Δερματοπάθεια;

sofia089

Νεοφερμένο μέλος

Η sofia089 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Kαλησπερα.Εχω ενα προβλημα με μια αδεσποτη γατα την οποια ταιζω εδω στην περιοχη:(.Χθες παρατηρησα οτι εχει ενα μεγαλο σημαδι στο ποδι.Ειναι χωρις τριχες και εχει μια ασπρη κρουστα.. να την περιγραψω?Ελπιζω να καταλαβετε κατι απο την φωτογραφια που σας δινω..Το γατακι με το ζορι καθεται να το χαιδεψεις ετσι η φωτογραφια δν ειναι και τοσο καθαρη.,.Το ιδιο σημαδι(πιο μικρο) το εχει και στο κεφαλακι του..Ηθελα να σας ρωτησω αν εχετε ιδεα τι θα μπορουσε να ειναι.Επειδη ειμαι διατεθημενη αλλα δυστηχως δν εχω πολλα χρηματα για να το παω στον κτηνιατρο ηθελα να εχω μια ιδεα πριν το παω στο γιατρο..

Ευχαριστω πολυ.

και η φωτογραφια..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το στρογγυλό σχήμα και η "άσπρη κρούστα" που αναφέρεις μάλλον με μυκητίαση συνδέονται... Για σίγουρα όμως θα πρέπει να το δει ένας κτηνίατρος, που θα σου δώσει και την κατάλληλη θεραπεία (συνήθως κάποια τοπική αλοιφή). Στο μεταξύ, φρόντισε να πλένεις καλά τα χέρια σου αφού την πιάνεις, γιατί οι μύκητες μεταδίδονται και στους ανθρώπους (και πάλι βέβαια, σ' αυτή την περίπτωση, με μια απλή κρεμούλα περνάνε, δεν είναι τίποτα σοβαρό).
Περαστικά!

Δες και εδώ για μια λίστα κτηνιάτρων που προτείνουν τα μέλη του mycat, υπάρχουν και κάποιοι που ίσως σου κάνουν καλύτερη τιμή αφού πρόκειται για αδέσποτη γατούλα.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστω παρα πολυ!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back