patsi
Νεοφερμένο μέλος
Σκεφτόμαστε να αγοράσουμε δερμάτινο καναπέ αλλα δεν ξέρω πως θα αντιδράσει ο κύριος
. Γι' αυτό τον λόγο θα ήθελα τα φώτα σας σε αυτό το φλέγον και "ακονίζον" θέμα

...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Καλησπέρα σε όλες και όλους... Μιάς και ο patsi ξέκανε όόόόόόόόόόόόλους σχεδόν τους καναπέδες, έχει έρθει ο καιρός για μία αλλαγή.Σκεφτόμαστε να αγοράσουμε δερμάτινο καναπέ αλλα δεν ξέρω πως θα αντιδράσει ο κύριος
. Γι' αυτό τον λόγο θα ήθελα τα φώτα σας σε αυτό το φλέγον και "ακονίζον" θέμα
...
Δεν θες να ξέρεις
. Στο ξενοδοχείο που δουλεύω στο δωμάτιο΄μου έχει δερμάτινες πολυθρόνες. Ένα μόνο σου λέω έχω βάλει παντού καλύματα διότι ο δικός μου επέδειξε μια ιδιαίτερη συμπάθεια. Ξανασκέψου το
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Με τα ίδια χρήματα θα μπορούσες να πάρεις (ή και να παραγγείλεις ακόμα!) έναν καναπέ με γερή κατασκευή και καλά αφρολέξ και κάθε τόσο, ανάλογα με τη φθορά, απλώς να του αλλάζεις ταπετσαρία.
Εγώ στο σπίτι μου αυτό το σύστημα εφαρμόζω. Και να σκεφτείς ότι τα δικά μου δεν δείχνουν τόοοοση πια προτίμηση στους καναπέδες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patsi
Νεοφερμένο μέλος
Κάπου διάβασα για ένα προιόν (ακίνδυνο) που το ψεκάζεις επάνω του και πηγαίνει εκεί... Επίσης δέν έχω χρησιμοποιήσει αυτό το σπρέι που ψεκάζεις τον π.χ. καναπέ και δέν πηγαίνει εκεί... Get off ή κάπως έτσι...
Bέβαια όλα αυτά με την προυπόθεση ό,τι είναι τελείως αβλαβή για τα γατούλάκια μας...

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Να σου πω, αυτό το Get Off (ή κάτι παρόμοιο!) το είχα δοκιμάσει πριν από αρκετά χρόνια και δεν ξαναβάζω τέτοιο πράγμα σπίτι μου γιατί βρωμοκοπούσε και στην ανθρώπινη μύτη, όχι μόνο στη γατίσια!Προτείνεται κάτι για να χρησιμοποιεί περισσότερο το ονυχοδρόμειο??Κάπου διάβασα για ένα προιόν (ακίνδυνο) που το ψεκάζεις επάνω του και πηγαίνει εκεί... Επίσης δέν έχω χρησιμοποιήσει αυτό το σπρέι που ψεκάζεις τον π.χ. καναπέ και δέν πηγαίνει εκεί... Get off ή κάπως έτσι...
Bέβαια όλα αυτά με την προυπόθεση ό,τι είναι τελείως αβλαβή για τα γατούλάκια μας...
![]()
Ίσως τώρα να κυκλοφορούν καλύτερα προϊόντα. Όμως πριν κάνεις το βήμα, βεβαιώσου ότι η μυρωδιά του είναι ανεκτή για τους ανθρώπους.
Πάντως προσωπικά, θα προτιμούσα μια πιο μακροπρόθεσμη λύση, όπως αυτή που εφαρμόζω ήδη (βλ. στο προηγούμενο ποστ). Είναι λίγο κάπως να έχεις τον δερμάτινο καναπέ και να τρέχεις να τον ψεκάζεις κάθε μέρα. Στην ουσία δεν τον χαίρεσαι. Και δεν ξέρω μήπως αυτά τα σπρέι βλάπτουν το δέρμα (του καναπέ).
patsi
Νεοφερμένο μέλος
αλλα μήπως τα δέρματα (συγκεκριμένα είδη) είναι πιο αντοχής?? Το λέω γιατί προσπαθόντας να μαζέψω πληροφορίες απο το site είδα ένα ποστ για ειδικούς δερμάτινους καναπέδες απο τα Bo για σκυλάκια και γατάκια...
Αλλα δυστυχώς περισσότερες πληροφορίες δεν υπήρχαν....

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ελπίζω να μην γίνομαι κουραστικήαλλα μήπως τα δέρματα (συγκεκριμένα είδη) είναι πιο αντοχής?? Το λέω γιατί προσπαθόντας να μαζέψω πληροφορίες απο το site είδα ένα ποστ για ειδικούς δερμάτινους καναπέδες απο τα Bo για σκυλάκια και γατάκια...
Αλλα δυστυχώς περισσότερες πληροφορίες δεν υπήρχαν....
![]()
τσέκαρέ το και πες μας
Ξεκίνησε με ένα πουφ για δοκιμήΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
patsi
Νεοφερμένο μέλος

... Θα δοκιμάσω και με το πούφ (αν και άλλη πρόκληση για τον patsi ένα οιλόκληρο σετ απο σαλόνι

) αλλα θα πρέπει να ταιράξω το παλιό με το νέο
... Δεν ταιριάζει μάλλον αλλά χαλάλι του
. Πάντως αν κάποιος σκεφτεί και κάτι άλλο εδώ είμαι!!! Σάς ευχαριστώ πολύ για την άμμεση ανταπόκριση

ruko
Διάσημο μέλος
Αυτά τα ανθεκτικά δέρματα που λες, μάλλον σαν διαφημιστικό τρυκ μου φαίνονται...
Μπορεί να είναι πιο γερά, αλλά δεν νομίζω να αντέξουν, αν έχουν μια γάτα να τα ξύνει για δέκα χρόνια.Για να χρησιμοποιεί περισσότερο το ονυχοδρόμιό του, μπορείς να ρίξεις επάνω του λίγο catnip. Υπάρχει σε σπρέι στα πετ σοπ, αλλά δεν κάνει καλή δουλειά σ' αυτή τη μορφή. Εναλλακτικά, μπορείς να το παραγγείλεις αποξηραμένο απ' το ίντερνετ ή να το ζητήσεις σε καταστήματα με μπαχαρικά με την ονομασία 'νεπέτα'.
Τα σπρέι τύπου get off είναι απόλυτα αβλαβή. Όμως αφού ο γατούλης σου έχει μάθει να πηγαίνει στον καναπέ, δύσκολα θα αλλάξει συνήθειες.
patsi
Νεοφερμένο μέλος
... Τώρα αν δεν πιάσει δεν θα πεθάνω και όλας

. Ο πατσούλης να είναι καλά, που αναρρώνει περεπιπτόντως και απο στείρωση ο καυμενούλης...

moukelis
Επιφανές μέλος
zorica
Διάσημο μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
οποτε του λεω μπραβο , τον χαιδευω κ του δινω μια λιχουδια.Καμια φορα βεβαια οταν αραζουμε στον καναπε κανει τα νυχια του οταν τεντωνεται, αλλα εχω βαλει καλλυματα απο πανω κ αφου δνε το κανει συχνα δεν εχουμε προβλημα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool