Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
30-10-14
07:14
Νομίζω θα πρέπει να γνωμοδοτήσει κτηνίατρος, γιατί μπορεί να χρειάζεται κάτι παραπάνω από betadine, λ.χ. κάποια αντιβιοτικό σε αλοιφή ή χάπι.
Περαστικά το "βαβά" στο αυτάκι
Περαστικά το "βαβά" στο αυτάκι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
01-11-14
19:08
Τελικά πήγατε στον κτηνίατρο; 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_th
Νεοφερμένο μέλος
Η maria_th αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
09-02-15
20:12
Γρομπαλάκι στην πλάτη!
καλησπερα, πριν ενα μηνα εκανα εμβολιο στο γατο μου και πριν λιγες μερες ανακαλυψα στην περιοχη που εγινε το εμβολιο ενα γρομπαλακι, οχι πολυ σκληρο, κινειται μαζι με το δερμα και δεν τον ποναει, ουτε δειχνει να το εχει καταλαβει καν. εχω αγχωθει απιστευτα ομως, ειναι και μικρος σε ηλικια, δυο ετων! τι μπορει να ειναι; εννοειται πως αυριο θα τον παω και στον κτηνιατρο μας!
καλησπερα, πριν ενα μηνα εκανα εμβολιο στο γατο μου και πριν λιγες μερες ανακαλυψα στην περιοχη που εγινε το εμβολιο ενα γρομπαλακι, οχι πολυ σκληρο, κινειται μαζι με το δερμα και δεν τον ποναει, ουτε δειχνει να το εχει καταλαβει καν. εχω αγχωθει απιστευτα ομως, ειναι και μικρος σε ηλικια, δυο ετων! τι μπορει να ειναι; εννοειται πως αυριο θα τον παω και στον κτηνιατρο μας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
09-02-15
20:18
Απάντηση: Γρομπαλακι στην πλατη!
Αφού αύριο θα τον πας στον κτηνίατρο δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Πάντως κάποιες φορές βγαίνουν τέτοια σαν αντίδραση όχι στο εμβόλιο αλλά μάλλον στην ένεση.
Αφού αύριο θα τον πας στον κτηνίατρο δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Πάντως κάποιες φορές βγαίνουν τέτοια σαν αντίδραση όχι στο εμβόλιο αλλά μάλλον στην ένεση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum