Δεύτερο γατάκι στο σπίτι;

milou

Νεοφερμένο μέλος

Η milou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 36 μηνύματα.
Γεια σας ,

Με λένε Εύη και είναι η πρώτη φορά που μπαίνω σε αυτό το site και ομολογώ πως μου αρέσει πολύ!
Στο θέμα μου τώρα, έχω μια γατούλα 4 χρονών, Περσίας, θηλυκή και θέλω να πάρω άλλο ένα γατάκι για να της κραταει συντροφιά τις ώρες που λειπουμε.βεβαια δεν είναι μονό αυτός ο λόγος αφού όλοι στην οικογένεια είμαστε ζωόφιλοι ήταν ένα κίνητρο για να αποκτήσουμε άλλο ένα μικρό χνουδωτό τετράποδο μέλος!!!!
Διάβασα κάποια άρθρα για το πως να χειριστώ τις πρώτες μέρες ένταξης του γατουλι στην οικογένεια και ειδικά στην γάτα μου. Όμως θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει και κάποια περίπτωση όσος καιρός και αν περάσει , αν δεν τα βρουν ποτέ μεταξύ τους οι δυο γάτες η μήπως η πρώτη δεν δεχτεί τον καινουριο.υπαρχει τέτοια περίπτωση??
Σας παρακαλώ ας μου απαντήσει κάποιος υπεύθυνα.

Ευχαριστώ πολύ!!
:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλως ηρθες!
Για τις δυο γατες, δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι εχω μονο μια, αλλα αν μπορεις μην γραφεις με κεφαλαια γιατι απαγορευονται απο τους κανονισμους του site. Στην γλωσσα του ιντερνετ ειναι σαν να φωναζεις.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παρα πολυ σπανιο ειναι αυτο υπαρχει αλλα κυριως με γατες που ειναι μεγαλωμενες μονες πολυ καιρο η πολυ κτητικες εκει βλεπεις συμπεριφορες οχι απλα χχου αλλα και να το πνιξουν πανε . Προσωπικα πιστευω οτι πρεπει να παρεις γιατι ειναι ακομη μικρη και θα προσαρμοστει επειδη ειναι περσικη το πολυ πολυ θα αδιαφορησει αν της φερεις ενα πολυ ζωηρο κεραμιδογατο αρσενικο οπως μιας φιλης μου αν της πας κανενα γλυκο γαακι ημερο και τρυφερο θα κανουν παρεα μια χαρα αλλα να ξερεις δυο περσικα θα προσαρμοστουν καλυτερα γιατι εχουν το ιδιο βαρυ ταμπεραμεντο μεγαλωνοντας γι αυτο τον χουχουδιτο μου κοιταω να τον δωσω σε σπιτι που να χει αλλα ηρεμα γατακια και αν ειναι δυνατον περσικα

θα σε παρακαλουσα να γραφεις με μικρους χαρακτηρες οσο για το 2ο γατακι θα πρεπει να δεις αν το δεχετε η γατουλα σου ειναι λιγο παραξενα πλασμματα

σχετικα ειναι ολα κουκλα..
αν αποφασισεις να παρεις το σιγουρο οτι δεν πρεπει να κανεις ειναι να τις πιεσεις να τα βρουν.Να τις αφησεις μονες τους να τα βρουν..
εγω εχω φιλη η οποια εχει δυο γατες και μετα απο μηνες τα βρηκαν, αλλα επισης εχω μια γνωστη που εχει 2 γατες 10 χρονια κοντα και ακομη δεν χωνευει η μια την αλλη.

Kαλό είναι να το πάρεις από κάπου που να έχεις τη δυνατότητα να το επιστρέψεις σε περίπτωση που δεν τα βρούνε.

Παιδια με τις περσικες ειναι αλλιως απο τισ κοντοτριχες ειναι πολυ πιο φιλικες εινα εξαιρετικα σπανια εχθρικες κα το πολυ πολυ να ειναι αδιαφορες στην πορεια ειναι παρα πολυ πιο προσαρμοσιμες.Η χουχουδα που ειναι υποτιθεται η κακια του σπιτιου δεν εκανε ποτε τιποτα σε κανενα μονο χου κ εκφοβισμους.

Μιλού καλωσήρθες! Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα που σε απασχολεί μπορείς να βρεις στα παρακάτω άρθρα!
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=23249
https://www.mypetz.gr/threads/Δεύτερη-γάτα-στο-σπίτι.219256/

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back