emkriti
Νεοφερμένο μέλος
Η emkriti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
29-08-08
13:39
Θα ήθελα την βοήθειά και την εμπειρία σας σε ένα πρόβλημα που παρουσιάζει η γατούλα μου και δεν μπορώ να εξακριβώσω τι ακριβώς είναι.
Εδώ και ένα διάστημα παρουσιάζει ένα κοκκινωπό εξάνθημα στις 2 τελευταίες θηλές(προς τα πόδια).Το σημείο ανάμεσα στα δύο βυζάκια πέρα από κόκκινο έχει μαδήσει από τρίχωμα αρκετά,ίσως επειδή το ξύνει όλη την ώρα,και παρατηρώντας και συγκρίνοντας τα βυζάκια,ειδικά το ένα,είναι κάπως διογκωμένα.
Ο κτηνίατρος που την είδε πριν λίγο καιρό αφού την ψηλάφισε επίμονα μου είπε πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό αλλά απλό δερματικό πρόβλημα και μας έδωσε μια αλοιφή.
Για κάμποσο το πρόβλημα άρχισε να υποχωρεί,χωρίς να φεύγει το πρήξιμο όμως ιδιαίτερα,απλά ξεκοκκίνησε αρκετά.
Κάποιες μέρες τώρα όμως επανήλθε!!Παρ'όλα αυτά εξακολουθεί να είναι ζωηρούλα και ορεξάτη.
Γνωρίζει κανείς κάτι;;;
Εδώ και ένα διάστημα παρουσιάζει ένα κοκκινωπό εξάνθημα στις 2 τελευταίες θηλές(προς τα πόδια).Το σημείο ανάμεσα στα δύο βυζάκια πέρα από κόκκινο έχει μαδήσει από τρίχωμα αρκετά,ίσως επειδή το ξύνει όλη την ώρα,και παρατηρώντας και συγκρίνοντας τα βυζάκια,ειδικά το ένα,είναι κάπως διογκωμένα.
Ο κτηνίατρος που την είδε πριν λίγο καιρό αφού την ψηλάφισε επίμονα μου είπε πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό αλλά απλό δερματικό πρόβλημα και μας έδωσε μια αλοιφή.
Για κάμποσο το πρόβλημα άρχισε να υποχωρεί,χωρίς να φεύγει το πρήξιμο όμως ιδιαίτερα,απλά ξεκοκκίνησε αρκετά.
Κάποιες μέρες τώρα όμως επανήλθε!!Παρ'όλα αυτά εξακολουθεί να είναι ζωηρούλα και ορεξάτη.
Γνωρίζει κανείς κάτι;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
29-08-08
13:51
Απο την στιγμή που την είδε Κτηνίατρος.. νομίζω ότι και να σου πούμε εμείς απο μακριά.. 
Αν είναι μάνα και θηλάζει μπορεί να έχει κάνει μαστίτιδα....
Θα χρειαστούν κάποιες μέρες για να περάσει τελείως.
. Αν ξαναγύρισε..... παρ τον τηλέφωνο να τον ενημερώσεις.. μήπως και θέλει συμπληρωματική θεραπεία....
Αλλιώς μπορείς πάντα να πάρεις και μια 2η γνώμη!

Αν είναι μάνα και θηλάζει μπορεί να έχει κάνει μαστίτιδα....
Θα χρειαστούν κάποιες μέρες για να περάσει τελείως.
. Αν ξαναγύρισε..... παρ τον τηλέφωνο να τον ενημερώσεις.. μήπως και θέλει συμπληρωματική θεραπεία....Αλλιώς μπορείς πάντα να πάρεις και μια 2η γνώμη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emkriti
Νεοφερμένο μέλος
Η emkriti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
29-08-08
13:56
Δεν είναι μαμά,είναι στειρωμένη.
Το πρόβλημα δεν περνάει..Μόλις σταμάτησε την αλοιφή επανήλθε!
Το πρόβλημα δεν περνάει..Μόλις σταμάτησε την αλοιφή επανήλθε!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
29-08-08
13:59
Εμείς δεν είμαστε Κτηνίατροι.. κάποιες γνώσεις έχουμε...
Μπορείς ή να του την ξαναπάς... ή να πάς σε άλλον γιατρό. Μπορεί να είναι και μύκητας, και αλλεργικό απο κάτι .. Αφού τρώει και είναι ο εαυτός της δεν θα πρέπει να ανήσυχείς πάντως.

Μπορείς ή να του την ξαναπάς... ή να πάς σε άλλον γιατρό. Μπορεί να είναι και μύκητας, και αλλεργικό απο κάτι .. Αφού τρώει και είναι ο εαυτός της δεν θα πρέπει να ανήσυχείς πάντως.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum