brigite
Διάσημο μέλος
Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα.
29-04-09
10:22
Με αφορμη το νεο θεμα που ανοιχτηκε "τσιγαρο τελος απο 1η Ιουλιου",ανοιγω αυτο,για να παρουμε μια εικονα σε ποια κατηγορια θα καταταξουμε τους εαυτους μας εμεις οι καπνιστες και τι ειμαστε διατεθειμενοι να κανουμε ,πρωτα για μας και μετα για τους γυρω μας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα.
29-04-09
11:10
Καλημέρα!Άν και ανήκω στους καπνιστές είμαι διαθετημένη να κάνω ότι χρειαστεί για να μην ενοχλώ τους γύρω μου.Πρόσφατα έκανα ένα ταξίδι στο Λονδίνο και μου άρεσε το σύστημα τους.Πουθενά δεν επιτρεπόταν το κάπνισμα,άν ήσουν σε εστιατόριο π.χ και ήθελες να καπνίσεις έβγαινες στον δρόμο και δεν ενοχλούσες κανέναν!Μ'ενοχλεί να γυρίζω σπίτι μετά από έξοδο και να βρωμάω σαν τασάκι παρ'όλο που είμαι καπνίστρια..Μακάρι να εφαρμοστούν τα μέτρα αυτά κι'εδώ άν και λίγο χλωμό το βλέπω-μην ξεχνάμε οτι ζούμε στην Ελλάδα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool