akoylini
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
07-05-13
18:43
Χρονια Πολλα παιδια!!!!
Λοιπον εχω ενα περσικο γατακι 2 εβδομαδων πλεον (ναι ηρθε και αλλος επισκεπτης!!!!),του εχω τροφη royal για μωρα την οποια δεν πολυ τρωει αποτι βλεπω (θα δοκιμασω αλλη αυριο),ομως ακομα και αυτη που τρωει προτιμαει να την τρωει εξω απο το πιατο!!!!!!!!!!!
Λοιπον εχω ενα περσικο γατακι 2 εβδομαδων πλεον (ναι ηρθε και αλλος επισκεπτης!!!!),του εχω τροφη royal για μωρα την οποια δεν πολυ τρωει αποτι βλεπω (θα δοκιμασω αλλη αυριο),ομως ακομα και αυτη που τρωει προτιμαει να την τρωει εξω απο το πιατο!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
07-05-13
19:26
Το κανουν κι αλλα γατακια αυτο, εγω ξερω ενα απο εδω μεσα, ονοματα δεν λεω, υποληψεις δεν θιγω, που βγαζει με το χερακι του τις κροκετουλες εξω απο το μπωλακι και τις τρωει απο εκει. Αφου τρωει αυτο εχει σημασια, ο καθενας οπως βολευεται.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.217 μηνύματα.
07-05-13
21:25
χαχαχαχαχαχαχα,Βασω μου γλυκια,δεν ξερω αν εννοεις τον μπουκακο μου,δεν θυμαμαι βασικα αν το εχω αναφερει,παντως ο μπουκακος μου κανει ακριβως αυτο.Με καμια δυναμη δεν τρωει απο το πιατο του.Εχω δοκιμασει ενα σωρο πιατα,βαθεια,ρηχα,πλατια..τεραστια..τιποτα!θελει πατωμα,εκτος και αν του εχω ολη τη σακουλα(οταν φευγω για ταξιδι το κανω αυτο) οποτε εκει πεφτει με τα μουτρα στη σακουλα!

Παντως Ακη δοκιμασε να βαλεις πιο φαρδυ πιατο,αν ειναι μικρο.Πολλα γατια ενοχλουνται οταν ακουμπανε τα μουστακια τους στο πιατο,ισως να ειναι και αυτο.Στον δικο μου παντως αποδεδειγμενα δεν ισχυει.

Παντως Ακη δοκιμασε να βαλεις πιο φαρδυ πιατο,αν ειναι μικρο.Πολλα γατια ενοχλουνται οταν ακουμπανε τα μουστακια τους στο πιατο,ισως να ειναι και αυτο.Στον δικο μου παντως αποδεδειγμενα δεν ισχυει.

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
07-05-13
21:56
Η καμπανιτσα, γιατι μικρη ητανε, πηγαινε για τον Ντισνευ της Ριανας, αν θυμαμαι καλα ειχα δει βιντεακι πως εβγαζε τις κροκετες απ' εξω και τις ετρωγε απο εκει που ηθελε αυτος.χαχαχαχαχαχαχα,Βασω μου γλυκια,δεν ξερω αν εννοεις τον μπουκακο μου,δεν θυμαμαι βασικα αν το εχω αναφερει,παντως ο μπουκακος μου κανει ακριβως αυτο.Με καμια δυναμη δεν τρωει απο το πιατο του.Εχω δοκιμασει ενα σωρο πιατα,βαθεια,ρηχα,πλατια..τεραστια..τιποτα!θελει πατωμα,εκτος και αν του εχω ολη τη σακουλα(οταν φευγω για ταξιδι το κανω αυτο) οποτε εκει πεφτει με τα μουτρα στη σακουλα!
Παντως Ακη δοκιμασε να βαλεις πιο φαρδυ πιατο,αν ειναι μικρο.Πολλα γατια ενοχλουνται οταν ακουμπανε τα μουστακια τους στο πιατο,ισως να ειναι και αυτο.Στον δικο μου παντως αποδεδειγμενα δεν ισχυει.![]()
Δεν ειχα ιδεα πως το εκανε και ο Μπουκακος, ειδες που λενε οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται;

akoylini
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
09-05-13
14:56
Εφη μαλλον αποκτησαμε και 2ο μελος στην ομαδα τον παραξενων γατιων.......του εβαλα και αλλα πιατακια......αλλα....ΔΕΝ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki