ΝΤΕΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπερα σε ολους σας!Πρωτη φορα σας γραφω και αφορμη το γατακι μου που αρρωστησε!Εκανα το λαθος και του εδωσα αγελαδινο γαλα.Πολυ λιγο βεβαια για να δω αν το δεχεται ο οργανισμος του!Ο μικρουλης εχει διαρροιες εδω και δυο μερες και δεν τρωει σχεδον καθολου!Το μονο που πινει ειναι το cat milk της whiskas αλλα ακομα κι αυτο που τρελαινοταν ισα που το αγγιζει!Σας παρακαλω πειτε μου τι να κανω.Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ!ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Μέχρι τότε καλύτερα να του δίνεις κοτοπουλάκι βραστό με ρυζάκι....Μην ανησυχείς.. θα περάσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝΤΕΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
ΝΤΕΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Άστο αν δεν θέλει να φάει μια μέρα.. μετά θα πρέπει να το ταΐσεις με το ζόρι...

Κάποτε θα πρέπει να πάει και στον γιατρό θα πρέπει να κάνει τα εμβόλια του, και να το δεί γενικά.
Να σου ζήσει και το Περσάκι, απο πετ σόπ το πείρες?
ΝΤΕΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
Ελπιζω να του περασει γρηγορα
ruko
Διάσημο μέλος

Να πω την αλήθεια, δε νομίζω ότι μια μικρή ποσότητα γάλακτος μπορεί να προκαλέσει τόσο επίμονη διάρροια.
Αυτό σε συνδυασμό με την ανορεξία με κάνουν να σκέφτομαι ότι ίσως να έχει κάτι άλλο. Δοκίμασε να δώσεις κοτόπουλο, αλλά αν δεις ότι συνεχίζεται, προσπάθησε να βρεις ένα γιατρό, γιατί μπορεί να αφυδατωθεί, ιδίως αν δεν τρώει. Περαστικά σας!
moukelis
Επιφανές μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ΝΤΕΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
ΝΤΕΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Μπορεί να φταίει και αυτό, αλλά μάλλον δέν είναι.. έχει περάσει καιρός, και δεν δικαιολογείτε. Μπορεί να του άλλαξες απότομα την τροφή, μπορεί πολλά....
Συνέχισε με το ρύζι, θέλει καμιά μέρα 2 να δράσει. Μετά υπάρχουν και τα χάπια άνθρακα, αλλά θα σου έλεγα να το πάς σε έναν Κτηνίατρο, μην το αφήνεις στην τύχη, και μην δώσεις χάπια...χωρίς να το δεί ειδικός πρώτα.
ΝΤΕΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
Πριν απο μία εβδομάδα περίπου βρήκα πεταμένο στα σκουπίδια ένα νεογέννητο γατάκι. Υπολογίζω ότι τώρα πρέπει να είναι 2 - 2,5 εβδομάδων το πολύ. Μέχρι στιγμής όλα πήγαιναν καλά. Έτρωγε με το μπιμπερό (του πήρα γαλατάκι σε σκόνη για γατάκια), έπαιζε λίγο, έκανε τις ανάγκες του και κοιμόταν. Απο χτές όμως σα να άλλαξε η συμπεριφορά του. Δηλαδή ενώ τα κακάκια του ήταν κανονικά μέχρι χτές το μεσημέρι, χτές βράδυ και σήμερα το πρωί έκανε διάρροια. Επίσης παρατήρησα κάτι άσπρο να βγαίνει απο τον ποπό του.. σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι παράσιτα?? Αλλά και πάλι δεν είναι λίγο μικρό για να το αποπαρασιτώσω? Επίσης το κλάμα του σήμερα το πρωί ήταν διαφορετικό, μου φάνηκε σα να πονούσε... Τι μπορεί να είναι? Ανησυχώ....
Ψάχνω να βρώ τον κτηνίατρο που αναφέρετε τον Δασκαλόπουλο (είμαι απο Θεσσαλονίκη και εγώ) αλλά προς το παρόν δεν απαντά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Πολύ πιθανόν να είναι παράσιτα.
Καλό θα ήταν να το πας σε ένα κτηνίατρο, να το εξετάσει και να σου δώσει κατάλληλη θεραπεία. Μην το αφήσεις, γιατί τα τόσο μωρά είναι πολύ ευαίσθητα.
Εύχομαι πολύ σύντομα να είναι περδίκι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα,Καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα.
Πριν απο μία εβδομάδα περίπου βρήκα πεταμένο στα σκουπίδια ένα νεογέννητο γατάκι. Υπολογίζω ότι τώρα πρέπει να είναι 2 - 2,5 εβδομάδων το πολύ. Μέχρι στιγμής όλα πήγαιναν καλά. Έτρωγε με το μπιμπερό (του πήρα γαλατάκι σε σκόνη για γατάκια), έπαιζε λίγο, έκανε τις ανάγκες του και κοιμόταν. Απο χτές όμως σα να άλλαξε η συμπεριφορά του. Δηλαδή ενώ τα κακάκια του ήταν κανονικά μέχρι χτές το μεσημέρι, χτές βράδυ και σήμερα το πρωί έκανε διάρροια. Επίσης παρατήρησα κάτι άσπρο να βγαίνει απο τον ποπό του.. σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι παράσιτα?? Αλλά και πάλι δεν είναι λίγο μικρό για να το αποπαρασιτώσω? Επίσης το κλάμα του σήμερα το πρωί ήταν διαφορετικό, μου φάνηκε σα να πονούσε... Τι μπορεί να είναι? Ανησυχώ....
Ψάχνω να βρώ τον κτηνίατρο που αναφέρετε τον Δασκαλόπουλο (είμαι απο Θεσσαλονίκη και εγώ) αλλά προς το παρόν δεν απαντά.![]()
κατα πάσα πιθανότητα το μικρό έχει σκουληκάκια.Καλό είναι να το δει ένας κτηνίατρος κ να σου δώσει κάποια πάστα για ενδοπαρασίτωση κ ίσως να χρειαστεί κ εξωτερική αποπαρασίτωση.Δες τη λίστα με τους γιατρούς μήπως βρεις κάποιον
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Μαλλον πρόκειται για παράσιτα , θα πρέπει να το δει κτηνίατρος για να δει ;ν μπορει να πάρει κάτι για τα σκουλήκιαΚαλημέρα σας και καλώς σας βρήκα.
Ψάχνω να βρώ τον κτηνίατρο που αναφέρετε τον Δασκαλόπουλο (είμαι απο Θεσσαλονίκη και εγώ) αλλά προς το παρόν δεν απαντά.![]()

Εξωτερική αποπαρασίτωση, αν εννοείται απο ψύλλους του έχω κάνει. Είχε αρκετούς όταν το βρήκα και ο πρώτος κτηνίατρος που μίλησα μου είπε να πάρω σπρέι και προσεκτικά να το "αλείψω" ... έτσι και έκανα... είναι και κάτι άλλο?
aretha
Περιβόητο μέλος
Περαστικά!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool