχομαι όλα να πάνε καλά!

kiss bill
Δραστήριο μέλος
Συμφωνώ με την προλαλήσασα! Εμείς ένα μεσημέρι βρήκαμε το ποδαράκι της Μισιρλούς πιασμένο στην μπαλκονόπορτα (την είχα σε ανάκλιση και προφανώς την έκλεισε κάποιο ρεύμα). Ποιος ξέρει πόση ώρα (ή-δε θέλω να το σκέφτομαι-ώρες) ήταν εκεί κλεισμένο το καλό μου.... Δεν το είχαμε σκεφτεί καθόλου (μα τι χαζή γατομαμά κι εγώ, ξέρω....). Όταν την έβγαλε ο φίλος μου ήταν πρησμένο τούμπανο το γλυκό μου.... Όταν μετά από 2 ώρες πήγα να της φέρω φαγητό πήδηξε από τον καναπέ και με ακολούθησε. Εκεί σκεφτήκαμε πως όλα καλά, συνέρχεται το καλό μου. Έφαγε με όρεξη, δεν έκλαψε ξανά, μέχρι το βράδυ είχε ξεπρηστεί πολύ, την επόμενη μέρα εντελώς και έτρεχε σαν αλογάκι! Και κάπως έτσι γλιτώσαμε και τον κτηνίατρο, αλλά βέβαια δεν είναι όλες οι φορές κι οι περιπτώσεις ίδιες.Έκτοτε πάντως βάζω βαράκια σε κάθε πόρτα, μην τυχόν τις ξανακλείσει ο αέρας!
Φωτεινη, ΠΟΤΕ ανακλιση στα παραθυρα και τις μπαλκονοπορτες. Ειναι μια πραγματικη παγιδα για τα γατονια μας γιατι προσπαθωντας να περασουν, παγιδευονται απο το ιδιο το βαρος τους, δε μπορουν να ξεφυγουν και τελικα πεθαινουν.
Εχουν χαθει πολλα ζωακια ετσι.

Εισαι τυχερη που πιαστηκε μονο το ποδαρακι και οχι το σωμα. Ουφ! πολυ τυχερη.
kiss bill
Δραστήριο μέλος
για τετοια περιστατικα που κατεληξαν ασχημα.
Να φανταστεις ουτε η κτηνιατρος ειχε ξανακουσει κατι παρομοιο.
Θα ηταν καλο να παρεις μια ακομα γατουλα. Κι εγω εχω ενα γατο και το σκεφτομαι για δευτερο.

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Έχω διαβάσει κι εγώ αρκετά περιστατικά με ατυχήματα τα οποία δεν κατέληξαν καλά...
Οπότε, θα πρότεινα να την αποφεύγετε οπωσδήποτε...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum