Δεύτερο κουκλάκι στο σπίτι!

irinachou

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα.
Σημερα καθως πηγαινα με κατι φιλες μου στα goodys εκει που στριβουμε διπλα στο σχολειο βλεπω κοσμο μαζεμεν γυρω απο κατι.πλησιαζω περιεργη και ηταν μια κοπελα που κρατουσε στην χουφτα της ενα τοσο δα πραματακι πυ περισσοτερο με χαμστερ εμιαζε παρα με γατακι.ολοι οι υπολοιποι απο πανω του να το χαιδευουν αγαρμπα πιεζοντας το και εκεινο εκλαιγε.που στο καλο το βρηκατε ρωτησα την κοπελα.εκεινη μου πε πως ηταν μονο του στο πεζοδρομιο που μαλλον αληθευε.χωρις να το σκευτω το βουταω και λεω θα το παρω σπιτι μου να το φροντισω.ολοι λεγαν ιου ειναι βρομικο,αστο πισω και τετοια.ηξερα οτι δεν θα ειχε στον ηλιο μοιρα ενα τοσο δα νεογεννητο γατακι το πολυ μιας βδομαδας!ειναι ζελεδακι ακομα!το περνω στην αγκαλια μου και το καθυσυχαζα απο την προηγουμενη τρομαρα που πηρε.μεχρι να σκευτω τι να εκανα ηταν στην αγκαλια μου και ημουν πανικοβλητη.στο δρομο προς το σχολειο συναντησα μια πανεμορφη κοπελα του λυκειου η ποια θεωρειτε κουκλαρα κλπ κλπ.με ρωταει αν μπορει να το βγαλει μια φωτογραφια.αμηχανη εγω της λεω εε ναι.το βγαζει και μετα λεει μηπως να βγαζα και εγω μαζι του?για να την αποφυγω της λεω πως εχει ψυλλους και εκεινη μου λεει καλα βλακας εισαι τοτε τι το ακουμπας και φευγει...σαστισμενη ,πηρα μια κουτα απο τα σκουπιδια ( goodys και τετοια ουτε καν θυμομουν πως υπηρχαν ). το εβαλα μεσα. πηρα τηλεφωνο το μπαμπα μου να ερχοταν να με παρει εκεινη τη στιγμη.ομως δεν μπορουσε και ετσι επρεπε να περιμενω 1,5 ωρα ακμα αν και μου ειπε να το αφησω σε κανα κηπο και εγω αρχιζα να του τσιριζω και ευτιχως ουτε που ξαναπροτεινε τιποτα παρομοιο.ενω περιμενα απεξω απο το σχολειο,ολοι κοιταζαν περιεργοι πανω απο την κουτα και εγω τους εδιωχνα.μια αλλη φιλη μου μου δωσε λευτα πιγαμε πηραμε εβαπορε και το ταιζα με τα δαχτυλα (αφου το αραιωσα με νερο) μου και κοιμηθηκε πανω στα ποδια μου.ομως σημερα διναν ολοι για διπλωματα γαλλικων στο σχολειο μου(ελληνογαλλικο ιδιοτικο τι να περιμενει κανεις...) εκτος απο μενα φυσικα που εχω σκοπο να μεινω μια ζωη στο Α1 χαχαχα! αρχιζε να μαζεβετε πολυς κοσμος και ηταν αποπνικτικα.και ναι...εκεινη τη στιγμη αρχισε να βρεχει!απνικτικος κοσμος,βροχη,ενα νεογεννητο γατακι και εγω μεσα στο πληθος...ασφυκτικα ενιωθα.ουφ ευτιχως ειδα τον μπαμπα μου και ετσι ο εφιαλτης τελειωσε.τωρα πως θα το φερνα στη μαμα μου?...δεν νομιζω να χε ορεξη και για δευτερη γατα.μπαινω στο σπιτι της λεω πως σε ενα στενο του σχολειου ενω εστριβα...(δεν τ συνεχισα) εκεινη αρχισε τις θεωριες συνομοσιας του τυποθ:"ΣΕ ΠΑΤΗΣΕ ΑΜΑΞΙ?!!?" "ΣΟΥ ΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ?!?!" και της ειπα την ιστορια απο την αρχη και απο κει που περιμενα να αρχισει να τσιριζει μου λεει που το χεις?η φαηνη ιδεα του μπαμπα μου ηταν να το βαλω στην ταρατσα.της λεω που βρισκοταν και μου λεει φερτο αμεσως κατω!θα παθει τιποτα. ο μπαμπασ μ να λεει πως εχει ψυλλουσ και θα γεμισει το σπιτι αλλα η μαμα μου με το που το ειδε το ερωτευτηκε.υτε αγγελιες θελει να βαλω,ουτε να το δωσουμε.το σωσαμε και τωρα θελει να μεινει.την ταισα,γαλατα,μπιμπερο,φροντ λινε(την επιασα αμεσως μετα απο την εφαρμγη στο σβερκο για να την ταισω,πειραζει πολυ?)τσισακια(κακακια δεν εχει κανει ακομα που ειναι 1 το βραδυ,να ανυσηχυσω??)...τωρα η μαμα μου κοιμαται και την εχει βαλει κατω στο πατωμα στο καλαθακι της ,διπλα στ κρεβατι και κοιμαται το νινιιιιι μουυυ!ειναι πανεμορφο επισης..!η μεγαλη δε και κχχχχ του κανε και μας το παιζει και θιγμενη και δεν ξερω τι να κανω μαυτην....θελω συμβουλες οσο αφορα το ταισμα της και την υγιεινη της! σας ευχαριστω!:clapup::clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ακομααα να κανουμε κακακια και ανυσηχω!αν και ειναι σκετη ζωηραδα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα.Θα παρεις μπιμπερο για γατακια απο το κτηνιατρειο,ή πετ σοπ και ειδικο γαλατακι για γατες.Ταισμα καθε 3-4 ωρες,και μετα απο καθε γευμα απαλο τριψιμο χαμηλα στην κοιλιτσα και το πωπουδακι με ενα μαλακο πανακι.Αυτο πρεπει να γινεται,για να αρχισει να ενεργοποιηται το εντερο και να κανει κακακια.Ειναι πολυ σημαντικο,να μην το ξεχνας.Επισης θελει στα ζεστα,καθολου σε ρευματα και οχι κατσιασμα.Ειναι πολυ μικρο ακομα.Δες και εδω.:)

Συμφωνώ απόλυτα με τις συμβουλές της Έφης!
Το γατάκι - και γενικά το κάθε νεογέννητο γατάκι το οποίο βρίσκουμε μόνο του και χωρίς τη μητέρα του - πρέπει να πίνει ειδικό γάλα για νεογέννητα γατάκια αφού το γάλα ανθρώπινης κατανάλωσης μπορεί να τους προκαλέσει διάρροιες ή γενικότερα άλλα προβλήματα.
Οι περισσότερες γάτες είναι δυσανεκτικές στη λακτόζη οπότε το γάλα που πίνουμε εμείς μπορεί να τα βλάψει.
Για να ενεργηθούν πρέπει όντως να του τρίβεις την κοιλιά ώστε να ενεργοποιηθεί το έντερο του.
Κανονικά, αυτό το κάνει η μητέρα γάτα γλύφοντας την κοιλιά και τον πωπό του μικρού οπότε εσύ θα πρέπει να το τρίβεις απαλά σε εκείνη την περιοχή. :)
Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να το χαίρεστε! :)

ευχαριστω για τις συμβουλες γαλα εχω παρει ειδικο,μπιμπερο επισης και το τριβω με πανακι λιγο υγραμενο απο χθες αλλα μονο τσισακια κανει... επισης βραζω νερο,γεμιζω ενα μπουκαλακι και το βαζω κατω απο τις κουβερτες του και τ αλλαζω καθε 2 ωρες για να ειναι ζεστα.το εντερο του δεν δειχνει να ενεργοποιηται...του βαλα και φροντλινε μονο 2 ψυλλους βρηκα...το γαλα που μου δωσαν στο πετ σοπ ειναι και για νεογεννητα γατακια αλλα και για κουταβακια εχοντας διαφορετικες αναλογιες...αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι εξειδικευμενο,σωστα?και ποσα ml να του δινω ανα 3-4 ωρες???

εχμ,κανονικα αυτα επρεπε να στα πει κτηνιατρος.Για αυτο και εγω λεω παντα ΟΧΙ σε πετ σοπ για τετοια θεματα,γιατι το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι εμποροι,και οχι κτηνιατροι.
Δεν μπορω να ξερω τι γαλα ειναι..και ποσο αραιωμα χρειαζεται.:/:

επισης την τριβω με ζεστο υγραμενο πανακι και στην κοιλιτσα και στον πωπουλι αλλα μονο τσισακια κανουμε!!!αυριο δευτερα θα τον/την παμε σε κτηνιατρο!!

Επέμεινε με τις εντριβές μπας και ενεργηθεί. Νομίζω πως μπορεί να είναι μικρούλι ακόμα για frontline, καλού κακού μην ξαναβάλεις. Ρώτα και τον κτηνίατρό σας. Αύριο που θα το δει περιμένουμε να μας πεις πως πήγε.

αρχιζω να ανυσηχω καπως.μετα απο προσπαθειες εντριβων το απογευμα εκανε πολυ λιγα κακακια πολυ σκληρα και κιτρινωπα.εβγαλε και ελαααχιστο αιμα.τωρα δεν τρωει και του βαζω το μπιμπερο με το ζορι και τσιριζει λες και το σφαζουν.κλααιει και γκρινιαζει γενικως και δεν ξερω γιατι...

Μιας κι είναι Δευτέρα, ο κτηνίατρος τι είπε;

Κλείσε ραντεβού σε κτηνίατρο επειγόντως.. ότι κι αν σου πούμε εμείς, απλοί χρήστες είμαστε, όπως κι εσύ.. με κάποιες γνώσεις ναι μεν, αλλά ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ποια είναι η καλύτερη οδός! Γι' αυτό καλύτερα είναι να μιλήσει ο ειδικός.
Ακόμη, ρίξε και μια ματιά εδώ για ενημέρωση:
Kit επιβίωσης για νεογέννητα γατάκια

το πηγα σε κτηνιατρο την δευτερα(το ξερω λιγο αργα σας γραφω) και ολα ειναι ενταξει εχει ενεργηθει απολυτα αν και τωρα κανει συνεχεια κακακια και εχει πρηστει η ευαισθητη του περιοχη αλλα του βαζουμε μια κρεμα που μας συστησε ο κτηνιατρος και τα παει λο και καλυτερα!Μεγαλωνει το κουκλακι μου!!!

Όλα πάνε καλά λοιπόν! :)
Εύχομαι να μεγαλώσει και να το χαίρεστε! :)

Μπράβο!! Όλα θα πάνε καλά από δω και πέρα, θα το δεις :)

Ωραία νέα για το μπεμπέ! Άντε, καλό κουράγιο και όλα να πάνε καλά! :D

μολις περασω τις φωτο του κινητου θα ανεβασω το μπεμπεκι μου να καμαρωσω!! θα το πω Swan γιατι μου θυμιζει κυκνακι <3 !!!

τυχερουλη το swan,περιμενουμε φωτογραφιες,κι εγω βρηκα γατακι την περασμενη βδομαδα και σε καταλαβαινω απολυτα!!!!

Swan!!!Κικνάκι!! Φαντάζομαι πόση ομορφιά και τσακπινιό θα διαθέτει!!! Αγωνιώ να τον δω πραγματικά :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back