Διάφορα... από μια παλιά γατομαμά που έχει να μπει μήνες

Mici

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα.
Καλημερούδια, συνα-sites...

Μετά από πόσο καιρό, μπήκα στο MyCat επιτέλους! Έχω χάσει πολλά επεισόδια από ότι βλέπω.

Εύχομαι να είστε όλοι καλά! Αλήθεια τι έγινε με την Ασπασία;;; :blink:

Μου έλειψε και μου λείπει το MyCat. Δυσκολεύομαι να μπαίνω τακτικά από το σπίτι και από την δουλεία μου.

Η Μιτσούλα μου είναι μια χαρά :up: αν και μας παιδεύει πολύ τους τελευταίους μήνες :hmm:μπαίνει συχνά σε τιμωρία αλλά δεν καταλαβαίνει. Όταν την φωνάζουμε, μας γυρίζει την ουρά και φεύγει. :/: Θα σας πω τι έχει γίνει και γίνεται, μόλις βρω λίγο χρόνο.

Στο μεταξύ, έξω από την πολυκατοικία μας έχω τρία γατάκια πρέπει να είναι 3 μηνών. Τα ταΐζω κάθε μέρα. Τα δυο αρσενικά δεν πολυκαθονται παρά μόνο όταν τρωνε. Το ένα θηλυκουλι το οποίο αγάπησα πολύ, σε σχέση με τα αλλά είναι αγγελούδι και χαδιάρικο. Την φωνάζω "Φλίσυ" επειδή είναι χνουδωτή. Έλεγα να την ονομάσω "Μπότσυ" επειδή είναι σαν μπαλωμένη, αλλά προτίμησα το "Φλίσυ" επειδή το άκουει πιο καλά.

Πείτε μου, τι να κάνω;;; Εάν καταφέρω να πιάσω τα αλλά δυο, τι να τα κάνω;;; :( Τα λυπάμαι τώρα με τις βροχές. Βλέπω στις αγγελίες ότι υπάρχουν πολλά γατάκια για υιοθεσία και με πιάνει η καρδούλα μου.

Τι να κάνω;;; Μην μου πείτε να τα πάρω μέσα με το ζόρι, θα τα βγάλει έξω ο άντρας μου.

Αρνείται κατηγορηματικά να πάρουμε δεύτερο γατάκι. Όταν βγαίνει έξω η Μίτσυ, παίζει "χαϊδεύτικα" με την Φλίσυ και είναι η τέλεια παρέα εάν κάνανε και τα δυο παρεουλα τις ώρες που λείπουμε. Αλλά δυστυχώς :mad:.

Ειλικρινά, έχω εφιάλτες με τα γατουλια έξω. Και όμορφα όνειρα με την Φλίσυ να κοιμάται μέσα στην ζεστασιά του σπιτιού μας.

ΒΟΗΘΕΙΑ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου Mici!:)
Xαίρομαι που είναι καλά η γατούλα σου! Για τα έξω γατάκια δεν ξέρω τι να πω...Δεν γίνεται να τα σώσουμε όλα, δυστυχώς...Οσο για τη γατούλα καλό θα είναι εάν μπορείς τουλάχιστον να τη στειρώσεις. Εάν ρωτήσεις υπάρχουν και γιατροί που κάνουν καλύτερες τιμές για αδέσποτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς την! :)
Χαίρομαι που πάει καλά η Μίτσυ... Τελικά βγαίνει πάλι έξω, ε;
Για τα αδεσποτάκια, μια καλή αρχή θα ήταν να τους βάλεις ένα σπιτάκι (πχ χαρτόκουτο γυρισμένο στο πλάι, με μια τρύπα ανοιγμένη για να μπαινοβγαίνουν και καμιά κουβερτούλα μέσα) σε κάποιο στεγνό μέρος, να μην έχεις τουλάχιστον την αγωνία ότι κρυώνουν και βρέχονται.
Ίσως τη μικρούλα, αφού είναι ήμερη και χαδιάρα, να μπορούσες να τη χαρίσεις. Φτιάξε μια αγγελία στο Χαρίζονται και βλέπεις τι θα προκύψει.
Τα άλλα, αφού φαίνονται υγιή, με λίγη ζέστη και αρκετό φαγάκι θα είναι οκ, πιστεύω. Και όταν μεγαλώσουν λίγο, θα ήταν πολύ καλό να τα πιάσεις και να τα στειρώσεις, για να μη γεννήσουν κι άλλα αδεσποτάκια.

Αν δεν θέλει με τίποτα οα άντρας σου δεν έχεις και επιλογές...
Αν τους έβαζες κάτι σαν σπιτάκι να κάθονται μέσα; Και καμιά αγγελεία μπας και υιοθετηθούν; Η μικρή που πιάνεται τουλάχιστον;

γεια σου!:)οντως καιρο εχουμε να σε ακουσουμε!!συμφωνω και εγω με τις κοπελες,καλο ειναι να στειρωθει η γατουλα και κανα σπιτακι δεν ειναι κακη ιδεα.

Η Μίτσυ, ναι εξακολουθεί να βγαίνει έξω τα απογεύματα όταν γυρίζω σπίτι, ΜΟΝΟ όταν έχει καλό καιρό και δεν βρέχει :lol: Πω, πω, εκεί ΤΣΑΝΤΙΛΑ!!! Κάθε πρωί μου δίνει σφαλιάρες για να σηκωθώ να της βάλω φαγητό, αφού πριν ακολουθήσουν χαδάκια. Παλιά, ερχόταν και με ξύπναγε γλύφοντας με :redface: τώρα το κάνει με σφαλιάρες και έχει βαρύ πόδι :mad:!

Αυτό με το κουτί, το είχα κάνει. Αλλά κάποιος μλκς το μάζεψε :down:. Το διπλό μεγάλο πιάτο που τους έχω βάλει, δεν το μάζεψε (:blink:).

Η Φλίσυ είναι σκέτο αγγελουδάκι :inlove: γμτ και πονάω να την βλέπω έξω.

Κάθεται στο χαλάκι της πόρτας μου, με περιμένει, πρωί και βράδυ. Μπλέκεται ανάμεσα στα ποδιά μου, σηκώνοντας το κεφαλάκι της προς τα πάνω και να μου ρίχνει κάτι γλυκές ματιές του στυλ... "τι θα γίνει θα με πάρεις μέσα;". Εκεί, ξέρετε σφίγγεται η καρδιά μου :(. Άλλες φορές, όταν βγαίνω στην βεράντα για να ποτίσω, έρχεται και μπλέκεται στα ποδιά μου νιαουρίζοντας για χαδάκια.

Όταν την πρωτοείδε η Μίτσυ, είχε πολύ άγριες διαθέσεις. Και της έδινε να καταλαβαίνει ποιος είναι το αφεντικό της γειτονίας. Αλλά η Φλίσυ ΠΟΤΕ δεν κατέβασε τα αυτιά της και ούτε της αγρίεψε. Τέτοιο αγγελούδι ΔΕΝ έχω ξαναδεί. Τώρα μετά από ένα μήνα, κυνηγιούνται. Αλλά αν με δει η Μιτσυ ότι τις βλέπω, κάνει πως την διώχνει. Τώρα γιατί το κάνει αυτό, δεν καταλαβαίνω. Πραγματικά, μετά την επέμβαση που της είχε γίνει, έχει αλλάξει παρά πολύ. Έχει γίνει αρκετά κακομαθημένη και μας παιδεύει παρά πολύ σε πολλά θεματακια.

Αυτό το αγγελουδάκι που σας λεω είναι το κάτι άλλο! Σήμερα που θα βρω λίγο χρόνο, θα την πάρω αγκαλιτσα και θα την παω στην βεράντα να την χτενίσω και να την βγάλω μια φωτογραφία και θα βάλω μια αγγελία. Αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν θα βρεθεί κανείς να την πάρει. Τόσα γατάκια ορφανά υπάρχουν :/:...
Τα αλλά δυο γατάκια είναι πανέμορφα επίσης. Το ένα είναι πορτοκαλί τιγρε με άσπρη κοιλίτσα και ποδαράκια. Το άλλο είναι γκρι μαύρο με μεγάλα μπαλώματα. Η Φλίσυ είναι γεμάτη μπαλώματα :happy: πορτοκαλιά, γκρι και άσπρα.

Εννοείται, όταν θα κλείσει τους 6 μήνες και είναι ακόμα κοντά μας, θα την στειρώσω (αν προλάβω βέβαια :( και δεν την αφήσουν έγκυο τα αδέλφια της). Δεν αντέχω αλλά καημένα αδεσποτάκια!!! Ειδικά εάν βγαίνουν αγγελούδια σαν την Φλίσυ.

Αυτάάά!!!

Χαίρομαι που είστε καλά! Προ ημερών αναρωτιόμουν τί κάνατε!!!

Χαίρομαι που είστε καλά! Προ ημερών αναρωτιόμουν τί κάνατε!!!

Είμαστε όλοι μια χαρούλα. Ευχαριστούμε!!! ;)
Δυσκολεύομαι να μπαίνω από την δουλεία μερικές φόρες. Οι σερβερς μου κόβουν το site. Σήμερα, περιέργως το βλέπω!!! Και είπα να το εκμεταλλευτώ λιγάκι :) δεν κάνω Logout για να μπορώ να απαντάω :lol: :up: είμαι μια πονηρώ ε!

Στο σπίτι, γυρίζω όρθιο πτώμα. Το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να πάρω την Μιτσυ αγκαλιά και να την φιλάω στο κεφαλάκι της και να μου γλύφει το σαγόνι μου. Μετά παω στο δωμάτιο, αλλάζω ρούχα και τέλος κλείνομαι στην κουζίνα και, προετοιμάζω το φαγητό και μαγειρεύω. Ο άντρας μου είναι κακομαθημένος και δεν θέλει μαγειρεμένα φαγητά από μέρες πριν, κάποια όχι όλα. Θα μαγείρευα το Σαββατοκύριακο 2-3 φαγητά για 3 μέρες την βδομάδα και θα ήμουν μια χαρά!!!

Τέλος, μετά από μια κουραστική μέρα στην δουλεία και στην κουζίνα προτιμώ να ξεκουραστώ στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση ή να παίξω με την Μιτσυ μέχρι να γυρίσει ο άντρας μου. Γενικά, έχω βαρεθεί να βλέπω υπολογιστές μπροστά μου. Όμως, όταν μπαίνω στο Internet ρίχνω μια γρήγορη μάτια στο MyCat χωρίς να συνδέθω και μετά κοιτάζω το mail μου. Άλλες φορές καταπιάνομαι με τα καλλιτεχνικά μου ή ασχολούμαι με την βεράντα και να κάνω διάφορες δουλείες του σπιτιού.

Γενικά, θέλω να καταπιάνομαι με κάτι και όχι να χάνομαι για ώρες στο ιντερνετ στον ελεύθερο μου χρόνο. Ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε :redface:...

Τα λέμε, παω να κάνω καμία δουλεία στο γραφείο πριν με πάρουν χαμπάρι! :rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back