milou
Νεοφερμένο μέλος
Με λένε Εύη και είναι η πρώτη φορά που μπαίνω σε αυτό το site και ομολογώ πως μου αρέσει πολύ!
Στο θέμα μου τώρα, έχω μια γατούλα 4 χρονών, Περσίας, θηλυκή και θέλω να πάρω άλλο ένα γατάκι για να της κραταει συντροφιά τις ώρες που λειπουμε.βεβαια δεν είναι μονό αυτός ο λόγος αφού όλοι στην οικογένεια είμαστε ζωόφιλοι ήταν ένα κίνητρο για να αποκτήσουμε άλλο ένα μικρό χνουδωτό τετράποδο μέλος!!!!
Διάβασα κάποια άρθρα για το πως να χειριστώ τις πρώτες μέρες ένταξης του γατουλι στην οικογένεια και ειδικά στην γάτα μου. Όμως θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει και κάποια περίπτωση όσος καιρός και αν περάσει , αν δεν τα βρουν ποτέ μεταξύ τους οι δυο γάτες η μήπως η πρώτη δεν δεχτεί τον καινουριο.υπαρχει τέτοια περίπτωση??
Σας παρακαλώ ας μου απαντήσει κάποιος υπεύθυνα.
Ευχαριστώ πολύ!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Για τις δυο γατες, δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι εχω μονο μια, αλλα αν μπορεις μην γραφεις με κεφαλαια γιατι απαγορευονται απο τους κανονισμους του site. Στην γλωσσα του ιντερνετ ειναι σαν να φωναζεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Γωγω
Δραστήριο μέλος
αν αποφασισεις να παρεις το σιγουρο οτι δεν πρεπει να κανεις ειναι να τις πιεσεις να τα βρουν.Να τις αφησεις μονες τους να τα βρουν..
εγω εχω φιλη η οποια εχει δυο γατες και μετα απο μηνες τα βρηκαν, αλλα επισης εχω μια γνωστη που εχει 2 γατες 10 χρονια κοντα και ακομη δεν χωνευει η μια την αλλη.
Ismini
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=23249
https://www.mypetz.gr/threads/Δεύτερη-γάτα-στο-σπίτι.219256/
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum